pepescom Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Odesláno 24. března 2019 Tak nějak zajímavě zvláštní, že jsem je musel vzít Otevřít se mi je zatím nepodařilo.Na eBay ich je kopec a zaujali ma nápaditým dizajnom - veľmi pekné hodinky, len to chrómované púzdro neviem stráviť Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku
eloga Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 gombokdyž na těch Startech vyměníš prasklé sklíčko za nové - budou to naprosto perfektní stroje -skoro výstavní.
Gombo Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 gombokdyž na těch Startech vyměníš prasklé sklíčko za nové - budou to naprosto perfektní stroje -skoro výstavní.Uz su v poradi u hodinara.Som ho tak zahltil vintazkami,ze neviem,kedy ich zas uvidim,ale vzdy ked mi zavola,ze ma nieco hotove,tak mam vianoce
Wanderer Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Gombo, koukám, že ses rozjel. :-) Pěkné kousky. Jinak není třeba dávat tytéž fotky do více vláken. ;-)
Gombo Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Ked vacsina vinaziek ma aj vlastne vlakno a mne to neda...
Rodkopf Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Trosku je prelesti, hlavne sklicko. Jinak 20 ATM a bakelitova luneta
Gombo Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 (upraveno) Omyl.Luneta je mosadzna a ano idu na komplet regeneraciu do lazni Upraveno 28. března 2019 uživatelem Gombo
Snekofon Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Dnes Orient Weekly Dater....krasne indexy, kyklop, daydate, zajimavy brus pouzdra, stejne tak brus na obvodu vnitrni strany skla, nebo vnitrni lunety - nevim...vystupuje do pozornosti pod uhlem.... Orient je take nezaslouzene opovrhovany...ale fajn se nosi... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Alex77 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Tento tyden sem je poradne vyvetral;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se