palmone1 Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Mozes prezradit aj price? Dneska jsem vydražil své první "AP" Uvidíme, jak budou vypadat, až přijdou...cca 70. - 80. léta Sni?mek obrazovky 2013-12-07 v 18.07.47.png
Rodkopf Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 I s poštou jsem se vlezl do tisícovky, ale otázkou je, v jakém budou stavu - prodejce na ebay je spíše jen vetešník.
SakalMarty Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 I s poštou jsem se vlezl do tisícovky, ale otázkou je, v jakém budou stavu - prodejce na ebay je spíše jen vetešník. To jsem zvědavej co ti přijde. Chce to co nejdříve foto
SakalMarty Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 celý týden - Poljot s budíčkem
malymarek Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 dnes moje poslední láskydoufám, že se Vám alespoň trochu budou líbit
Wanderer Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 Tož ty jsou pěkné a ve skvělé kondici. Podle řemene mají nejspíš pevné stěžejky. Já taky přidám jedny krásky, kterých si od rána užívám.
malymarek Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 wanderer je vidět synku, že se vyznáš:-)detail pásku ty tvoje jsou ale taky bezchybný, krásný číselník, jen škoda, že už jsem se zamiloval do tvých Helvetií
Wanderer Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 jen škoda, že už jsem se zamiloval do tvých Helvetií Do kterejch? Jak se jedná o Helvetie, tak to je v mém případě menší prostituce. Někdy je střídám častěji jak ponožky...
Kristian.nov Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Nejsou zrovna v perfektním stavu, ulomená špička hodinovky, chybí vnější plášť, korunka pravděpodobně není originál (nebo se mýlím?) A hlavně i když stroj krásně tiká, vteřinovka běží, minutovka s hodinovkou se za boha nehnou:-) Stroj je ale asi jediný co na nich hodlám nechat dát do pořádku, jinak je nechám tak jak jsou, tak se mi líbí... S kým a v čem asi lítali...? Baví mě na to myslet...
Jeronimo Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 DOGMA PRIMA Průměr pouzdra 38mm. Traktory jsou proti nim dámské hodinky.
mclusky Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 (upraveno) Moje lásky Favre-Leuba Bivouac foto bohužel špatný, ale na víc se nezmůžu Upraveno 14. prosince 2013 uživatelem mclusky
Jeronimo Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Mclusky, ty jsou šaramantní. Fotka ujde. Ojedinělé hodinky jako tyhle si zaslouží více fotek, ba i celé vlákno, aby nezapadly Kdo to má pak hledat, když si někdo vzpomene. Mě by zajímalo, co je uvnitř za stroj. A máš tušení jak funguje vnitřní stupnice? mělo by se snad jednat o tlakoměr nebo výškoměr.
mclusky Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Díky za pochvalu Nějakou "recenzi" na ně plánuju už delší dobu, ale času se nějak nedostává. Nicméně přes Vánoce by se to snad mohlo povést. S tou stupnicí máš pravdu, jedná se o tlakoměr/výškoměr. Sehnal jsem nějaký dobový návod na internetu, ale ještě jsem se nedostal k tomu, abych prozkoumal jak přesně to funguje, resp. jak se zjišťuje výška nějakým přepočtem. Vypadá to poměrně složitě, neb nejsem moc technický typ A navíc jsem se s nima do žádných větších výšek ani zatím nevydal, takže ani nevím, zda tlakoměr ještě funguje. Trochu se do toho bojím lézt sám, aby se člověk dostal ke strojku, musí ještě odstranit právě ten tlakový modul. V důsledku toho mě napadá, že bych jim rád dopřál nějaký servis, protože od koupě jsem s nima nikde nebyl, běžely naprosto bez problému, tak jsem to nijak neřešil. Ale je mi jasný, že by bylo dobré, aby se do nich někdo koukl. Nechci je ale dát jen tak kdekomu, nemáte někdo nějaký typ na spolehlivého a zkušeného hodináře v Praze, který by se jim mohl kouknout na zoubek?
malymarek Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Můj dnešní přírůstek:-)už zase slintám:-)
malymarek Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Do kterejch? Jak se jedná o Helvetie, tak to je v mém případě menší prostituce. Někdy je střídám častěji jak ponožky...str.55 pozadí se sajdkou:-))jinak kristian.nov má taky hezký, jen na můj vkus je ta vteřinovka moc dole a malinká a jak psal, korunka k tomu taky moc nesedí
malymarek Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Moje lásky Favre-Leuba Bivouac foto bohužel špatný, ale na víc se nezmůžu nádhera, moc hezký kousek
malymarek Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Nejsou zrovna v perfektním stavu, ulomená špička hodinovky, chybí vnější plášť, korunka pravděpodobně není originál (nebo se mýlím?) A hlavně i když stroj krásně tiká, vteřinovka běží, minutovka s hodinovkou se za boha nehnou:-) Stroj je ale asi jediný co na nich hodlám nechat dát do pořádku, jinak je nechám tak jak jsou, tak se mi líbí... S kým a v čem asi lítali...? Baví mě na to myslet...nedávno jedny končili na aukro, a jejich korunka spíš vypadá na originál, co myslíš?
malymarek Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Díky za pochvalu Nějakou "recenzi" na ně plánuju už delší dobu, ale času se nějak nedostává. Nicméně přes Vánoce by se to snad mohlo povést. S tou stupnicí máš pravdu, jedná se o tlakoměr/výškoměr. Sehnal jsem nějaký dobový návod na internetu, ale ještě jsem se nedostal k tomu, abych prozkoumal jak přesně to funguje, resp. jak se zjišťuje výška nějakým přepočtem. Vypadá to poměrně složitě, neb nejsem moc technický typ A navíc jsem se s nima do žádných větších výšek ani zatím nevydal, takže ani nevím, zda tlakoměr ještě funguje. Trochu se do toho bojím lézt sám, aby se člověk dostal ke strojku, musí ještě odstranit právě ten tlakový modul. V důsledku toho mě napadá, že bych jim rád dopřál nějaký servis, protože od koupě jsem s nima nikde nebyl, běžely naprosto bez problému, tak jsem to nijak neřešil. Ale je mi jasný, že by bylo dobré, aby se do nich někdo koukl. Nechci je ale dát jen tak kdekomu, nemáte někdo nějaký typ na spolehlivého a zkušeného hodináře v Praze, který by se jim mohl kouknout na zoubek? dej je ke Knespl a Majzlík, ty se k nim budou chovat s náležitou úctou, mechano je z fóra https://www.facebook.com/KnesplMajzlikHodinarskyAtelier a jako Pražák to máš blízko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se