Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno
Jo, je to dobrej turboclen. Dneska dopoledne na foru vidim skoro vsude, ze koza nedoji krev ale prispevky...

post-3049-1256547330.jpg

To skalis. :thumbsdown_anim: .

Hmm hmm.

Je pravda,ze casto reaguji,ale to neznamena,ze potrebuju prispevky viz.na co mi budou,kdyz nepotrebuji nic kupovat ani prodavat?

Nekdo musi pracovat a nekdo zkratka sedi od rana do vecera 24hod.doma u PC na internetu. :whistling: .

Návštěvník Snow
Odesláno
........ pokud chces usetrit rozhodne nejsou spatne napr. camel active

Souhlasím, má Camel active už delší dobu a vypadá pořád solidně a to je pořád nabitá. Bohužel ne pěnezmi, ale jinými věcmi, které u sebe potřebuji.

Odesláno
Mám LV, jen proto, že tenkrát jsem ještzě neznal mistra Šímu. Hledat peněženku, která by mi vyhovovala ve všech parametrech je blbost, když mi ji někdo může dle parametrů bez kompromisů udělat. Peněženku od mistra jsem viděl a zpracování je naprosto top.

Od mistra Šími mám přece jen raději jeho řemínky a pásky. Peněženky na mne působily velmi robustně. Já používám z jemné tenké kůže, např. cenově výhodná, německá STAR TEX.

Odesláno
Doufám, MiDDDla si už peněženku dávno vybral, že nenosí tři roky peníze po kapsách :D

MiDDDla možno nie, ale ja, kupodivu, nenosím peňaženky už nejaký ten čas (min. 10 rokov). Vždy mám niečo na sebe, kde sú nejaké vrecká/kapsy a pre pocit väčšieho bezpečia (a sucha :-)) ) nosím peniaze tam.

Odesláno

A nosíte v pěněžence doklady? Já mám totiž problém, že naše občanka mám velikost, která je značně jiná, než předpokládají výrobci peněženek a tak je výběr dost omezený.....

Odesláno

Vetsinou jsem mel v penezence vsechno, obcanku jsem kvuli tomu mel leta prizpusobenou velikosti, jen to policiste nevideli moc radi :)

Pripadne jsem mel pak jeste pochvu na doklady, tu kterou od Rolexu prodaval Jakubisku a slouzila tak dva roky nez jsem zacal chtit mit zase vsechno v penezence pohromade.. Ted to tak mam a je to dobry, clovek to nikde nezapomene :)

Odesláno

ja mam uz skoro dva roky Le Tanneur... (nastastie mi ju daroval známy, inac by som asi nebol ochotny dat telo velo) a spokojnost velka len je bohuzial pre prachacov bo nema vyhradene miesto na mince :) a este som si ju olial vodkou pred rokom na silvestra taze uz nevyzera tak skvelo ale tuto firmu urcite doporucujem ;)

• po 3 týdnech...
Odesláno

rád bych si koupil (opět) novou peněženku a tentokrát neudělal chybu, jde o to, že předtím jsem měl obyčejnou látkovou peněženku, rozhodl jsem se ji vyměnit a koupil jsem si Converse Chuck Taylor ... no a k mému zděšení je peněženka strašně vysoká a nic se do ní nevejde, hlavně že má asi 10přihrádek na karty (ne že bych jich nosil hodně jako student), když jsem to nabouchal tak jsem ji nemohl ani zavřít :/ další problém mám s peněženkama, že se mi do nich nevejde občanka

nemáte tip na něco dobrého :-) ? aby se nemusela na cvoček zapínat, tenká, aby se do ní vešla občanka + karty + kapsa na mince + karty (aby se dali pohodlně vyndavat a ne rvát ven :/ )

hadí, pštrosí apod. speciální kůže nemusí být

Odesláno (upraveno)

No já tento problém řešil asi před 14 dny. Nakonec jsem dorazil do Futura v OV (na vánoční nákupy) a při tom zašel do obyč. Galanterie. Kupodivu měli velmi slušný výběr, koupil jsem nějakou italskou za 490! Kč (velde měli podobnou za 1200). Vejde se mi tam OP, techničák, řidičák, má kapsu na mince, zaškrkovací kapsičku pod přihrádkami na karty a navíc i jednu zaškrkovací na bankovky. Velikost zhruba 13x10 cm. Doma mrknu na výrobce.

Upraveno uživatelem Traveller
Odesláno
S předpokládaným přechodem na Euro, budou zapotřebí peněženky s větší přihrádkou na drobné....

Do té doby ještě dvě vyměníš, tak bych byl v klidu..

:thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...