skypi Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Dovoluji si požádat nějakou dobrou duši o radu - při výměně baterie v hodinkách Casio AQ-222 mi vypadla miniaturní pružinka s L ukončením - a nevím odkud. Stejné pružinky jsou použity jako kontakty venkovních tlačítek, ale tlačítka jsou 3 a pružinky jsou tam taky 3. Co mi nejvíc vadí, tak přestala chodit akustická signalizace přepínání tlačítek, hodinové pípnutí a hlavně budík - netuším ovšem , jestli to souvisí s onou vypadenou pružinkou. Může mi někdo poradit , kam pružinka patří ?
Dantechno Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 (upraveno) Podle me to je pruzinka bez ktere ti to nebude pipat, zajistuje kontakt s dynkem.... ale nevim odkud vypadla. EDIT: Vidim tam tak ctyri otvory kam bych ji zkusil zasunout... Musi trcet nahoru a zajistovat kontakt mezi dynkem a modulem.. Ilustracni foto: Zkus jeste vyfotit dynko zevnitr, podle polohy ozvucnice by se mozna dalo odhadnout kam patri.... Upraveno 12. září 2009 uživatelem Dantechno
skypi Odesláno 12. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Podle dýnka to nepoznám, není tam žádná vyhloubeninka, nic, jen uprostřed je nalepený zdrsněný terčík, který vypadá jak metalizovaný o průměru cca 1,5 cm, vystupuje nad týnko nějakýho cca < 0.5 mm. Jediný ,co mi napadá , kam by to mohlo patřit, tak je ta zahloubená černá "trubička" na obrázku v červeném kroužku, po boku je proříznutá , tak předpokládám, že by tam mělo zapadnou to L ramínko té pružinky. Jinak teda opravdu nevím...
little_w Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 (upraveno) mysim, ze to patri do toho cerneho otvoru pod tim cudlikem vpravo nahore (tak, jak to mas vyfocene) - na prvni fotce je kousicek vpravo od sroubku, kterym je prichycena baterie. edit: no, koukam, ze jsem druhej... .-) Upraveno 12. září 2009 uživatelem little_w
Dantechno Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Ten "zdrsneny povrch" je dalo by se rict "reproduktor"... Zkusil bych ji tam dat a jen priklopit dynko - vyzkouset pipani. A nebo pockat az treba casiotron poradi....
skypi Odesláno 12. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Tak hodinky jdou, akustická signalizace nee... Doprčic...
Dantechno Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Tak hodinky jdou, akustická signalizace nee... Doprčic... Dlouho jsem hledal nejake fotky toho tveho modulu ale bohuzel jsem nasel jen fotky zavrenych hodinek... Byt tebou poslu SZ casiotronovi...
Pavel K. Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Zkus se podívat na tuto stránku, jestli tam nenjdeš podobnej strojek.
VS Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 (upraveno) Zkus napružít ten kontakt na baterce a zkontroluj, jestli to není do zkratu. Kontakt na baterce se má dotýkat toho mosazného mezikruží nebo dýnka, pružinka se má dotýkat té metalizované keramiky. Upraveno 12. září 2009 uživatelem VS
skypi Odesláno 12. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Chápu, díky. Ty Casia mám dobrejch 20 let a nebyl s nima za celou dobu sebemenší problém - používal jsem je hlavně místo budíku, buzení v jejich podání je ještě "snesitelný"
casiotron Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Ano, pružinka patří do otvoru, který je označen. Akorát se musí zatlačit "až na dno". Třeba jehlou, která je silnější než vnitřní průměr pružinky, nabrat na jehlu a protlačit až nadoraz. Zajímavé je, že pružinky vždy snadno vypadnou, ale nacpat ji zpět je zapotřebí silou.
bandicoot Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Zajímavé je, že pružinky vždy snadno vypadnou, ale nacpat ji zpět je zapotřebí silou. Souhlas, a přitom mají takovej ten "protivypadávací" háček.
mirdass Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Zdravím, může mě prosím někdo sdělit typ baterie do těchto hodinek ?našel jsem je po dlouhé době a chci je zprovoznit.Děkuji.
ramon Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 (upraveno) . Upraveno 27. února 2018 uživatelem ramon
mirdass Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 .asi mě něco ušlo ? Trochu jsem pátral a vypátral SR927W, může být ???
Frostie Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 asi mě něco ušlo ? Trochu jsem pátral a vypátral SR927W, může být ???richtig
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se