Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

to byl povzdech

Ja som iba odpovedal na "Nosíte své vintage kousky?". Na nikoho som neutocil. Z nikoho som si nerobil srandu. Bolo to priamo k teme. Tak v com je sakra problem?
Odesláno

Ja som iba odpovedal na "Nosíte své vintage kousky?". Na nikoho som neutocil. Z nikoho som si nerobil srandu. Bolo to priamo k teme. Tak v com je sakra problem?

v tvým chování

Odesláno

Trochu bych se Ivane zklidnil,není potřeba reagovat na každou "blbost" .Bude lépe se věnovat tématu,teda hodinkám.

Ja som sem napisal 3 pismena. Jedno slovo. Odpoved. K teme. Nic viac. A ty si uz treti co sa do mna obuva a poucuje ma co mam robit. Ale mas pravdu. Zase reagujem na blbost.

Odesláno

Ja som sem napisal 3 pismena. Jedno slovo. Odpoved. K teme. Nic viac. A ty si uz treti co sa do mna obuva a poucuje ma co mam robit. Ale mas pravdu. Zase reagujem na blbost.

takový výlevy bych čekal od třináctiletýho puberťáka, už ti je snad víc.

Odesláno

takový výlevy bych čekal od třináctiletýho puberťáka, už ti je snad víc.

Nie :-) :-)

Odesláno

Je zarazajuce ako jedno kratke slovo "nie " dokaze spustit pochybnu debatu, poucovanie, utoky atd. To vam fakt uz kompletne drbe? Asi si radsej vypytam touto cestou dobrovolne na par dni ban ako v tomto pokracovat...

Odesláno

Je zarazajuce ako jedno kratke slovo "nie " dokaze spustit pochybnu debatu, poucovanie, utoky atd. To vam fakt uz kompletne drbe? Asi si radsej vypytam touto cestou dobrovolne na par dni ban ako v tomto pokracovat...

Kluci chill out, Ivan toho zas tak moc neztropil. :) Vrátíme se k hodinkám

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...