M-72 Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Tři dny v roce nosím tyto zlaťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Samozřejmě nosím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Rodinné dědictví, počátek 60.let, servis 2020. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Dnes Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna V 16. 1. 2025 v 12:25, Rendell napsal: Rodinné dědictví, počátek 60.let, servis 2020. Ani to snad nedávej na ruku - změř si to dozimetrem, je to jistější. Hodinky CCCP jsou stalinská klasika, ale dnes už raději ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Neboj, já to zvladnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Ja budu o víkendu tahat tyhle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezafishing Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna (upraveno) Ráda bych , aspoň pokochat na ruce Upraveno 27. ledna uživatelem Tezafishing 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna ja vlastne jine hodinky nez vintage nenosim i deti si toho uz vsimly ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupo Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupo Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupo Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna dvoj post - stale sa ucim. kazdopadne, 1974 nieje moc vintage, ale nosim. poctivo a pravidelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 50 rokov je naopak paradne vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupo Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 10 minutami, Harwey napsal: 50 rokov je naopak paradne vintage no. toto je starsie. pamiatka na deda. kupil si ich niekedy okolo 1950. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Rendell to si myslí hromada lidí, i ti co dělali v Jáchymově nebo Rožínce. Měl jsem takovýchto hodinek z padesátých let kdysi dost, zánovní Moskvy troje a další podobné modely. Měřili jsme to u kamaráda chronomagora-lékaře ve Vídni, bo o ně měl tehdy zájem. /2014/ Naměřené hodnoty nebyly sice nejvyší, ale dost na to, aby od toho dal ruce pryč. A nejen od těchto. Také jsem se poučil. Takže jediné Moskvy, které mám jsou ve zlatém pouzdře. To se dá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 14 hodinami, eloga napsal: Rendell to si myslí hromada lidí, i ti co dělali v Jáchymově nebo Rožínce. Měl jsem takovýchto hodinek z padesátých let kdysi dost, zánovní Moskvy troje a další podobné modely. Měřili jsme to u kamaráda chronomagora-lékaře ve Vídni, bo o ně měl tehdy zájem. /2014/ Naměřené hodnoty nebyly sice nejvyší, ale dost na to, aby od toho dal ruce pryč. A nejen od těchto. Také jsem se poučil. Takže jediné Moskvy, které mám jsou ve zlatém pouzdře. To se dá... To jsem netušil, myslel jsem, že si děláš srandu :-). Něco jsem si o tom už načetl tady ve starších vláknech a chápu to tak, že když byla použita barva, ve které je radium s poločasem rozpadu 1600 let, tak bude radioaktivní, i když už nebude svítit. Díky za osvětu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Nojo, bohužel, sranda s tím není žádná. Je to jako vstupní brána do Černobylu. Ono totiž v padesátých letech se tu takové hodinky prodávaly běžně, lidé si mysleli, že když je to ze "Sovětského svazu" tak je to nejlepší a nejcennější věc, co si mohou dát na ruku. Bohužel není tomu tak a nebylo ani tehdy. Takže opatrně a rodinnou památku do olověné krabičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Říkávalo se "Sovětské hodiny do každé rodiny - všude se vejdou a nikde nejdou" nebo taky "Sovětské hodiny - nejlepší, nejrychlejší:! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Po práci Actusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Kapitán 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se