M916 Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Včera jsem vytáhl tyhle staré předělávky (zřejmě z padesátých let od Lidového družstva hodinářů, strojek podle čísla bude tak z počátku minulého století) a koupil od Jankaxxx "vintage" řemen z ovčí kůže. Na fotce je ještě starý pásek, ale jak přijde ten od Janka, udělám nové fotky ;-)
cedric Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Ano, nosim rád některé své vintage kousky. Nejvíc tento, jednu dobou jsem je nosil skoro rok denně, než mě jich začalo být nějak líto, možná jsem začal mít o ně i trochu strach.Zenith "Co_Pilot", rok 1972-5, strojek El Primero 3019 PHC ty Zenithy Co-piloty jsou nejvíc a mám je na wishlistu ... MOc pěkné....
tenge Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Možna je to ode mne blbost, ale myslíte ze byste mohli připojit rok vzniku hodinek? Kdybych je hledal ja a nebo někdo další? Dík Jinak nekteré kousky jsou lahůdka
Wanderer Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Co mi přišel novej řemen, tak jsem je z ruky nesundal. Ta hnědá jim fakt sluší, jsou z toho úplně jiné hodinky.
M916 Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Včera jsem vytáhl tyhle staré předělávky (zřejmě z padesátých let od Lidového družstva hodinářů, strojek podle čísla bude tak z počátku minulého století) a koupil od Jankaxxx "vintage" řemen z ovčí kůže. Na fotce je ještě starý pásek, ale jak přijde ten od Janka, udělám nové fotky ;-)Tak pásek je tady a splnil moje očekávání. A zase je co nosit - alespoň do té doby, než to zjistí dobrá duše, co se mi stará o hodinky a se slovy "se sto let starým autem bys taky každý den nejezdil" mě to zase vymluví
cody Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Opravdu jsou tak pekne, ze bych noseni zvazoval. Za me jedny z nejhezcich vintage pilotek!
Diablo-d Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Má nová akvizice tentokráte od INDIAnů, HMT některé modely vyrábí nezměněné až do dnes (SONA). Technologie byla odkoupena od CITIZENu.
Wanderer Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Ony ty pilotky mají něco do sebe...
Juraj11 Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Ony ty pilotky mají něco do sebe... jsem si myslel že jsou to ty z aukra-ale ty mají jinou korunku.abych nebyl OT
SakalMarty Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Tak přikládám nový kousek Tissot seastar automatic.
VintageLover Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Dnes po celý den S velkou radostí musím říct to samé.
mlsoun1 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Díky.Ale musím Ti říct,že jsem nejvíce unešen z těch Tvých Zenithů.Ty prostě nemají chybu.Ale ty moje Cortébertky jsou samozřejmě hezčí
Wanderer Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Tak dneska tyhle. Menší oprava ručiček a výměna sklíčka, fakt z nich mám radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se