Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Jak jsem pochopil, tak se chceš učit carving nebo jsi s ním začal, potom by ti měly vyhovolat slalomky komerční race nejvyšší řada, značka je celkem jedno. Při tvých kilech bych měkčí nekupoval. Poloměr zatáčení tak 12 až 14 metrů max. Při větších poloměrech už to chce vyšší rychlost a carving se blbě učí. Až budeš mít jistotu tak klidně ostré závodní slalomky vůbec se toho neboj. Zatím se jich hodně lidí bálo a když jsem jim je půjčil tak byli překvapeni jaké je to parádní svezení. Na naše krátké a úzké, leckdy přeplněné kopce je podle mě slalomka nejlepší volbou. Nepředstavuj si, že na nich budeš jezdit krátké obloučky jako ve slalomu, slalom jezdím nerad, ale slomky mám rád, když se nemusím proplejtat mezi bránama, tak si užívám delší oblouky až do vrstevnice a větší náklony. :smile_anim: To jsem se zase trochu zasnil. Tak třeba tyhle : 165cm http://www.elanskis....lexSLX#lang=chz

Díky moc za radu zkušeného. Půjdu do nich. Letos ještě vyzkouším stabilitu na starých uloženkách volklech, ale jenom tam, kde nebudou lidi :sick01:

Po této sezóně mrknu na slevy těch elanek a bude to ! :cheers:

Upraveno uživatelem Marfil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc za radu zkušeného. Půjdu do nich. Letos ještě vyzkouším stabilitu na starých uloženkách volklech, ale jenom tam, kde nebudou lidi :sick01:

Po této sezóně mrknu na slevy těch elanek a bude to ! :cheers:

A co něco jiného než elan:)třeba radical 8 nebo od rossignolu:)udělal bych Tě možná chronomag slevu:)

Odkaz ke komentáři

A co něco jiného než elan:)třeba radical 8 nebo od rossignolu:)udělal bych Tě možná chronomag slevu:)

Tak jsem v těch informací ležel celý víkend. Po nasměrování od Daliho a Foxíka jsem skončil u výběru těchto Salomonek:

http://snow.cz/test/10-test-lyzi-snowtest-2010-2011/testovana-polozka/279-salomon-24-hours-2010

Budu chvíli sledovat ceny, a vypadá to, že se právě s nimi vyzbrojím na příští sezónu :)

Odkaz ke komentáři

Prosím, neznáte někdo apartmán v Söldenu, kam by se vešlo sedm až osm lidí? Tedy 4 ložnice a jeden "obývák", kuchyně být ani nemusí :)

Jezdíme do Haus Albin, ubytovává se tam i česká reprezentace a nehoře v pokroví je po jednej straně apartmán pro 4, na druhej je taky pro 4 a ještě jsou tam dva pokoje po 2, takže se to dá pěkně nakombinovat.Apartmány mají kuchyňky s velkým sezením, jižní apartmán má i balkón a dole u lyžárny je krásná společenská místnost s kachlovými kamny. Cena cca 22? za osobu a den.Více info
Odkaz ke komentáři

český pohár SX, Potůčky, Krušné hory. V sobotu a v neděli se konali dva samostatné závody.

Jezdím teď už druhou sezonu se synkem, parádní společná zábava.

Ještě několik foteček z kolize na dvolitém skoku. Oba jsme to ustáli bez pádu. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem v těch informací ležel celý víkend. Po nasměrování od Daliho a Foxíka jsem skončil u výběru těchto Salomonek:

http://snow.cz/test/...n-24-hours-2010

Budu chvíli sledovat ceny, a vypadá to, že se právě s nimi vyzbrojím na příští sezónu :)

dobrá volba, kompletně jsme jí vyprodali už před vánocema
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...