Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera jsem vytáhl tyhle staré předělávky (zřejmě z padesátých let od Lidového družstva hodinářů, strojek podle čísla bude tak z počátku minulého století) a koupil od Jankaxxx "vintage" řemen z ovčí kůže. Na fotce je ještě starý pásek, ale jak přijde ten od Janka, udělám nové fotky ;-)

post-2687-062113900 1356815748.jpg

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ano, nosim rád některé své vintage kousky. Nejvíc tento, jednu dobou jsem je nosil skoro rok denně, než mě jich začalo být nějak líto, možná jsem začal mít o ně i trochu strach.

Zenith "Co_Pilot", rok 1972-5, strojek El Primero 3019 PHC

ty Zenithy Co-piloty jsou nejvíc a mám je na wishlistu ... MOc pěkné....

Odesláno

Možna je to ode mne blbost, ale myslíte ze byste mohli připojit rok vzniku hodinek? Kdybych je hledal ja a nebo někdo další? Dík

Jinak nekteré kousky jsou lahůdka

Odesláno

Co mi přišel novej řemen, tak jsem je z ruky nesundal. Ta hnědá jim fakt sluší, jsou z toho úplně jiné hodinky.:rolleyes:

post-24539-099035900 1357546897.jpg

Odesláno

Včera jsem vytáhl tyhle staré předělávky (zřejmě z padesátých let od Lidového družstva hodinářů, strojek podle čísla bude tak z počátku minulého století) a koupil od Jankaxxx "vintage" řemen z ovčí kůže. Na fotce je ještě starý pásek, ale jak přijde ten od Janka, udělám nové fotky ;-)

Tak pásek je tady a splnil moje očekávání. A zase je co nosit - alespoň do té doby, než to zjistí dobrá duše, co se mi stará o hodinky a se slovy "se sto let starým autem bys taky každý den nejezdil" mě to zase vymluví tongue.gif

post-2687-082535400 1357571517.jpg

Odesláno

Opravdu jsou tak pekne, ze bych noseni zvazoval. Za me jedny z nejhezcich vintage pilotek!

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...