Argon Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Myslím že se jedná o tritium T SWISS MADE T. Klidně může být původní. Čím dál víc mě štve, že mi utekly. Edit: Delawer, řekni, že jdou aspoň blbě nebo mají prasklé péro.. Možné to bude znační T SWISS MADE T tam je, takže by to tomu odpovídalo, navíc můžu použít termín, že svítí jak prase. Jsem fakt moc rád, že mě vyšli jen na necelé 400,- :-). Jinak jdou naprosto výborně, jen vyčistit určitě chtít budou. Vzal jsem je na ruku jen díky víkendu. V týdnu je odnáším k hodináři. Jo péro je taky OK :-D. Prostě super kup ;-)
Jeronimo Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 ............navíc můžu použít termín, že svítí jak prase. Jsem fakt moc rád, že mě vyšli jen na necelé 400,- :-).
palmone1 Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Já si myslím, že ne. Kdykoli jsem viděl něco oboveného, tak to bylo znatelné. Tady opravdu není nic.Tak cvakni aj tu lumi, som zvedavy ako svietia...
Argon Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Jop a po celém dni na ruce jdou naprosto v pohodě, vše tak jak má. Natáhl jsem je zkušebně včera večer - datum i den se přehazuje jak má. Navíc vypadají stylově. No a ten jejich stav, co ti budu povídat, prostě super :-)
Argon Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Tak cvakni aj tu lumi, som zvedavy ako svietia... Večer cvaknu, uvidím co z toho vyleze.
Argon Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Tak cvakni aj tu lumi, som zvedavy ako svietia... Tady je foto té lumi, je to foceno pomocí mobilu, takže kvalita nic moc, na druhou stranu, stejně by toho nebylo moc vidět :-))
palmone1 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Tady je foto té lumi, je to foceno pomocí mobilu, takže kvalita nic moc, na druhou stranu, stejně by toho nebylo moc vidět :-)) DSC_0146.jpg tak na tie roky - parada....
Argon Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 tak na tie roky - parada.... V reálu je to ještě lepší. Mobil, byť chytrý, s dobrým foťákem v absolutní tmě nebere skoro nic.... tedy bez blesku.
villain83 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Já si myslím, že ne. Kdykoli jsem viděl něco oboveného, tak to bylo znatelné. Tady opravdu není nic. Souhlas,taky bych rekl,ze ta lumi je puvodni,i ta struktura odpovida tritiu(alespon dle toho,co jsem uz videl),az budou otevreny,hod fotku:-)Guma je pekna,barevnej hadr by taky slusel.
Jeronimo Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Dnes ATLANTIC Skipper. Průměr pouzdra na šířku 44 mm.
palmone1 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Chlapi - dobre ze si checkujem tuto stranku, niektore znacky tu vidim prvy krat -
Argon Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Moc hezký, stylem mi připomínají Doxa sub.
Jeronimo Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Hodně srandy za pár kaček. Kam se hrabou PS II
Argon Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 To mi povídej :-). Co v nich máš za strojek? ETA?
Argon Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Souhlas,taky bych rekl,ze ta lumi je puvodni,i ta struktura odpovida tritiu(alespon dle toho,co jsem uz videl),az budou otevreny,hod fotku:-)Guma je pekna,barevnej hadr by taky slusel. Souhlas,taky bych rekl,ze ta lumi je puvodni,i ta struktura odpovida tritiu(alespon dle toho,co jsem uz videl),az budou otevreny,hod fotku:-)Guma je pekna,barevnej hadr by taky slusel. Přesně, styl, struktura, žádný přetah, žádný náznak seškrábání "původní"... prostě mi přijde, že je to původní :-). Guma je fain, jen je malá. Tedy původně to byla 20 mm, ale upravoval jsem ji na svá stará Casia. Ta jsou jen 18 mm. Musím koupit jinou. "Hadrům" jsem zatím nějak nepřišel na chuť, ovšem špatně by to asi nevypadalo..
Jeronimo Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 To mi povídej :-). Co v nich máš za strojek? ETA?Docela obyčejný Standard 96-4. 17 Jewels, f = 18000 A/h, power reserve 48h.
villain83 Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Dnes ATLANTIC Skipper. Průměr pouzdra na šířku 44 mm. Ty vypadaji skvele,kdyby sly nekdy do sveta,hlasim se:-)
pepescom Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Dnes ladičkovo Sent from my iPhone using Tapatalk
Argon Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Takže tady je slíbené foto strojku. Není to žádné EB, ale jedná se o Rondu cal. 1317. To zase tak špatné není :-)
Wanderer Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Tak nějak se nám to sešlo na hromádce...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se