Toams Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Ahoj, u nás v republice se tohle nářadí blbě shání, Takže já nakupuju tady. http://www.rain-sport.de/ Je to bezproblémový obchod. Zaplatím kartou a do týdne mám zboží doma. Mnohokrát jsem to už vyzkoušel. diky moc, tie SKS/Kunzmann som pozeral a rozmyslam este nad Vario Plus, mam nanho jednu referenciu (od nasho prokuristu, vedie lyziarsky oddiel a tiez nelyzuje najhorsie) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Tobě je neprodám, máš novýLeří mi v garáži, občas je beru s sebou jako třetí lyže a nemám pro ně využití, sice starší ale v dobrém stavu a ručně broušený:)kdo je koupí neprohloupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Ahoj, u nás v republice se tohle nářadí blbě shání, Takže já nakupuju tady. http://www.rain-sport.de/ Je to bezproblémový obchod. Zaplatím kartou a do týdne mám zboží doma. Mnohokrát jsem to už vyzkoušel. Používám tyhle dva držáky na brousky. Ten oranžový na broušení hran ze strany lyže, ten zelený je možné použít ze strany lyže i v rovině skuznice ( 0,5 st.) Mám do nich dokoupeno spoustu " brousítek" od hrubých pilníků na úhlování, až po jemné diamantové na leštění hran. Na tréning to vezmu jenom nahrubo, na závody většinou i leštím. Nedoporučuji ti, aby jsi sám ručně úhloval, chce to zkušenosti a mašina to udělá přesněji. Srukturu skluznice si sám nedělám, takže občas dám lyže do servisu na pořádnou mašinu a pak už jenom dobrušuju, je to pohodlnější. Už tak mě servis lyží zabere hodně času. Ještě je potřeba mít pořádný stůl a držáky na lyže. stůl mám v dílně tenhle na závody vozím tenhle, většinou jsou na dva dny a je potřeba dobrousit a navoskovat. Na zemi nebo nějak improvizovaně se to dělá strašně blbě a hrozně by jsi se nadřel a výsledek nic moc. pěkný nádobíčko:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 diky moc, tie SKS/Kunzmann som pozeral a rozmyslam este nad Vario Plus, mam nanho jednu referenciu (od nasho prokuristu, vedie lyziarsky oddiel a tiez nelyzuje najhorsie) Vario plus je určitě lepší než ten zelenej, combi II je perfektní, lepší kopíruje vykrojení lyže a mám tam dva rúzné pilníky. Myslím, že za tu vyšší cenu to stojí, není to nářadí na sezonu, budeš ho mít dlouho. Nezapomeň, že ještě něco budeš potřebovat na doladění v rovině skluznice, nestačí jenom brousit zboku. Po nabroušení lyží ze strany ti zůstanou ještě drobné otřepy a groty v druhém směru. Na to už stačí jenom hodně jemný brousek a jednou nebo dvakrát přejet a dočistit. Proto mám ten zelenej. Pilník tam jde upnout ve dvou rovinách a nastavit úhel po půl stupních. Jako u tohohle, ale ten je napevno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 pěkný nádobíčko:) Díky, ono se to tak nějak postupně nasbírá. Taky servizuju docela dost lyží tak to už chce pořádný nářadí. Sobě aktuálně 4 páry, ale býval to i dvojnásobek, synovi 3, manželce 1, bráchovi a jeho dětem 3, tátovi 1, tak to už je 12 párů. Je fakt, že hlavně sobě a synovi a pomáhá mi, sám to nedělám, ostatním jenom příležitostně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Vario plus je určitě lepší než ten zelenej, combi II je perfektní, lepší kopíruje vykrojení lyže a mám tam dva rúzné pilníky. Myslím, že za tu vyšší cenu to stojí, není to nářadí na sezonu, budeš ho mít dlouho. Nezapomeň, že ještě něco budeš potřebovat na doladění v rovině skluznice, nestačí jenom brousit zboku. Po nabroušení lyží ze strany ti zůstanou ještě drobné otřepy a groty v druhém směru. Na to už stačí jenom hodně jemný brousek a jednou nebo dvakrát přejet a dočistit. Proto mám ten zelenej. Pilník tam jde upnout ve dvou rovinách a nastavit úhel po půl stupních. Jako u tohohle, ale ten je napevno. ten Vario Plus prave ma moznost hodit ten pilnik aj horizontalne a obtiahnut hranu v ploche sklznice ... preto by som ho bral ako ultimative tool na hrany v oboch plochach + ten mini obtahovac na grot do vrecka ... prave ze mam dilemu v tom, ci je lepsia vacsia plocha pilniku (plus moznost "hoblovat" v 2 smeroch ala Vario plus) alebo skor 2 male kapsy, ktore lepsie kopiruju radius (ako Combi II alebo aj Swing Cut - lne ten ma tie kapsy samostatne, napr. 100mm kamen/pilnik tam nedam), aj sa aj rychlejsie zanesu a opotrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 ten Vario Plus prave ma moznost hodit ten pilnik aj horizontalne a obtiahnut hranu v ploche sklznice ... preto by som ho bral ako ultimative tool na hrany v oboch plochach + ten mini obtahovac na grot do vrecka ... prave ze mam dilemu v tom, ci je lepsia vacsia plocha pilniku (plus moznost "hoblovat" v 2 smeroch ala Vario plus) alebo skor 2 male kapsy, ktore lepsie kopiruju radius (ako Combi II alebo aj Swing Cut - lne ten ma tie kapsy samostatne, napr. 100mm kamen/pilnik tam nedam), aj sa aj rychlejsie zanesu a opotrebuju Nevím, jak často a jak jezdíš, ale rozhodně nekupuj ty malé do kapsy, to je k ničemu na tom neudržíš pořádně úhel. (na sjezdovce nikdy nebrousím, až večer připravuju lyže na další den). Já brousím často a nebaví mě pořád přehazovat pilník a přestavovat úhly. Ty zelený mám dokonce dva, abych to nemusel přendavat ( jemný pilník a diamant). Jestliže Vario umí ve dvou směrech a má kolečka na posun po skluznici tak si myslím, že pro sportovního lyžaře je to dobrá volba. Jenom zkontroluj jestli to umí 0,5 st v rovině skluznice. Rozhodně doporučuju nějaké držáky na lyže. můžeš pak brousit oběma rukama a soustředit se jenom na hranu, je to o hodně rychlejší a jestli voskuješ, tak potom při kartáčování je to omnoho snažší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 já používá edger od swixu, je pěkně stavitelnej a ložiska jsou super, na 87 mi nic jiného nezbývá,ponevač naaše mašiny v práci v konečným účtování zvládnou jen88, ale strukturu máme vychytanou a plně funkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 (upraveno) to Dali - jsi perfektně vybavený, všechna čest, nedivím se tu hromadu lyží bych servisovat nechtěl. Sám nemám nic, vždycky jsem na to měl lidi a i teď by se pomocná ruka našla. Upraveno 7. března 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 zítra vám pošlu fotku"mého království" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Když to tak vidím, skoro se cítím trapně. Mě letos ukecali potomci, že konečně chtějí na lyže (navíc jsem objevil jeden pohodový dětský svah asi 5 minut jízdy od domu) a tak jsem letos vyměnil lyže přesně po 25 letech. Už mi je nechtěli ani nabrousit, tak jsem koupil rok jeté Salomon Rush. Žádné dělo to asi není, ale po těch mých muzeálních Atomikách je to jako přechod z pionýra na pětikilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 why not, dobrá rekreačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 To nikdo nelyžujete? Potěšte alespoň oko chudáka lyžaře s utrženým kolenem nějakou pěknou krajinkou, nebo nějakým akčním snímkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Dali, máš to mít.V hlavní roli Dolomity. Sella Ronda a okolí. Ta sekvence, tak to jede kamarád Alan, já to tak neřežu.Já se jen divím lajně vodka mit feige... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Dali,rychlo sa liec aby si nemusel len cumiet do monitora.Pridavam jednu zo Stubaiskeho ladovca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Jeee, fajna lajna u Slovenky. Uplne jsem uronil kroupu. Fajne bylo. Snad i zase bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 (upraveno) Kitzsteinhorn Upraveno 23. března 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Děkuju hoši, krásné fotky, nádhera, opravdu mě to potěšilo. To zahřeje u srdce. Už se těším na podzim. Budu zase nejmím 2x na ledovci. To Marosh - Nádhera Sella Ronda neznám, ale vypadá to tam nádherně. Doufám, že to lajnu jste nedali celou, alespoň já bych potom skončil někde pod lavinou. Vysvětli mi prosím jak děláš ty sekvence, foťák mi sekvence udělá, podle toho jak si je nastavím, případně nafilmuje, ale jak to nacpat na jednu fotku to netuším. To Obchodník -03 Stubai je nádherná, mám z ní krásné vzpomínky. Dantechno díky, Kitzsteinhorn to je paráda. Nádherný svezení, škoda, že tam jsou jenom kotvy. Nejraději jsem jezdil až za poslední kotvou z tohoto snímku, bylo tam nejmíň lidí a nahoře nad ní, když si člověk trochu vyšlapal do sedla, byl nádherný rozhled na obě strany. Díky, že jste potěšili oko záviláka a učinili dobrý skutek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QRDjJ_1eHwc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Jezdíme do Haus Albin, ubytovává se tam i česká reprezentace a nehoře v pokroví je po jednej straně apartmán pro 4, na druhej je taky pro 4 a ještě jsou tam dva pokoje po 2, takže se to dá pěkně nakombinovat.Apartmány mají kuchyňky s velkým sezením, jižní apartmán má i balkón a dole u lyžárny je krásná společenská místnost s kachlovými kamny. Cena cca 22? za osobu a den.Více info Psali jsme jim dvakrát (já anglicky, kolega německy), vůbec neodpověděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se