Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím že se jedná o tritium T SWISS MADE T. Klidně může být původní. Čím dál víc mě štve, že mi utekly.

Edit: Delawer, řekni, že jdou aspoň blbě nebo mají prasklé péro.. :)

Možné to bude znační T SWISS MADE T tam je, takže by to tomu odpovídalo, navíc můžu použít termín, že svítí jak prase. Jsem fakt moc rád, že mě vyšli jen na necelé 400,- :-).

Jinak jdou naprosto výborně, jen vyčistit určitě chtít budou. Vzal jsem je na ruku jen díky víkendu. V týdnu je odnáším k hodináři. Jo péro je taky OK :-D. Prostě super kup ;-)

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já si myslím, že ne. Kdykoli jsem viděl něco oboveného, tak to bylo znatelné. Tady opravdu není nic.

Tak cvakni aj tu lumi, som zvedavy ako svietia...

Odesláno

:wallbash:  :taz:  :wallbash:

Jop a po celém dni na ruce jdou naprosto v pohodě, vše tak jak má. Natáhl jsem je zkušebně včera večer - datum i den se přehazuje jak má. Navíc vypadají stylově. No a ten jejich stav, co ti budu povídat, prostě super :-)

Odesláno

Večer cvaknu, uvidím co z toho vyleze.

Odesláno

Tady je foto té lumi, je to foceno pomocí mobilu, takže kvalita nic moc, na druhou stranu, stejně by toho nebylo moc vidět :-))

post-20230-0-50705700-1396848112_thumb.jpg

Odesláno

tak na tie roky - parada....

V reálu je to ještě lepší. Mobil, byť chytrý, s dobrým foťákem v absolutní tmě nebere skoro nic.... tedy bez blesku. 

Odesláno

Já si myslím, že ne. Kdykoli jsem viděl něco oboveného, tak to bylo znatelné. Tady opravdu není nic.

Souhlas,taky bych rekl,ze ta lumi je puvodni,i ta struktura odpovida tritiu(alespon dle toho,co jsem uz videl),az budou otevreny,hod fotku:-)Guma je pekna,barevnej hadr by taky slusel.

Odesláno

Souhlas,taky bych rekl,ze ta lumi je puvodni,i ta struktura odpovida tritiu(alespon dle toho,co jsem uz videl),az budou otevreny,hod fotku:-)Guma je pekna,barevnej hadr by taky slusel.

Přesně, styl, struktura, žádný přetah, žádný náznak seškrábání "původní"... prostě mi přijde, že je to původní :-). Guma je fain, jen je malá. Tedy původně to byla 20 mm, ale upravoval jsem ji na svá stará Casia. Ta jsou jen 18 mm. Musím koupit jinou. "Hadrům" jsem zatím nějak nepřišel na chuť, ovšem špatně by to asi nevypadalo..

Odesláno

Takže tady je slíbené foto strojku. Není to žádné EB, ale jedná se o Rondu cal. 1317. To zase tak špatné není :-)

post-20230-0-79671500-1396980549_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...