Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc tu toho nenakecám,ale jsem tu pořád. Tak at slouží ,já mám už políčeno na další  :lol2:

Tak to jo :-), A na co dalšího máš políčeno, že bych zkusil přihodit :-D

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník eloga
Odesláno

Tak jsem si udělal předvánoční radost a čekám na chvíli, kdy mi dorazí jedny čínské vintážky Racek :-). Nápis MADE IN CHINA na číselníku je perfektní. Navíc jsem zvědavý co na mě vykoukne za strojek. Vím, že do nich dávali švýcarskou ETU. No a cena na Aukru byla po dlouhé době zase příjemná :-)

attachicon.gif5774819274.jpg

gratuluji, to je slušný....

**

Odesláno

gratuluji, to je slušný....

**

Díky, jsou to mé první hodinky mimo švýcarsko..... no, i když uvidíme podle strojku :-). Každopádně si mi tyto Sea-gull líbí a jak jsem uvedl, hrdý nápis "made in china" je výborný. Už se těším na poznámky od kolegů - jéééé ty vole, von má nějaký číny  :-)

Odesláno

Včerejší pozdní odpo s UG a dnešek ve znamení Omega :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak se povedlo, dnes jsem to pohlídal a cena skoro stejná  :)

Třeba, až je vypucuju budou hezké jako ty tve.

SEAGUL - automatic, DAY/DATE, oceľové púzdro. (5783095912) - Aukro - největší obchodní portál

Tak teď jsi mě dostal.....:-), jak to, že jsem si jich vůbec nevšiml..... Ještě ve čtvrtek jsme procházel Aukro.cz a neviděl jsem je. Každopádně jsou super. Navíc jen o korunu dražší než ty mé :-). Je u nich zajímavý jiný denní věnec - SAT.6 ... a jiná barva datumového. Přitom označení G426 máme stejné... rozleštění bude v pohodě, navíc ty máš u nich origo tah, který ti už teď zavidím, kvůli němu bych si i tu korunu připlatil ;-). Těším se, až porovnáme strojky :-).

Odesláno

... Orientovany... :-)

King Diver(skama) bych se nechal také z orientovat :-). Jsou to podle mě jedny z nejpovedenějších Orientů.

Odesláno

Eterny z šuplíčku po předcích - dodnes plně funkční. Průměr 35 mm, římské číslice a pětiminutové indexy ve skutečnosti zlatě lesklé. Ciferník měděné barvy a mosazné chromované pouzdro s "patřičnou patinou". Při vzpomínkové náladě budu nosit :)

Odesláno

Před časem kdy se dařilo, abych navázal na tradici předků, tak ve slabší nákupní chvíli, bez doprovodné kontroly  :) , jsem si pořídil tyhle SWISS krásky pocházející asi ze čtyřicátých let minulého století. Nebo to vlastně byla silnější chvíle?

Odesláno

Osudy mých SWISS krásek OMEGA neznám, jen jsem s nimi otravoval aby se na ně podívali, posoudili a seřídili v oficiálním servisu OMEGY kde mi je ochotně seřídili, řekli že strojek je v pořádku a nic o případných neoriginálních dílech (nebo ciferníku) neříkali.

Odesláno

Tak a jsou doma.

Orig. tah se plácá v lázni a čeká je ještě leštění. Jinak jdou parádně (datum, čas i korunka).

Na ciferníku je už znát jeho stáří, ale to k tomu asi patří. Sklo hezké a pouzdro také.

A k mé radosti v nich mám  ETA Cal.2789 Tedy jestli jsem dobře pátral

11907131_1111481388863360_3252264531572812239232_1111481498863349_46831660231490

Odesláno

Hodinky to jsou povedené. Mám je doma, došli v pondělí a teprve dnes jsem se dostal k nafocení. Hodinky jsou ve výborném stavu, číselník úplně čistej, jen na pouzdru jsou nějaké ty škrábance. Strojek je opravdu swiss made, je to ETA 2789-1. Jediný rozdíl od Lukášovi je ten, že já ji nemám ve zlacené verzy... a rotor jinak značený - 25 jewels swiss made (bez Sea-Gull). Jsem z nich příjemně překvapený. Čínské hodinky, které chodí jako švýcarské :-D

Odesláno

Tak a jsou doma.

Orig. tah se plácá v lázni a čeká je ještě leštění. Jinak jdou parádně (datum, čas i korunka).

Na ciferníku je už znát jeho stáří, ale to k tomu asi patří. Sklo hezké a pouzdro také.

A k mé radosti v nich mám  ETA Cal.2789 Tedy jestli jsem dobře pátral

Jsou pěkný, taky jsem na ně koukal, ale odradila mě ta neorigo vteřinovka, která na ně vůbec nesedí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...