Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Vzhledem k tomu, že se mi pořád zasekává, a to i přes mé rychlé připojení chronomag, uvažuji o přechodu na jiný prohlížeč. Zatím používám IE8 a do nedávna jsem byl velmi spokojený. Naistalovaného mám i dědečka Netscape, ale protože se už dva roky nepoužívá, bojím se, že je děravý jako ementál.

Prohlédl jsem si vlákno "Chystaný přechod na novou verzi diskusního fóra". Někteří kolegové si stěžují na podobný problém. Všiml jsem si, že používají IE8 nebo Mozillu, nezaznamenal jsem však, že by se někomu špatně načítala Opera. Jaké máte prosím zkušenosti s tímto prohlížečem ? Máte stejné problémy nebo ne ?

Velice děkuji.

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Vzhledem k tomu, že se mi pořád zasekává, a to i přes mé rychlé připojení chronomag, uvažuji o přechodu na jiný prohlížeč. Zatím používám IE8 a do nedávna jsem byl velmi spokojený. Naistalovaného mám i dědečka Netscape, ale protože se už dva roky nepoužívá, bojím se, že je děravý jako ementál.

Prohlédl jsem si vlákno "Chystaný přechod na novou verzi diskusního fóra". Někteří kolegové si stěžují na podobný problém. Všiml jsem si, že používají IE8 nebo Mozillu, nezaznamenal jsem však, že by se někomu špatně načítala Opera. Jaké máte prosím zkušenosti s tímto prohlížečem ? Máte stejné problémy nebo ne ?

Velice děkuji.

osobně jsem prošel spoustu prohlížečů, a už asi dva roky jedu na Firefoxu. Nová verze je o hodně rychlejší než trojka, ohromné možností rozšíření a vynikající stabilita. To že si vezme víc ramky není v týhle době si myslim až tak podstatný. dlouho jsem byl omezovanej bankovnictvím kb, ale už je to nějakej pátek, co podporujou "alternativní" prohlížeče, takže nemám důvod zapínat jinej prohlížeč. ikdyž teda manželka často hraje Slovní fotbal na hry.cz nebo kde, a tam to nefunguje úplně košer. stačí doinstalovat jeden plugin, kterym si nekorektně zobrazenou stránku přepneš v jádru IE..

sorry, ty ses ptal konkrétně na operu, ale i tak ti to třeba pomůže

Upraveno uživatelem Horhe
Návštěvník Snow
Odesláno
Nová verze je o hodně rychlejší než trojka, ohromné možností rozšíření a vynikající stabilita.

U Firefoxu se mi nezdají právě ony přídavné moduly, ani nevím, jak se doistalovávají. Jednou jsem Firefox zkusil a právě z onoho množství se mi motala hlavu. Potřeboval bych je vůbec ? Pokud ano, tak které ?

Díky.

Odesláno
U Firefoxu se mi nezdají právě ony přídavné moduly, ani nevím, jak se doistalovávají. Jednou jsem Firefox zkusil a právě z onoho množství se mi motala hlavu. Potřeboval bych je vůbec ? Pokud ano, tak které ?

Díky.

no já tam mám frknutej adblock plus, vynikající věc, která ti blokuje různý fleše na stránkách, reklamy a tak podobně, si schválně otevři www.idnes.cz a uvidíš co tam na tebe všechno bliká, samo se otvírá atp, dál tam mám dole v liště hozený počasí, ovládání winampu, doplněk pro skype, pár kravinek jako automatický vyhledávání na stránce při zadávání textu (nemusíš mačkat ctrl+f)...

Odesláno

tady je vzorek jak to vypadá ve firefoxu s doplňkem a v íéčku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Mám IE, Firefox i Operu. A chromomag mi nejlíp sviští na Firefoxu, na Opeře už o poznání pomaleji a na IE už úplně pomalu.

Doporučuju vyzkoušet všechny a pak si prostě vybrat to, co bude nejlíp vyhovovat.

Odesláno

Díky.

Nepoužívám žádné a jsem s Firefoxem maximálně spokojený. Netřeba si lámat hlavu s nějakými doplňky :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Díky.

Já používám tyhle:

Návštěvník Snow
Odesláno
Já používám tyhle:

Kamile, vypadá to impozantně :speak_cool: . Budu muset lišku prozkoumat, ale přiznám se, že se mi do toho instalace nechce :( . Mohu instalovat doplňky bez znalosti angličtiny ? Pamatuji se, že jsem byl právě tentokrát dost mimo. Ovládám poněkud jiné jazyky :( .

Odesláno

Já sem se teď po dlouhý době, co sem používal mozzilu zasekl na opeře a celkem spokojenost, jen se mi nějak ne a ne uložit hesla na stránkách. Pokaždý se mě to zeptá, jestli chci to heslo a přihlášení uložit a já dám, že jo, ale příště se musim zase znovu přihlásit ...

Návštěvník Kamil
Odesláno
Kamile, vypadá to impozantně :speak_cool: . Budu muset lišku prozkoumat, ale přiznám se, že se mi do toho instalace nechce :( . Mohu instalovat doplňky bez znalosti angličtiny ? Pamatuji se, že jsem byl právě tentokrát dost mimo. Ovládám poněkud jiné jazyky :( .

Nepotřebuješ Aj, koukni se sem.

Návštěvník Snow
Odesláno
Nepotřebuješ Aj, koukni se sem.

No fajn, to se mi líbí. Teď se zorientuji. Budu o FF uvažovat.

Díky :notworthy:

Odesláno (upraveno)
Já sem se teď po dlouhý době, co sem používal mozzilu zasekl na opeře a celkem spokojenost, jen se mi nějak ne a ne uložit hesla na stránkách. Pokaždý se mě to zeptá, jestli chci to heslo a přihlášení uložit a já dám, že jo, ale příště se musim zase znovu přihlásit ...

Ony se ukladaji, ale pak zmackni ctrl+enter a automaticky dr nalogujes.

Snow:

operu doporocuju, pouzival jsem vsechny browsery a u opery jsem nakonec skoncil.

Upraveno uživatelem utrejch
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
operu doporocuju, pouzival jsem vsechny browsery a u opery jsem nakonec skoncil.

Slovy Dustina Hofmanna z Maratonce, je to bezpečné ?

Edit - ostudná chyba :( v příjmení herce

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Tak ja pouzivam Maxthon, obcas IE8 obcas Chrome (jen kdyz chci vyzkouset neco jineho) Firefox jsem odinstaloval nejak mi prijde bez doplnku nepouzitelnej a s nimi mi nesedi ovladani.

u mne to vypada treba takto :

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Tak ja pouzivam Maxthon, obcas IE8 obcas Chrome (jen kdyz chci vyzkouset neco jineho) Firefox jsem odinstaloval nejak mi prijde bez doplnku nepouzitelnej a s nimi mi nesedi ovladani.

u mne to vypada treba takto :

O Maxthonu jsem jen slyšel, má ho myslím Jeremy. Instalace je nenáročná a je bezpečný ? Kde ho mohu sehnat, na Slunečnici nebo na Sosej kašlu. Instalaci bych si představoval pokud možno z oficiální stránky. Díky moc.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Na Maxthon bych zapomnel...

Operu pouzivam a maximalne mi vyhovuje, chronomag facha svizne a ok. Chrome je vsak v rychlosti jasna jednicka!!! Paklize jde o rychlost, nema konkurenci.

edit: preklep

Upraveno uživatelem paolous
Odesláno
O Maxthonu jsem jen slyšel, má ho myslím Jeremy. Instalace je nenáročná a je bezpečný ? Kde ho mohu sehnat, na Slunečnici nebo na Sosej kašlu. Instalaci bych si představoval pokud možno z oficiální stránky. Díky moc.

Jestli mas na mysli bezpecnost, tak urcite ne min nez FF, nebo nejake starsi IE ...

Odesláno

Ja tedy nevim ale Maxthon pouziva jadro IE takze je minimalne stejne bezpecny, FF je bezpecnejsi, rychlost je nizsi nez chrome a dokonce i nez FF ale mne to nevadi kdyz mam problem neco nacist tak jej mam i v chrome.

stahnout se da TADY instalace je naprosto nenarocna. a v nastaveni vypinam nejake funkce jako stahovaci tlacitko a ovladani tahy mysi atd. pouzivam jej jiz roky, to se to jeste jmenovalo jinac tusim MyIE

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...