Argon Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Po delší době na ruce tenhle hezký kousek s ještě hezčím denním věncem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Po delší době na ruce tenhle hezký kousek s ještě hezčím denním věncem :-) To je pecka Jakej maj průměr? Působěj docela velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 To je pecka Jakej maj průměr? Působěj docela velký Díky :-). Průměr je "pouze" 39 mm plus korunka, ale tvar a robustnost pouzdra z nich dělají na pohled výrazně větší hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Dnes jsem vytáhl tyto krásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Svátečně na společenské akce vytahuju tyhle Omegy. Průměr 37,5 mm - cal. 26,5 SOB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Tak tie sú parádne a tá desiatka je rozkošná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Primky od Atariho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Po dlouhé době jsem je vytáhl na světlo a nosím celý týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Po dlouhé době jsem je vytáhl na světlo a nosím celý týden. GPG_1.jpgty jsou moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Dnes jsem měl na návštěvě babičky v LDNce Primky po dědovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 nedeľná grilovačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Opět na ruce mé "budíky", jen místo tahu jsem zvolil hadr. Vůbec to nevypadá zle a jsou i pohodlné na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Doxa, priemer 35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Dneska v práci jsme se s kolegou sešli s "želvama" :-). Dvě generace DS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Je čas obeda-Doxa priemer 48mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Dobrou chuť, Jožko! A skutečně 48mm...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 jasan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Dobrou chuť, Jožko! A skutečně 48mm...?Aha-neveriaci Tomáš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Myslel jsem to v dobrém, jen mi to přišlo hodně... A děkuju, Jožko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Na vintazky je to mega! Ale vypadaji moc pekne. Doxa tyhle kousky umi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se