foxik28 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Na kolik brousis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Většina servisu te nabídne levnější servis hrany na kameni nebo profi kde jsou hrany na keramice struktura a vosk u lepších lyží je lepší si připlatit hrany jsou ostřejší a dyl vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 no ked si tri tyzdne jazdil bez servisu,tak je to nutnost,kvoli samotnej jazde a potom zvysujes zivotnost sklznice...ked ti natiahnu vosk,tak si daj pozor aby ti nenechali hrubu vrstvu,inak sa budes chvilu trapit a divit preco ti to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Pánové díky. Náhodou v Brně nevíte kam ty lyže dát? Na snow.cz doporučovali v nějaké diskuzi http://www.skiservis-montana.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Pánové díky. Náhodou v Brně nevíte kam ty lyže dát? Na snow.cz doporučovali v nějaké diskuzi http://www.skiservis-montana.cz/ Tak jestli má ten skiservis Montanu, tak se toho vůbec neboj, ta mašina dělá lyže lepší než nový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Na kolik brousis? Na 87 stupňů. Přijde mi to rozumný kompromis mezi udržením ostrosti co nejdelší dobu a pořádnou žiletkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Souhlas ja taky ale svý lyže ruco.na tom nasem wintersteigru je problem cokkoliv pod 88:)ale jinak je super:)kolikrát kdyz se tam nachomytnu v jakým stavu lidi přinesou tak fakt nechápu:(totální rez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfil Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 (upraveno) Jak jsem pochopil, tak se chceš učit carving nebo jsi s ním začal, potom by ti měly vyhovolat slalomky komerční race nejvyšší řada, značka je celkem jedno. Při tvých kilech bych měkčí nekupoval. Poloměr zatáčení tak 12 až 14 metrů max. Při větších poloměrech už to chce vyšší rychlost a carving se blbě učí. Až budeš mít jistotu tak klidně ostré závodní slalomky vůbec se toho neboj. Zatím se jich hodně lidí bálo a když jsem jim je půjčil tak byli překvapeni jaké je to parádní svezení. Na naše krátké a úzké, leckdy přeplněné kopce je podle mě slalomka nejlepší volbou. Nepředstavuj si, že na nich budeš jezdit krátké obloučky jako ve slalomu, slalom jezdím nerad, ale slomky mám rád, když se nemusím proplejtat mezi bránama, tak si užívám delší oblouky až do vrstevnice a větší náklony. To jsem se zase trochu zasnil. Tak třeba tyhle : 165cm http://www.elanskis....lexSLX#lang=chz Díky moc za radu zkušeného. Půjdu do nich. Letos ještě vyzkouším stabilitu na starých uloženkách volklech, ale jenom tam, kde nebudou lidi Po této sezóně mrknu na slevy těch elanek a bude to ! Upraveno 19. ledna 2011 uživatelem Marfil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Díky moc za radu zkušeného. Půjdu do nich. Letos ještě vyzkouším stabilitu na starých uloženkách volklech, ale jenom tam, kde nebudou lidi Po této sezóně mrknu na slevy těch elanek a bude to ! A co něco jiného než elan:)třeba radical 8 nebo od rossignolu:)udělal bych Tě možná chronomag slevu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Prosím, neznáte někdo apartmán v Söldenu, kam by se vešlo sedm až osm lidí? Tedy 4 ložnice a jeden "obývák", kuchyně být ani nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Prosím, neznáte někdo apartmán v Söldenu, kam by se vešlo sedm až osm lidí? Tedy 4 ložnice a jeden "obývák", kuchyně být ani nemusí zkus booking.com ale jsou tam spíš hotely http://cz.bergfex.com/soelden/unterkuenfte/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfil Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 A co něco jiného než elan:)třeba radical 8 nebo od rossignolu:)udělal bych Tě možná chronomag slevu:) Tak jsem v těch informací ležel celý víkend. Po nasměrování od Daliho a Foxíka jsem skončil u výběru těchto Salomonek: http://snow.cz/test/10-test-lyzi-snowtest-2010-2011/testovana-polozka/279-salomon-24-hours-2010 Budu chvíli sledovat ceny, a vypadá to, že se právě s nimi vyzbrojím na příští sezónu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 to by nemala byt zla volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Prosím, neznáte někdo apartmán v Söldenu, kam by se vešlo sedm až osm lidí? Tedy 4 ložnice a jeden "obývák", kuchyně být ani nemusí Jezdíme do Haus Albin, ubytovává se tam i česká reprezentace a nehoře v pokroví je po jednej straně apartmán pro 4, na druhej je taky pro 4 a ještě jsou tam dva pokoje po 2, takže se to dá pěkně nakombinovat.Apartmány mají kuchyňky s velkým sezením, jižní apartmán má i balkón a dole u lyžárny je krásná společenská místnost s kachlovými kamny. Cena cca 22? za osobu a den.Více info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 český pohár SX, Potůčky, Krušné hory. V sobotu a v neděli se konali dva samostatné závody. Jezdím teď už druhou sezonu se synkem, parádní společná zábava. Ještě několik foteček z kolize na dvolitém skoku. Oba jsme to ustáli bez pádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Tak jsem v těch informací ležel celý víkend. Po nasměrování od Daliho a Foxíka jsem skončil u výběru těchto Salomonek: http://snow.cz/test/...n-24-hours-2010 Budu chvíli sledovat ceny, a vypadá to, že se právě s nimi vyzbrojím na příští sezónu dobrá volba, kompletně jsme jí vyprodali už před vánocema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 (upraveno) to Marfil - Salomon 24 Hour určitě dobrá, nicméně tuhle bych bral subjektivně radši HEAD iSUPERSHAPE SPEED SW SP13 Upraveno 26. ledna 2011 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Mate nekdo zkusenosti s lyzema Scott? Behem 15 let, co jezdim na prkne, jsem zjistil, ze snowboardy umi delat slusne. Ted se vracim k lyzim a prave resim, jestli nekoupit napr. Scott Wind... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Ahoj Dali, zrovna jsem se tam okolo v sobotu motal. Potucky mam totiz kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Pokud pojedete někam mimo naše území, doporučuji se mrknout na www.skiline.cc Po zadání vašeho čísla permice máte k dispozici, jak moc jste se každý den snažili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se