Eman2208 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Ale prosimtě Dneska červenáče igenáče No krásné, já červené nemám, ...zatím, ale mám třeba takové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Ještě mazlíky pohromadě a jdu spát, než sem zase hodíš něco, co mě nenechá usnout :-) Stará fotka, ale čas se trefil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 No krásné, já červené nemám, ...zatím, ale mám třeba takové... Vypadají, že jsou v krásném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Ještě mazlíky pohromadě a jdu spát, než sem zase hodíš něco, co mě nenechá usnout :-) Stará fotka, ale čas se trefil. BTW, nemám Orlíky, takže si na tom líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Vypadají, že jsou v krásném stavu. Jojo, jak pouzdra tak ciferníky, jedny z mála co mám, kde čas nezanechal velký otisk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Piatok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Ve středu jsem si pořídil tyhle kousky a už nesundal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Ve středu jsem si pořídil tyhle kousky a už nesundal Ani se Ti nedivím, já už si objednal nový řemen na CHS a těším se, až sem plácnu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Pěkný...taky bych je dlouho nesundával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Ani se Ti nedivím, já už si objednal nový řemen na CHS a těším se, až sem plácnu fotku. Pokud myslíš ty co s nima vaříš rejži, tak mi před tím pošli SZ, ať se sem nechodím zbytečně rozčilovat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Pokud myslíš ty co s nima vaříš rejži, tak mi před tím pošli SZ, ať se sem nechodím zbytečně rozčilovat ! Jsou to ony, bohudík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 nedavno sa mi tu podarilo kupit krasne vintage Certina DS cca 1961 - okrem jemnej patiny su ulne v perfektnom stave, sem tam ich prevetram k obleku aby neboli take opustene.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 To jsou ty automaty? Taky jsem po nich koukal. Ale vzhledem k tomu, že jedny Certiny mám u hodináře na opravě, tak jsem to vzdal. Tagratuluji, ať dělají radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Tak jedna s novým sněhem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Tak jedna s novým sněhem... Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 (upraveno) Ještě musím nechat udělal nově lumi... Jinak je zvláštní jak ten flekatej lak na fotce vyleze. Normálně to je vidět mnohem méně. Upraveno 5. prosince 2012 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Ještě musím nechat udělal nově lumi... Jinak je zvláštní jak ten flekatej lak na fotce vyleze. Normálně to je vidět mnohem méně. Jojo, fotky někdy zkreslují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Černé na bílém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Wanderer- ty primky jsou úžasné. Abych nebyl úplně mimo mísu, tak já dnes jedny ze svých oblíbených "5" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Wanderer- ty primky jsou úžasné. Abych nebyl úplně mimo mísu, tak já dnes jedny ze svých oblíbených "5" Ten Di-Modell Carbon jim dodává šťávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se