skalis Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Jo, je to dobrej turboclen. Dneska dopoledne na foru vidim skoro vsude, ze koza nedoji krev ale prispevky...
Návštěvník Snow Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 ty vole, slušnej error Pěkně sis naskočil .
Skalamander Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Já mám koženou od Bushmana. Zpracováním naprosto skvělá a po roce a půl vypadá jako v den koupě.
Koza_c Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Jo, je to dobrej turboclen. Dneska dopoledne na foru vidim skoro vsude, ze koza nedoji krev ale prispevky... To skalis. . Hmm hmm. Je pravda,ze casto reaguji,ale to neznamena,ze potrebuju prispevky viz.na co mi budou,kdyz nepotrebuji nic kupovat ani prodavat? Nekdo musi pracovat a nekdo zkratka sedi od rana do vecera 24hod.doma u PC na internetu. .
Návštěvník Snow Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 ........ pokud chces usetrit rozhodne nejsou spatne napr. camel active Souhlasím, má Camel active už delší dobu a vypadá pořád solidně a to je pořád nabitá. Bohužel ne pěnezmi, ale jinými věcmi, které u sebe potřebuji.
v79 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Mám LV, jen proto, že tenkrát jsem ještzě neznal mistra Šímu. Hledat peněženku, která by mi vyhovovala ve všech parametrech je blbost, když mi ji někdo může dle parametrů bez kompromisů udělat. Peněženku od mistra jsem viděl a zpracování je naprosto top. Od mistra Šími mám přece jen raději jeho řemínky a pásky. Peněženky na mne působily velmi robustně. Já používám z jemné tenké kůže, např. cenově výhodná, německá STAR TEX.
Oliver333 Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 já mám spoustu let kožené pouzdro na doklady ADK je pořád v super stavu.Na bankovky používám kovovou sponu Zippo
mt01 Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 já mám již spoustu let tohle a OK
abbot Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 Já dostal od přítelkyně předloni k vánocům Lamborghini Valletta a moc velká spokojenost, furt vypadá jako nová odkaz
Lovap Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Doufám, MiDDDla si už peněženku dávno vybral, že nenosí tři roky peníze po kapsách MiDDDla možno nie, ale ja, kupodivu, nenosím peňaženky už nejaký ten čas (min. 10 rokov). Vždy mám niečo na sebe, kde sú nejaké vrecká/kapsy a pre pocit väčšieho bezpečia (a sucha :-)) ) nosím peniaze tam.
Traveller Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 (upraveno) já mám již spoustu let tohle a OK Pěkná, mohl by ses trochu rozepsat? EDIT: tak už jsem ji našel... Upraveno 6. listopadu 2009 uživatelem Traveller
Petr R Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 A nosíte v pěněžence doklady? Já mám totiž problém, že naše občanka mám velikost, která je značně jiná, než předpokládají výrobci peněženek a tak je výběr dost omezený.....
spiderer Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Vetsinou jsem mel v penezence vsechno, obcanku jsem kvuli tomu mel leta prizpusobenou velikosti, jen to policiste nevideli moc radi Pripadne jsem mel pak jeste pochvu na doklady, tu kterou od Rolexu prodaval Jakubisku a slouzila tak dva roky nez jsem zacal chtit mit zase vsechno v penezence pohromade.. Ted to tak mam a je to dobry, clovek to nikde nezapomene
cortes1990 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 ja mam uz skoro dva roky Le Tanneur... (nastastie mi ju daroval známy, inac by som asi nebol ochotny dat telo velo) a spokojnost velka len je bohuzial pre prachacov bo nema vyhradene miesto na mince a este som si ju olial vodkou pred rokom na silvestra taze uz nevyzera tak skvelo ale tuto firmu urcite doporucujem
Začátečníček Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 S předpokládaným přechodem na Euro, budou zapotřebí peněženky s větší přihrádkou na drobné. Kdysi jsem měl takovej pytlík s planžetou, která se při stisknutí rozevřela. Snad ji do té doby najdu.
Xampik Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 rád bych si koupil (opět) novou peněženku a tentokrát neudělal chybu, jde o to, že předtím jsem měl obyčejnou látkovou peněženku, rozhodl jsem se ji vyměnit a koupil jsem si Converse Chuck Taylor ... no a k mému zděšení je peněženka strašně vysoká a nic se do ní nevejde, hlavně že má asi 10přihrádek na karty (ne že bych jich nosil hodně jako student), když jsem to nabouchal tak jsem ji nemohl ani zavřít :/ další problém mám s peněženkama, že se mi do nich nevejde občanka nemáte tip na něco dobrého :-) ? aby se nemusela na cvoček zapínat, tenká, aby se do ní vešla občanka + karty + kapsa na mince + karty (aby se dali pohodlně vyndavat a ne rvát ven :/ ) hadí, pštrosí apod. speciální kůže nemusí být
Traveller Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) No já tento problém řešil asi před 14 dny. Nakonec jsem dorazil do Futura v OV (na vánoční nákupy) a při tom zašel do obyč. Galanterie. Kupodivu měli velmi slušný výběr, koupil jsem nějakou italskou za 490! Kč (velde měli podobnou za 1200). Vejde se mi tam OP, techničák, řidičák, má kapsu na mince, zaškrkovací kapsičku pod přihrádkami na karty a navíc i jednu zaškrkovací na bankovky. Velikost zhruba 13x10 cm. Doma mrknu na výrobce. Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem Traveller
Murphy97 Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 S předpokládaným přechodem na Euro, budou zapotřebí peněženky s větší přihrádkou na drobné.... Do té doby ještě dvě vyměníš, tak bych byl v klidu..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se