Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám tu značku velmi rád.A tyto hodinky taktéž.Kupovaly jsme je v jednom starožitnictví v Praze.Nevím ak se jmenuje.Ale když půjdeš pěšky ze Staromáku směrem k Karlovu mostu,tak je to po levé straně ulice.Už je to dlouhá doba,ulice si nepamatuji.Nedávno jsem byl na inspekci jednoho podniku a jejich říďa měl béčka,ale pořád na ně hleděl.Tak jsem mu je půjčil.Nakonec jsem se zdržel o den déle.Pozval mne na večeři a ukázal mi sbírku svých hodinek-vintage hodinek.Je to fanda Breitlingů,ale je mu líto je nosit.Dle mého názoru je to škoda.

Ale nejvíce mne potěšilo,ta čistá závist.

Tak dokud je na chleba, tak hlavně neprodávat ;)

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To prosklené dýnko Igenům moc sluší a celkově jsou zachovalé, dobrá koupě! :smile_anim:

Mě to nadchlo.Mám sice na přestavbě v Eltonu staré Igeny,ale to už nemohu považovat za vintage watch.Nabízel mi už před pár měsíci jedny Igeny,jenže jejich problém u mě byl v tom,že pouzdro bylo nově pochromované a to bylo děs.

U těchto mě nadchlo staré pouzdro,ale v dobrém stavu.Jen je nová korunka a strojek vyčištěn a seřízen.A samozřejmě to skleněné dýnko,to mě nadchlo.Mám k němu i klasické,ale myslím,že ho nevyužiju.

Odesláno

Tak dokud je na chleba, tak hlavně neprodávat ;)

Zatím je.Kdyby nebylo,tak prodám jiné.Tyto jsem dostal od mé první ženy.Týden na to ji sejmul na dálnici i s dcerou kamion.

Odesláno

Zatím je.Kdyby nebylo,tak prodám jiné.Tyto jsem dostal od mé první ženy.Týden na to ji sejmul na dálnici i s dcerou kamion.

To je smutné,zemřela i s dcerou?
Odesláno

Posted Image Husí kůže, to je hrozné

Bylo to hrozné.Trvalo mi dlouho,než jsem se přesto přenesl.Ty hodinky jsem dostal k narozkám,žena je koupila a dcerka mi je s vlastnoručně namalovaným obrázkem předala.

Proto prodej nepřichází v úvahu.

Ale dosti těchto vzpomínek,s alkoholem jsem skončil a nechci začít.Raději se bavme o našich tikajících miláčcích.

Odesláno

Bylo to hrozné.Trvalo mi dlouho,než jsem se přesto přenesl.Ty hodinky jsem dostal k narozkám,žena je koupila a dcerka mi je s vlastnoručně namalovaným obrázkem předala.

Proto prodej nepřichází v úvahu.

Ale dosti těchto vzpomínek,s alkoholem jsem skončil a nechci začít.Raději se bavme o našich tikajících miláčcích.

...Nemám slov.

Hoď sem teda ještě nějaké fotky, co máš "na skladě" Posted Image

Včetně těch Igenů na ruce, pokud na ně máš řemen ;)

Odesláno

...Nemám slov.

Hoď sem teda ještě nějaké fotky, co máš "na skladě" Posted Image

Včetně těch Igenů na ruce, pokud na ně máš řemen ;)

o.k.Přidám.Moc jich nemám,jen pár.Mám i novodobé.Jenže tyto mě poslední dobou více chytají.Přece jenom je to větší kouzlo,než ty nové.

U těch igenů je to docela problém.Měl jsem k nim pěkný řemen,jenže Artík(můj pes),si s ním pohrál.

Takže sháním nějaký modrý řemen,jenže je problém ho sehnat.Chtěl bych něco pořádného a né nějakou umělinu.

Budu rád,když mi poradíš,případně mi poradí další členové.Řemen tak do 3tis.kč,to je dostačující.Předem díky.

Odesláno

o.k.Přidám.Moc jich nemám,jen pár.Mám i novodobé.Jenže tyto mě poslední dobou více chytají.Přece jenom je to větší kouzlo,než ty nové.

U těch igenů je to docela problém.Měl jsem k nim pěkný řemen,jenže Artík(můj pes),si s ním pohrál.

Takže sháním nějaký modrý řemen,jenže je problém ho sehnat.Chtěl bych něco pořádného a né nějakou umělinu.

Budu rád,když mi poradíš,případně mi poradí další členové.Řemen tak do 3tis.kč,to je dostačující.Předem díky.

ZDE Di-Modell z pravé žraločí kůže.

Pokud do toho chceš teda investovat do 3 tisíc, tak ještě můžeš kontaktovat místní, co Ti ho ušijou "na míru" - Zrno, Jankoxxx, Mr. Šíma, atd...Stačí zajít SEM a hledat patřičné vlákno, kde jsou ručně šité práce těchto borců ;)

Na Igeny je totiž origo řemen 19 mm, já tam mám 20 mm, 18 mm už by nevypadal tak dobře.

Na uvedené adrese je těch řemenů Di-Modell více, já mám z aligátora ZDE, je taky v modré

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Díky,tož ten modrej nemá chybu.

Hned se na to mrknu.

Výborná cena.Kupoval jsem si k mým Xemexům nový řemen z krokouše a dal jsem za něj majlant.

Upraveno uživatelem mlsoun1
Odesláno

POBEDY mám po dědovi,ty zešedlé jsem zakoupil na burze v Olomouci,s hvězdičkami jsem si koupil od jedné kolegyně z práce(velmi se mi líbili-líbí),ty zlacené mám z vojny(dal mi je můj velitel,šel do důchodu a dostal Omegy od kolegů)jsou to primky-psáno na ozubeném kolečku,další hodinky šupináče s červenou datumovkou mám od kámoše,Diplomaty jsem si koupil na burze v Polsku(zlacení perfektní,strojek ještě lepší---jen korunka v děsným stavu a řemen k tomu obyč.,to změním,neboť když jsem viděl tak levné řemeny na chronoshopu,tak není co řešit.

Ještě vlastním POLET s budíčkem,ale ty mám v servisu-až budou vystavím.Nikdy nebyli nošeny,až teď.Zakoupil jsem je v Šumperku,hodinář je našel při vyklízení skladu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

POBEDY mám po dědovi,ty zešedlé jsem zakoupil na burze v Olomouci,s hvězdičkami jsem si koupil od jedné kolegyně z práce(velmi se mi líbili-líbí),ty zlacené mám z vojny(dal mi je můj velitel,šel do důchodu a dostal Omegy od kolegů)jsou to primky-psáno na ozubeném kolečku,další hodinky šupináče s červenou datumovkou mám od kámoše,Diplomaty jsem si koupil na burze v Polsku(zlacení perfektní,strojek ještě lepší---jen korunka v děsným stavu a řemen k tomu obyč.,to změním,neboť když jsem viděl tak levné řemeny na chronoshopu,tak není co řešit.

Ještě vlastním POLET s budíčkem,ale ty mám v servisu-až budou vystavím.Nikdy nebyli nošeny,až teď.Zakoupil jsem je v Šumperku,hodinář je našel při vyklízení skladu.

Ještě Ti můžu doporučit české řemeny MAVEX, je to, jak se říká - hodně muziky za málo peněz . (www.mavex.cz)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...