Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Seamaster tak trochu jinak než je tu známe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Tak to jsi posral, nebudu spát, chci je, nepotřebuješ je, nemáš k nim hadry, pleť, prostě je ani nechceš...jsou božííííí !!!Nemám trumfy...zlaté mám tyto...Erka Tyhle Roamer jsou bomba !!! Až budu mít pořádný řemen od místního mistra na těch svých leteckých, tak se taky pochlubím. klobouček! jak se Ti podařily sehnat? Jaký je ten řemínek na ruce? Eman: Ty Doxy by Synchron by po výměně toho skla vypadaly super! Měl jsem kliku a byl jsem ve správný čas na správném místě, už je to dlouho a měl jsem strach je vytáhnout, krasně se rozcházejí, stopky fungují na jedničku a přesnost je +/- minuta den.Řemínek nic moc, ale říkám si, že až bude ta správná doba, hodím je na nějakou pěknou kůži, jak radí Bohuš. To není možný, to je koláž, aby jsi nás tu umrtvil...fakt paráda !!! Není to koláž, tak rychle bych to nestihl Vypadají super,jen si myslím,že kůže by jim slušela víc jak tah Nějaký pěkný hnědý např.krokouš Asi se teda nechám inspirovat a hodím je na toho krokouše, Díky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 A dnes poslední, jdu spát...má oblíbená značka B&M... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 A dnes poslední, jdu spát...má oblíbená značka B&M... Co na to říct ? Na to se nedá nic říct...Tak něco čenžnem ne... Vždyť to všechno neunosíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Co na to říct ? Na to se nedá nic říct...Tak něco čenžnem ne... Vždyť to všechno neunosíš. No já je nosím jen v pátek :-)...jak bude čas, tak nafotím další. A spoustu jsem prodal :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Tak když ty takhle, tak to musím zbrojit Vytáhnu teda svůj nejpeckovnější kus a to 40 let nenošené chrona s kalibrem Venus 170 ala Breitling, největší pecka na tom je ale to, že jsou jako nové a to 18 karátové zlato, to je lahoda, přál bych Vám je teď pánové vidět. Nemají žádnou chybu, no ne ? Těma jsi mě dostal, to je fakt parádní kousek,někdy bych je rád viděl na živo, nejezdíš přes Olomouc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Není problém, můžu je vzít na nějaký sraz. Tak ještě jedna, ať se nám/Vám dobře usíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Teda pánové, klobouk dolů. Tohle vlákno mám z celého chronomagu nejradši a dnes jste se tedy vytáhli. A ty poslední dvoje chrona od Emana a VintageLovera, to prostě slintám... Já si nemůžu pomoct, jak to má víc ručiček, dá se s tím cvakat a ještě to má datum výroby pár let zpátky, tak to prostě slintám. Klidně foťte dál, zblízka a za lepšího světla, ve všech sexuálních pozicích, rád se podívám... Nechci to tady shazovat, ale když vidím ty všemožné dnešní xxmastery marinery apod., jak po tom každej skočí, když se objeví v inzerci..., dle mě je to bez šťávy a kouzla. Jak nová japonská motorka. Je bezchybná, lehká, má výkon, jede perfektně, ale nenadchne. Mě přijde, že ty starý hodinky i tak nějak elegantněji tikají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Aj tieto treba prevetrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Aj tieto treba prevetrat Jáj, tak to je další paráda v tomto vlákně, gratuluji, fakt moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Aj tieto treba prevetrat Já nemám slov, čistá nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arghat Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tak taky přidám svou trošku do mlýna. Jinak, vím že by jim více slušel kožený řemen, ale pořád nějak nemohu vymyslet jaký..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Aj tieto treba prevetrat Tak taky přidám svou trošku do mlýna. Jinak, vím že by jim více slušel kožený řemen, ale pořád nějak nemohu vymyslet jaký..... Pánové, klobouk dolů...tohle je nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tak taky přidám svou trošku do mlýna. Jinak, vím že by jim více slušel kožený řemen, ale pořád nějak nemohu vymyslet jaký.....No přece Rally Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Teda myslel jsem si, že se berou jedny hodinky na celej den. Ale ráno jsem měl Eterny, dopoledne přišel pošťák, tak jsem nosil Glashutte a odpoledne jsem si vyzvedl z opravy dědovy Primky. Jak to tady píšete? Já su tak šťastné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Teda myslel jsem si, že se berou jedny hodinky na celej den. Ale ráno jsem měl Eterny, dopoledne přišel pošťák, tak jsem nosil Glashutte a odpoledne jsem si vyzvedl z opravy dědovy Primky. Jak to tady píšete? Já su tak šťastné? Toš pěkné to máš....já mám na vintážní pátek připraveno toto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tak taky přidám svou trošku do mlýna. Jinak, vím že by jim více slušel kožený řemen, ale pořád nějak nemohu vymyslet jaký..... No to jdi do prčic. Mám pocit, jako bych tu fotku a i hodinky někde viděl. Elegance, ležérnost, tak to má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 No to jdi do prčic. Mám pocit, jako bych tu fotku a i hodinky někde viděl. Elegance, ležérnost, tak to má být Ty di do prčic, sem ještě nerozdýchal ty tvoje noční fotky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tak taky přidám svou trošku do mlýna. Jinak, vím že by jim více slušel kožený řemen, ale pořád nějak nemohu vymyslet jaký..... Buď Rally (objevil jsem pro své Autavie tehle: http://www.strapshop.cz/rios-juchtova-kuze/rios-kaluga), nebo bych zkusil černý s bílým prošitím http://www.strapshop.cz/rios-juchtova-kuze/rios-st-petersburg Včerejší zkouška před odjezdem do léčebny k Valisovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Ty di do prčic, sem ještě nerozdýchal ty tvoje noční fotky.... Ale prosimtě Dneska červenáče igenáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se