VintageLover Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Jestli je to dotaz na ty moje Chronographe Suisse, tak mu nerozumím Možná tím myslel ten zelený odlesk jak je to focené...
Ondoni Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) Možná tím myslel ten zelený odlesk jak je to focené... To mi krapet blbne foťák v mobilu občas, dcerka s ním švihla o zem, když jí nefungovala jedna aklipace (jak tomu říká ) Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem Ondoni
palmone1 Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 :tongue_ss:mohol by si ich cvaknut trochu kvalitnejsie...
Ondoni Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Cekam na novy mobil s poradnym fotakem tak snad casem ale ja stejne neumel nikdy moc fotit...
Jeronimo Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 KingDiver před výměnou sklíčka, které zatím marně sháním. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 KingDiver před výměnou sklíčka, které zatím marně sháním.To jsou ty z jednoho nejmenovaného serveru?
Jeronimo Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Ano. Neříkej, že jsi je taky chtěl
villain83 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Sou vyborny,sklo je mineral?
Jeronimo Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Ne plast. Jsou na něm typické prasklinky, které jsou pod úhlem mnohem patrnější. Jako alternativa mi byla doporučena výroba minerálu na zakázku. Ještě čekám na jedny Maister anker, kde dekáda i sklíčko samotné se jeví hodně podobně. Když je dám do pucu, věnuji jim samostatné vlákno.
VintageLover Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Ano. Neříkej, že jsi je taky chtěl Chtěl jsem je koupit tátovi, ale pak jsem si to rozmyslel. Sbírá totiž Japonce.
Jeronimo Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Chtěl jsem je koupit tátovi, ale pak jsem si to rozmyslel. Sbírá totiž Japonce. Pravda, tohle je Brazilec.
Jeronimo Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Tak jsem právě sjel celé vlákno od začátku až do konce a užil jsem si hezkou půlhodinku. Jedno z vláken bez zbytečných keců a flame.
Argon Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Jedny staré "nové" potápky - řekl bych, že za vintage se dají požadovat stále. Unitř tiká nádherná ETA 2472 v růžovém zlatě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Jedny staré "nové" potápky - řekl bych, že za vintage se dají požadovat stále. Unitř tiká nádherná ETA 2472 v růžovém zlatě. DSC_0258.jpgPěkné, ale ETU bys nám ukázat mohl, nebo tam máš udělanou tlakovku?
Argon Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Pěkné, ale ETU bys nám ukázat mohl, nebo tam máš udělanou tlakovku? Díky. Tlakovku tam udělanou mám, ale i tak ji můžu ukázat. Na to, jak je ten strojek starý, vypadá neuveřitelně a je v perfektním stavu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Hm, krása. Díky, pod tím safírem se na něj kouká moc hezky. Někdy si říkám, že bych je radši nosil naopak :-). Hlavně na svůj věk šlape neuvěřitelně přesně. Hodinář strojek kompletně rozebral (včetně incablocku), vyčistil a promazal.
mclusky Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Jedny staré "nové" potápky - řekl bych, že za vintage se dají požadovat stále. Unitř tiká nádherná ETA 2472 v růžovém zlatě. Parádička. Značku Zodiac mám fakt rád, teda tu moderní produkci moc ne, ale jejich vintage kousky jsou paráda. Co je tohle prosímtě za rok?
mclusky Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Ne plast. Jsou na něm typické prasklinky, které jsou pod úhlem mnohem patrnější. Jako alternativa mi byla doporučena výroba minerálu na zakázku. Ještě čekám na jedny Maister anker, kde dekáda i sklíčko samotné se jeví hodně podobně. Když je dám do pucu, věnuji jim samostatné vlákno. Mohl bys prozradit v jakých cenových relacích se pohybuje výroba sklíčka na zakázku? Docela rád bych si udělal představu. Chtěl bych na jedněch svých vintage hodinkách totiž taky vyměnit plast za sklo, abych je mohl nosit častěji a s menšími obavami o poškrábání original sklíčka.
straspol Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Díky. Tlakovku tam udělanou mám, ale i tak ji můžu ukázat. Na to, jak je ten strojek starý, vypadá neuveřitelně a je v perfektním stavu Zodiac strojek 1.JPGJooo !! Tlakovka na hodinkách s průhledem je teda frajeřina fakt 200 metrů? to je dobrý...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se