Horhe Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 pomozte mi prosím najít něco podobného tomuto, ale v né quartz. pro info na Omega Speedmaster nemam
Horhe Odesláno 20. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2009 co jsem ted vy rychlosti koukal na ty TH, tak cena je skoro stejna jak ta Omega, jinak naadhera. bych si tak přestavoval max 1000 USD
skalis Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 (upraveno) max 1000 USD A co vintage speedmaster? Upraveno 20. září 2009 uživatelem skalis
Horhe Odesláno 20. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2009 A co vintage speedmaster? nějako nefunguje ten link
skalis Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 nějako nefunguje ten link Omlouvam se, opravil jsem to.
little_w Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 v tehle cenove kategorii bych ti doporucil nejakou ruskou produkci. obvykle se tady doporucuje osvedceny a odzkouseny obchod Juliana Kampmanna.
cali Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 pardon za offtopic .... ten obchod "forwatch" je osvedceny?
Horhe Odesláno 21. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2009 v tehle cenove kategorii bych ti doporucil nejakou ruskou produkci. obvykle se tady doporucuje osvedceny a odzkouseny obchod Juliana Kampmanna. tak to bude přesně to co jsem potřeboval, po zběžném prolétnutí nepřeberné množství, ceny velmi příznivé. O kvalitu zpracování u ruských strojů asi nemusím mít strach...? díky
cali Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 chod po napisoch poljot a aviator, pripadne este vostok (pozor nie vostok-europe)...... to su tradicne ruske veci poskytujuce za rozumny peniaz rozumne mnozstvo muziky ten zbytok su IMHO poutovky nedosahujuce kvalitou ani designom na vyssie uvedene
Horhe Odesláno 21. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2009 chod po napisoch poljot a aviator, pripadne este vostok (pozor nie vostok-europe)...... to su tradicne ruske veci poskytujuce za rozumny peniaz rozumne mnozstvo muziky ten zbytok su IMHO poutovky nedosahujuce kvalitou ani designom na vyssie uvedene a jak jsou na tom Sturmanskie?
cali Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 a jak jsou na tom Sturmanskie? tiez v pohode
Horhe Odesláno 21. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2009 zatim mě teda oslovily tyto, prodejce píše že to jsou Sturmanskie, ale mě se ty nápisy na ciferníku moc nezdaj, azbuka mě asi o rok ve škole minula tak to ani nerozluštim
Marfi Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 (upraveno) zatim mě teda oslovily tyto, prodejce píše že to jsou Sturmanskie, ale mě se ty nápisy na ciferníku moc nezdaj, azbuka mě asi o rok ve škole minula tak to ani nerozluštim Jestli ti to pomůže, je tam napsáno " Polet " a "Ruskij chronograf" Upraveno 21. září 2009 uživatelem Marfi
rud111 Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 zatim mě teda oslovily tyto, prodejce píše že to jsou Sturmanskie, ale mě se ty nápisy na ciferníku moc nezdaj, azbuka mě asi o rok ve škole minula tak to ani nerozluštim Napsáno je tam "Poljot". Tyhle jsou jeden z mých favoritů, kalibr 3133 by měl být v pohodě. Ještě zvažuji tyhle, ale to nebude v rámci tvého zadání.
Horhe Odesláno 21. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2009 musim mít jedině černej ciferník, jinak to prostě nejde.. a buď arabský číslice, nebo bez, římský vůbec
Horhe Odesláno 21. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Jestli ti to pomůže, je tam napsáno " Polet " a "Ruskij chronograf" díky za překlad, ale vůbec nevim, co si o tom mám myslet, polet=sturmanskie? jsem z toho jelen, mám to kupovat nebo je to nějakej xindl?
skalis Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 pardon za offtopic .... ten obchod "forwatch" je osvedceny? Pokud si dobre pamatuju, tak Jakubisko tam kupoval Tudory a psal dobre reference. Zkusim to vlakno najit.
rud111 Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 díky za překlad, ale vůbec nevim, co si o tom mám myslet, polet=sturmanskie? jsem z toho jelen, mám to kupovat nebo je to nějakej xindl? "Šturmanskie" je zaregistrovaná obchodní značka, tj. např. totéž, jako "Octavia" u Škody.
vlasta66 Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Kup si Aviatory, ty mají i safírové sklíčko.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se