mAra_ Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Ty Mirexal potápky mě inspirovaly a tak jsem na pracovní sobotu přišel taky vybaven...
radorado Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Nedelnajsi vylet na Akvatera v Trnave.
JayB Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Nedelnajsi vylet na Akvatera v Trnave. Už tady prosím neukazujte ty GUBky 64, nebo se alspoň přiznejte kdo mi je (navzdory rezervace) před týdnem na Bazoši vyfoukl...
JayB Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 To ne, tvoje jsou v krasném stavu. Předmětné měli hodně olezlý ciferník, ale byl to dobrý projekt.
radorado Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 dik. no aj tie moje som kupil v hroznom stave. bola tam dobra cena?
JayB Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Maš SZ, rado. Já dnes kladívko...musím ještě doleštit sklo.
VintageLover Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 UGMěl jsem prst na spoušti, ale pak jsem si to v poslední vteřině rozmyslel, ještěže jsou u Tebe.
Dzos Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Karle, takových nás bylo více. Já jsem vycouval kvůli stavu ciferníku a zlacenému pouzdru - ocel bych bral raději. (kecám, je to kvůli tomu, že toho mám už plný kýbl a zařekl jsem se teď nic nekupovat. Ale musím si to nějak vnitřně zdůvodnit, že ). Každopádně málem bych zapomněl: gratulace, UG je UG a mikrorotor je fajnovost . Upraveno 12. října 2016 uživatelem Dzos
Kristian.nov Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 UGMěl jsem prst na spoušti, ale pak jsem si to v poslední vteřině rozmyslel, ještěže jsou u Tebe. I já měl ten večer na ně poličeno, nakonec sem se soustředil na ty Constellation od stejnýho prodejce... Každopádně Gratuluju!
Dzos Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Houby s voctem, ta Ti teda dlouho nevydržela. Ukaž certiny . Sem si říkal kdo že má na ně tlapu ).
JayB Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 UG Ty jsou moc hezký! Dobře že jsem je neviděl...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se