Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

co jsem ted vy rychlosti koukal na ty TH, tak cena je skoro stejna jak ta Omega, jinak naadhera. bych si tak přestavoval max 1000 USD

Odesláno
v tehle cenove kategorii bych ti doporucil nejakou ruskou produkci.

obvykle se tady doporucuje osvedceny a odzkouseny obchod Juliana Kampmanna.

tak to bude přesně to co jsem potřeboval, po zběžném prolétnutí nepřeberné množství, ceny velmi příznivé. O kvalitu zpracování u ruských strojů asi nemusím mít strach...?

díky

Odesláno

chod po napisoch poljot a aviator, pripadne este vostok (pozor nie vostok-europe)...... to su tradicne ruske veci poskytujuce za rozumny peniaz rozumne mnozstvo muziky ten zbytok su IMHO poutovky nedosahujuce kvalitou ani designom na vyssie uvedene

Odesláno
chod po napisoch poljot a aviator, pripadne este vostok (pozor nie vostok-europe)...... to su tradicne ruske veci poskytujuce za rozumny peniaz rozumne mnozstvo muziky ten zbytok su IMHO poutovky nedosahujuce kvalitou ani designom na vyssie uvedene

a jak jsou na tom Sturmanskie?

Odesláno

zatim mě teda oslovily tyto, prodejce píše že to jsou Sturmanskie, ale mě se ty nápisy na ciferníku moc nezdaj, azbuka mě asi o rok ve škole minula tak to ani nerozluštim

post-8501-1253527274.jpg

Odesláno (upraveno)
zatim mě teda oslovily tyto, prodejce píše že to jsou Sturmanskie, ale mě se ty nápisy na ciferníku moc nezdaj, azbuka mě asi o rok ve škole minula tak to ani nerozluštim

Jestli ti to pomůže, je tam napsáno " Polet " a "Ruskij chronograf" B)

Upraveno uživatelem Marfi
Odesláno

Napsáno je tam "Poljot". Tyhle jsou jeden z mých favoritů, kalibr 3133 by měl být v pohodě. Ještě zvažuji tyhle, ale to nebude v rámci tvého zadání.

post-8392-1253528405.jpg

Odesláno
Jestli ti to pomůže, je tam napsáno " Polet " a "Ruskij chronograf" B)

díky za překlad, ale vůbec nevim, co si o tom mám myslet, polet=sturmanskie? jsem z toho jelen, mám to kupovat nebo je to nějakej xindl?

Odesláno
díky za překlad, ale vůbec nevim, co si o tom mám myslet, polet=sturmanskie? jsem z toho jelen, mám to kupovat nebo je to nějakej xindl?

"Šturmanskie" je zaregistrovaná obchodní značka, tj. např. totéž, jako "Octavia" u Škody.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...