JHZV Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Ahoj všem. Jsem tu na fóru nováčkem, ale jako neregistrovaný ho občas sleduji už dlouho.Chronobundus na mě sedl asi tak před pěti lety, kdy jsem si pořídil první Švýcary. Tissot Quadratto v nerezu s černým ciferníkem, bytelný stroj se kterým jsem maximálně spokojený. Já vím, na tomto fóru Tissot zrovna k oblíbencům nepatří...Ale snad jako první kousek to tak zoufalý není. V roce 2011 jsem na blešáku v Paříži objevil krásný Omega Genéve Automatic z cca. 1968. Viz fotografie. Jsou v původním stavu, jen tah je ze Seamastrů. U Brože jsem si je nechal seřídit a vyčistit. Šlapou krásně, za den mi to dělá -8s, to snad na vintagky není tak zlý. V roce 2012 jsem přes e-bay koupil Ruhly. Vím RUHLA! Ale jsou krásný, pozlacený - 20 micro, navíc v nich je ten asi nejlepší strojek co UMF dělaly - UMF 3D. S přesností tohodle kousku už je to horší, za den to dělá cca. -2 min. Nedalo by se to nějak seřídit?Na ten řemen nekoukejte pro ty Ruhly musí lowcost za 150 Kč stačit. Na ruce nosím hlavně ty Omegy, a to docela často. Střídám s těma Tissotama. Sbírka se mi snad v dohledné době rozšíří, sice je to OT, protože o moderní kousek. Ale ke kulatinám mi snad manželka nadělí tyhle Longines Conquest GMT: www.longines.com/watches/longines-conquest/L3.687.4.56.6 Takže asi to začíná být akutní chronobundus? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Ty Omegy jsou moc hezky,dobrej ulovek:-)
malymarek Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 ty omegy vypadají dobře, ale ty ruhly tou jednoduchostí vypadají dost dobře
JHZV Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) Ta jednoduchost byla právě to, co mě na těch Ruhlách oslovilo. Jo, a byly za hubičku. Jinak bych do nich nešel Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem JHZV
Marcus Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Památeční po dědovi (budu je muset nosit častěji) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 jen pozlacene - ta spesl metoda,co delali, walzed gold nebo jak tomu rikaji...80 mikronu Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk
palmone1 Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 jen pozlacene - ta spesl metoda,co delali, walzed gold nebo jak tomu rikaji...80 mikronu Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk pekne ...
Rodkopf Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Díky! Více zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69128-omega-seamaster-1949/?hl=omega
palmone1 Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Díky! Více zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69128-omega-seamaster-1949/?hl=omega no musim povedat, ze tie vedla nich na ruke - to je pecka!!
jankoxxx Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 nosim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 tyhle chrona jsou moc hezký,patina na cifru je skvela...
SakalMarty Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 nosim Jsou krásný Janko. Předpokládám že mají Landeron kalibr? nebo se pletu ?
vicomt Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 aby se taky dostali na slunce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Tak jste mi tady před časem zepsuli tah na chronech, tak jsem to konečně napravil. Ty pevné stěžejky jsou docela problém... No a ještě přidávám skupinové foto druhoválečných leteckých. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Tak jste mi tady před časem zepsuli tah na chronech, tak jsem to konečně napravil. Ty pevné stěžejky jsou docela problém... No a ještě přidávám skupinové foto druhoválečných leteckých.Krása. Čistá krása. Ten hnědý řemen na těch chronech je parádní, Honzo.
malymarek Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Tak jste mi tady před časem zepsuli tah na chronech, tak jsem to konečně napravil. Ty pevné stěžejky jsou docela problém... No a ještě přidávám skupinové foto druhoválečných leteckých.ty Helvetie jsou naprosto úžasný, samej hamoun tady :-)
Argon Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Po delší době jsem vytáhl na ruku své oblíbené Omegy. Hned se mi jelo na noční službu lépe :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... jen upřesnění minutová ručka nemá výraznější nebo jinou lumi, jen je jinak osvětlená
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se