Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Možná tím myslel ten zelený odlesk jak je to focené... 

To mi krapet blbne foťák v mobilu občas, dcerka s ním švihla o zem, když jí nefungovala jedna aklipace (jak tomu říká :) )

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

Ne plast. Jsou na něm typické prasklinky, které jsou pod úhlem mnohem patrnější. Jako alternativa mi byla doporučena výroba minerálu na zakázku. Ještě čekám na jedny Maister anker, kde dekáda i sklíčko samotné se jeví hodně podobně. Když je dám do pucu, věnuji jim samostatné vlákno.

Odesláno

Jedny staré "nové" potápky - řekl bych, že za vintage se dají požadovat stále. Unitř tiká nádherná ETA 2472 v růžovém zlatě.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jedny staré "nové" potápky - řekl bych, že za vintage se dají požadovat stále. Unitř tiká nádherná ETA 2472 v růžovém zlatě.

attachicon.gifDSC_0258.jpg

Pěkné, ale ETU bys nám ukázat mohl, nebo tam máš udělanou tlakovku?

Odesláno

Pěkné, ale ETU bys nám ukázat mohl, nebo tam máš udělanou tlakovku?

Díky. Tlakovku tam udělanou mám, ale i tak ji můžu ukázat. Na to, jak je ten strojek starý, vypadá neuveřitelně a je v perfektním stavu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Hm, krása.  :)

Díky, pod tím safírem se na něj kouká moc hezky. Někdy si říkám, že bych je radši nosil naopak :-). Hlavně na svůj věk šlape neuvěřitelně přesně. Hodinář strojek kompletně rozebral (včetně incablocku), vyčistil a promazal.

Odesláno

Parádička. Značku Zodiac mám fakt rád, teda tu moderní produkci moc ne, ale jejich vintage kousky jsou paráda. Co je tohle prosímtě za rok?

Odesláno

Ne plast. Jsou na něm typické prasklinky, které jsou pod úhlem mnohem patrnější. Jako alternativa mi byla doporučena výroba minerálu na zakázku. Ještě čekám na jedny Maister anker, kde dekáda i sklíčko samotné se jeví hodně podobně. Když je dám do pucu, věnuji jim samostatné vlákno.

Mohl bys prozradit v jakých cenových relacích se pohybuje výroba sklíčka na zakázku? Docela rád bych si udělal představu. Chtěl bych na jedněch svých vintage hodinkách totiž taky vyměnit plast za sklo, abych je mohl nosit častěji a s menšími obavami o poškrábání original sklíčka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...