bizzydko Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
nazdarhodiny Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března (upraveno) konecne doma, prezul jsem na Rado. Obvykle tahy moc nemusim, ale tenhle je pohodlny a uzasne me k nim sedi. Urcite nejsou tak elegantni, jak tu postnul @jkusniar pred par dny (fakt moc pekny kousek), ale o to s vetsim klidem je nosim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března uživatelem nazdarhodiny 3 2
Rendell Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Rodinné Rakety. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
ouskavl Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Čerstvě po servisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Lobber Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března (upraveno) @ouskavl hezký Tank-y se mi začínají více a více líbit :0) a hlavně zajímavý uchycení stežejek. Dostalo to tím za mě jiný rozměr :0) To má pevný úhel ? Upraveno 27. března uživatelem Lobber
ouskavl Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března před 26 minutami, Lobber napsal: @ouskavl hezký Tank-y se mi začínají více a více líbit :0) a hlavně zajímavý uchycení stežejek. Dostalo to tím za mě jiný rozměr :0) To má pevný úhel ? Asi tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno středa v 07:45 Nahlásit Odesláno středa v 07:45 Vytáhl jsem tatovi hodinky, 1962. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
jankoxxx Odesláno středa v 07:49 Nahlásit Odesláno středa v 07:49 Moje oblubene vintazky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Lobber Odesláno středa v 13:12 Nahlásit Odesláno středa v 13:12 (upraveno) Na německém fóru se právě objevil report z univerzity v Heidelbergu. Zjistili, že dlouhodobé nošení hodinek s rozpadajícím se tritiem v kombinaci s potem uvolňuje mikročástice, které přes kůži ovlivňují hormonální rovnováhu. Prý to vysvětluje, proč jsou sběratelé starých Rolexek takoví no, nervózní. Máte někdo nějaké osobní poznatky ? Já ty svoje Suby asi radši zavřu do trezoru. Upraveno středa v 13:14 uživatelem Lobber
libor2002 Odesláno středa v 16:54 Nahlásit Odesláno středa v 16:54 @Lobber Když vidím tvojí profilovku , tak si říkám, že to zavírání Subů do trezoru už není potřeba Ne teď vážně... U všech expartnerek, po kontaktu s tritiem, opravdu docházelo postupně k rozhození hormonální rovnováhy. Mno, a nervozita byla spíš nasranost . 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se