colommbo Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Zcela souhlasím s kolegou, ten tah k hodinkám sedne překrásně! Hezké vintážky si prostě zaslouží, dobrá, alespoň občas, být na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Dneska jsem vyvětral Pan Evropy 702. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Hezký a zajímavý kousek, ještě jsem neviděl. Není ta luneta z Autávek? Vypadá hodně podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 22 minutami, ponorka9 napsal: Hezký a zajímavý kousek, ještě jsem neviděl. Není ta luneta z Autávek? Vypadá hodně podobně... Díky. PAN EUROP 702/703 mají hodně podobné pouzdro s lunetou jako Autavky a chronograf REF.703 je jim hodně podobný i kalibrem 11 uvnitř. Mrkni do vlákna vintage divers, kde jsem se o nich rozepsal (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 18 minutami, Piplík napsal: Díky. PAN EUROP 702/703 mají hodně podobné pouzdro s lunetou jako Autavky a chronograf REF.703 je jim hodně podobný i kalibrem 11 uvnitř. Mrkni do vlákna vintage divers, kde jsem se o nich rozepsal (-: ty Hamiltony jsou fakt moc hezký, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Dnes na ruce hodinky po dědovi. Normálně je nenosím. Ani nevím proč, ale dneska jsem je vytáhl na světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Myslím, že ty už jsou taky vintážky. Ten tah mě fascinuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 (upraveno) Dneska Omega. Rok 72. Jsme stejně starý jelikož se blíží naše výrocí,rád bych je dal dokupy. Nové skličko,servis. Poradíte k nim nějaký obstojný tah? Díky Upraveno 21. března 2021 uživatelem pavel58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchkrist20 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Dneska pobedy zo smetaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 CortebertyOdesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 No tak tohle je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 wow!!! to je kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Dzos: Můj hlubokosklon, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 (upraveno) @Dzos Good find, Chronometre 30T2SCRg, vypada to jako fullgold? Skvelej stav! Upraveno 23. března 2021 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Reversa i Cartier Tank se mi líbí tak, že jsem pořídil tyhle Něco "na slušno". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Souhlasím, tenhle tvar ciferníčku má prostě něco do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 11 hodinami, Seamaster napsal: @Dzos Good find, Chronometre 30T2SCRg, vypada to jako fullgold? Skvelej stav! Díky všem, měl jsem tak trochu štěstí. Seamaster je samozřejmě poznal hned :). Ano, chronometr 30T2SCRg. Pouzdro 18ct růžové zlato, taktéž ručky i indexy. Je to reference 2367. Rok nejspíš 1948, případně 1947. Mám je už nějaký čas, zdědil jsem po sběrateli v rodině. Bohužel jsem se víc info nedozvěděl, ale měly by pocházet odtud z ČSSR. Nejspíš je koupila/dostala nějaká zámožná či významná osoba (případně vysoce postavený bolševik, což je ta horší varianta). Pouzdro je jak nový, minimální známky nošení. Nechám jim udělat extrakt, zaslouží si to. Až budu mít víc času, tak bych udělal i samotné vlákno s fotkami a informacemi o strojku. Pozoruhodný je tehdejší přístup v hodinařině. Strojek proti běžné 30T2 má vylepšené některé díly, a to nejen co se týče kvality a přesnosti, ale také povrchovým zpracováním. Přitom to zůstalo ukryto pod plným dýnkem a kochat se z toho mohl jen hodinář při servisu. PS: ani jsem netušil, jakou mohou mít hodnotu: https://www.phillips.com/detail/omega/CH080215/80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 7 hodinami, colommbo napsal: Souhlasím, tenhle tvar ciferníčku má prostě něco do sebe... Aby ne ,Patek Philippe elipse byl jejich vzorem hodným následování... před 7 hodinami, colommbo napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 5 hodinami, beerlao napsal: Aby ne ,Patek Philippe elipse byl jejich vzorem hodným následování... Tak ten tvar pouzdra u těch mých a colombových prvních se světlým číselníkem mi osobně nepřijde až takové kopírka. Přece jen ten charakter hodinek je trochu jiný a blíží se více obdélníku. Ale jinak obecně De Ville Ellipse ... jasně. Hlavně jsem ale zapomněl pochválit ty @Dzos Omega Chronometre. Jsou úžasné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se