michalval Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Nadhera Memomatiky! Mel jsem je v modre barve cifru a doted lituju, ze jsem je prodal.
M3maniac Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 před 2 hodinami, Fajkus napsal: Parádní kousek Díky kámo , kdy se stavíš na to kafe ?
Fajkus Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 před 20 hodinami, M3maniac napsal: Díky kámo , kdy se stavíš na to kafe ? Kamráde, přežil jsem Vánoce ve zdraví, v práci si ujasnil termíny, takže se určitě zastavím. Dám brzy vědět. Těším se na pokec.
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2022 Skoda ze z toho zlata neni i korunka,vypadalo by to suprove.Ale jinak to jsou perfektni hodinky s neuveritelnou presnosti
M-72 Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2022 Takto má sedět nato na hodinkách Konečně jsem našel ten správný řemen. (dle původního majitele byly jako nové hodinky zakoupeny také na textilním pásku)
martinre Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 Dneska do prace zlataky po otci. Nastaveni spravneho data vyzaduje velkou trpelivost a tak sem tam nechal tohle pekne pro stesti.
M3maniac Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 No vidím že tyto tu budou velmi mladé tak vytáhnu něco s WW II po dědovi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se