malymarek Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 A ještě jedna večerní. Barva ještě pořádně nezaschla...Tu značku vůbec neznám, vytáhni i helvetie prosím a něco k těmto bych prosil , rád se priucim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Tu značku vůbec neznám, vytáhni i helvetie prosím a něco k těmto bych prosil , rád se priucim. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54081-panto-pilot-watch-1940%C2%B4s/?hl=panto Helvetie až jindy, teď večer už jsem Primkovej, nachystal jsem si je na zítřejší vintage pátek. Vzpomínka na dědu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Dneska celý den bzzzzzz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54081-panto-pilot-watch-1940%C2%B4s/?hl=panto Helvetie až jindy, teď večer už jsem Primkovej, nachystal jsem si je na zítřejší vintage pátek. Vzpomínka na dědu.díky za doplnění, moc se toho k nim zjistit nedá, koukám, že od Karla:-))no vzhledem k mému cenovému omezení zatím víc než Natalisy nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Zatím se chlubím cizím peřím, ale možná u mne zůstanou. Omega Geneve Dynamic TV. Pořádný kus železa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Jo, ty jsou moc zajímavé, málem jsem koupil čenou verzi, ale přehodili mne jedna ilustrační Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 tak tyhle se mi líbí, barva cifru dělá hodně, cifr těch z cizího peří se mi moc nelíbí Jarda-primJo, ty jsou moc zajímavé, málem jsem koupil čenou verzi, ale přehodili mne jedna ilustrační 9338A2010161-omega-dynamic.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 (upraveno) jo a teď jsou na ý-beji jedny modré za 750 babek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. října 2014 uživatelem Jarda_Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Ty jsou ale oleštěný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 opět delfíni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 ty trakaře jsou památeční?no já nemám ani po jednom dědovi nic, ale zase vnoučata pak budou mít památku na mnehttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54081-panto-pilot-watch-1940%C2%B4s/?hl=panto Helvetie až jindy, teď večer už jsem Primkovej, nachystal jsem si je na zítřejší vintage pátek. Vzpomínka na dědu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 (upraveno) Jarda_Prim: Ten hnědý cifr by mohl být na světle pěkný, ale tady ten má už nejlepší roky za sebou, což je trochu škoda. Pomohla by renovace. Leštěnky by ani tak nevadily, ale musí se to umět 750 doláčů je podle mě dost vysoká cena, ale těchto modelů se moc neprodává, takže to někdo může dát. Upraveno 10. října 2014 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Jestli jsou ty,co má Jarda na ruce funkční a k mání za rozumnou cenu, tak bych do nich nastoupil a cifr doladil později. Na e-bay občas bývají. A 750,- bych za takový ocucaný bonbón ani neuměl dát a to jsem magor..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Fotka to zkreslila, cifr je zlatý a dost se blejská. Blbě se to fotí. Sklo je plast, dá se to rozleštit. Tah je origoš OMEGA. Jsou mého příbuzného, kdysi je v Holandsku kupoval nové. Uvidím, ja to dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Nedá mi to a musím dát jednu z fotek těch Equadorských TV Omeg , spíše té ruky, protože na dalších fotkách už nevypadají tak strašně, tedy kromě ceny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jsem si poprskal kafem monitor :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Jo, ruka je dobrá. Holt Equador... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 ty trakaře jsou památeční?no já nemám ani po jednom dědovi nic, ale zase vnoučata pak budou mít památku na mne Po nějaké době působení na tomto nakažlivém fóru jsem se vydal probrat věci po prarodičích. No a na dně dědova šuplíku jsem na ně narazil. Táta si pak na ně taky vzpomněl. Hodinář vyměnil pero, přikoupil jsem řemen a jaká je z nich paráda. Nosím je např. na Vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Po nějaké době působení na tomto nakažlivém fóru jsem se vydal probrat věci po prarodičích. No a na dně dědova šuplíku jsem na ně narazil. Táta si pak na ně taky vzpomněl. Hodinář vyměnil pero, přikoupil jsem řemen a jaká je z nich paráda. Nosím je např. na Vánoce.no to se u mne nestane, paráda to je, mají něco do sebe,matně si pamatuju dědu, jak každý večer cvičně mával rukou , měl nějaký ruský automaty (kde je jim konec), natahoval na další den :-)jako děti jsme z toho měli srandu, to si pamatuji nejvíc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Nedá mi to a musím dát jednu z fotek těch Equadorských TV Omeg , spíše té ruky, protože na dalších fotkách už nevypadají tak strašně, tedy kromě ceny... Výstřižek.JPG jsem si poprskal kafem monitor :lol2:no skoro jako moje ruka, akorát ještě nemám tolik bílých chlupů:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 no skoro jako moje ruka, akorát ještě nemám tolik bílých chlupů:-)) Nedá mi to a musím dát jednu z fotek těch Equadorských TV Omeg , spíše té ruky, protože na dalších fotkách už nevypadají tak strašně, tedy kromě ceny... Výstřižek.JPG jsem si poprskal kafem monitor :lol2:Pěkná ručka, taková opička. Jestliže ty hodinky mají 40mm velikost bez korunky (píše v inzerátu), tak to má opravdu tlapu, nechtěl bych dostat facku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se