Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Mám vintážních povícero, nějak sem průběžně dám fotky. Jako první bych předvedl NOS Junghans se strojkem Durowe, automaty, odhadem 70. léta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Pak jsou tu Doxy ze začátku 50. let s bumper automatem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 No a ladičkové Longines: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Longines s ručním nátahem (strojek L 6922): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jarolsa Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Dnes Lanco 70 roky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 No a ladičkové Longines: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Teda ty jsou, až se jich budeš chtít zbavovat, tak dej vědět. (budou v dobrých rukách) Dnes Lanco 70 roky. K téhle značce jsem nikdy nějak nepřilnul, ale po zhlédnutí Tvých chronografů asi přehodnotím situaci
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Taky tady mám Omegy Constellation s chronometrovým strojkem 1011. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 A nesmí chybět klasika, můj jediný tuzemský kousek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosé24 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 A nesmí chybět klasika, můj jediný tuzemský kousek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Novou korunku a nemá to chybu.
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Novou korunku a nemá to chybu. Už tam je, tohle je starší fotka. V malém hodinářství ze starých zásob za 150,- Kč vč. výměny
Chosé24 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Už tam je, tohle je starší fotka. V malém hodinářství ze starých zásob za 150,- Kč vč. výměny To není špatný,chci pro tebe dělat....
Návštěvník Tada Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 To mi připomíná, že příští týden budu mít své zanedbávané Vulcain Cricket z generálky
VintageLover Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Doufám, že se budou tatovi tyhle letecké ROCAIL na nározky líbit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zemic Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 ty se mi líbí To mi připomíná, že příští týden budu mít své zanedbávané Vulcain Cricket z generálky
Wanderer Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Teda tady je to radost pohledět, jedny hezčí než druhé... VintageLover:Myslím, že táta bude mít radost. Aspoň já bych teda měl...
Wanderer Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Jedna v ranním slunci. Tyhle nosím opravdu rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Jedna v ranním slunci. Tyhle nosím opravdu rád. Pěkná chrona mistře
Javert Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 Dnes tyto krásky: GUB Glashütte, 70.1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Mé oblíbené YEMA Really, trochu poškrtaná luneta, jinak velmi příjemný stav. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se