Gilius Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Chlapi,chtěl bych vás poprosit,když se zde chlubíte svýma hodinkama,udělejte i aspoň jednu živou fotku.......ať je člověk vidí na ruce.Díky......
XXXfazerXXX Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Pro tebe udelam co ti na vocich uvidim
gougy Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Gilius napsal: Chlapi,chtěl bych vás poprosit,když se zde chlubíte svýma hodinkama,udělejte i aspoň jednu živou fotku.......ať je člověk vidí na ruce.Díky...... Tak jo, tahle "teď živá"
Filipes Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Giliusi! tohle je tvoje vina, jsem zvědavej jak to vysvětlíš mojí manželce..
Gilius Odesláno 19. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Filipes napsal: Giliusi! tohle je tvoje vina, jsem zvědavej jak to vysvětlíš mojí manželce.. Tak nějak vůbec netuším,o čem mluvíš???? Manželka nemá ráda G-Shocky????? gougy napsal: Tak jo, tahle "teď živá" Pěkný Stormtrooper.........!!!! xxxxxfazerxxxxx napsal: Pro tebe udelam co ti na vocich uvidim to raději ne,ještě by se mi to mohlo líbit.......
Návštěvník Kamil Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Donutil jsi mě sáhnout do archívu. Některé už nemám, některé musím ještě nafotit.
Gilius Odesláno 19. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Děkuju Kamile....takhle,z těch fotek,by jeden řekl,že jsi příznivcem čínských hodinek.......kdybych nevěděl,jak to je. Čínská turba jsou skvělá(a cenově dostupná) a Sea-Gull je taky fajn........!!!!! Samozřejmě mne nejvíce upoutaly Tvé Junghans Mega(doufám,že je stále máš?)..........a hned po nich Rolexky,které vím,že už nemáš.
Gilius Odesláno 20. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2009 4 Feitosa-fotky jsem Ti smazal,živou fotkou se myslí foto na pařátku....... A já dám tedy také něco:
budo Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 (upraveno) Nejpěknější Kamilovo hodinky jsou pro mne tyhle Upraveno 20. září 2009 uživatelem budo
gougy Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 (upraveno) Kategorie "matching shirts" aneb i tzv. designerské hodinky se někdy hodí Edit: zmenšení fotek Upraveno 20. září 2009 uživatelem gougy
Návštěvník Kamil Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 budo napsal: Nejpěknější Kamilovo hodinky jsou pro mne tyhle Pro mě jsou nejhezčí ty, které mám zrovna na ruce. Momentálně nosím nový přírůstek:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se