pevo Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Hmm, to je krása, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Mám vintage Citizen 8110 a občas si je užiju při nošení. Je to dobrý pocit mít na ruce něco z roku 1978, co ještě v roce 2011 jde nečekaně přesně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wanaka Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Včerejší domácí, sklepní nález mají nový řemen...akorát sklíčko je ve špatným stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wanaka Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 jsou nadherny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Musím říct, jak které : Prim sport I jsem vytáhl od návratu z Eltonu 3x z trezoru a jen se kochal ( bojím se je vzít ven, abych je neškrábl a podobně ), Prim sport 2 a poljoty 3133 nosím bez problémů ven. Jak tu někdo psal, záleží na "vztahu". Ale je pravda, že tak 1x za 14 dní vtáhnu všechny hodinkovnice, kochám se a přemýšlím, zda nejsou ty které hodinky hezčí na jiném tahu, pásku a podobně ( asi jsem vadnej, ale baví mě to ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Taky si občas vezmu na ruku tenhle poklad od NiGa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Vintage nosím častěji než nové ... 5513 tak 5x v týdnu, jinak SUC nebo SDDS a RED SUB vyjímečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Nosím pravidelně, mám drobné zápěstí a z dnešní produkce by mně sedely spíše dámské ... Navíc mně vyhovuje lehkost, jistá nepřeplácanost a nepřebujelost starších designů - Bulova Commander, Hamilton Thin-o-matic ap.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kharl Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Taky je nosím... má to své kouzlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Nejnovéjší úlovek z minulého týdne, tak se teď kochám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Vypadají pěkně, co je to za rok výroby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Nevím, patrně počátek šedesátých let (táta měl kdysi skoro stejné a ty byly z roku 1963). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Nevím, patrně počátek šedesátých let (táta měl kdysi skoro stejné a ty byly z roku 1963). Díky ( našel jsem doma cosi podobné tvým kráskám ), ale v hrozném stavu a chci se nějak odpíchnout, komu to mohlo patřit ( táta či děda ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Z vintage kousků střídám občas tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Tak i já se pochlubím se svou troškou. Nejradši nosím LJUKS, které jsem nedávno našel u dědy a trochu mi připomínají Doxa Graphic. Potřebovaly jen dodat nový pásek, promazat a vyčistit a běhají jako nové. Hlavně se mi líbí jejich zelená vteřinovka. Další, které nosím velmi rád, jsou Slava. Líbí se mi jejich strojek a ještě dnes u každých, které jsem zde vystavil, budou fotografie i jednotlivých kalibrů. Chtěl jsem se zeptat, šel by nějak vyčistit ciferník? Zkoušel jsem to škrobem, vodou...a nic. Poslední, které zde jsou jsem si vymodlil. Jak jistě poznáte, jde o PRIM Diplomat. Koupil jsem je na blešáku za 300,- a byly v hrozném stavu. Chybělo jim krokové kolo, vypadávala korunka, sklíčko bylo za zenitem. Dnes už jsou v dobrém stavu a dělají parádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 S čištěním ruských ciferníků mám nejhorší zkušenosti. Ať to zkusíš čímkoliv uváděným, většinou Ti něco sleze. Měli hodně nekvalitní pojiva. Podle té fotky hádám že to není špinavé, ale je poškozený krycí bezbarvý lak. S tím nic kromě re-printu nenaděláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 S čištěním ruských ciferníků mám nejhorší zkušenosti. Ať to zkusíš čímkoliv uváděným, většinou Ti něco sleze. Měli hodně nekvalitní pojiva. Podle té fotky hádám že to není špinavé, ale je poškozený krycí bezbarvý lak. S tím nic kromě re-printu nenaděláš. Zítra budu dělat kvalitnější fotky jednotlivých hodinek. Takže vše by mělo být vidět líp. Naštěstí mi nic neslezlo, čistil jsem ho velmi jemně, protože jsem se bál, že bych jim mohl ještě více ublížit. Re-print by asi vyšel dráž, než je cena hodinek..., kdyby byly jo nějak parádní, tak bych neváhal a peníze do nich dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 prim letecke, diplomatO seamaster cal. 751, seamaster 1968, Marvin 1958stridam dle prilezitosti a naladyfotky dodam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 mam niekolko vintage kuskov, ale nosim iba jedny ´70 seamastre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Mám vintage seiko 7006, cca 30let staré a pořád šlapou. Jejich největší výhodou je, že mají ergonomický tvar pouzdra a proto perfektně sedí na ruce. Myslím, že dříve se dělaly hodinky, které lepe seděly. Myslím tím velikost i zpracování. Nevíte náhodou, kde se dají sehnat nějaké vintage kousky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se