malymarek Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Tady jsou, DJ jsou po kompletní renovaci u Bechyněho Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalkoboje jsou hezký, ale ty omega jsou fakt lepší
drew83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Oboje mají něco do sebe, každopádně jsou to legendární hodinky své doby a mají neuvěřitelně trvanlivé a přesné strojky. Z Omeg si ale nejvíce cením vintážních Speedů, ty jsou pro mě nej :-)
malymarek Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Oboje mají něco do sebe, každopádně jsou to legendární hodinky své doby a mají neuvěřitelně trvanlivé a přesné strojky. Z Omeg si ale nejvíce cením vintážních Speedů, ty jsou pro mě nej :-)to asi každý
DaLo Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Aktuálně poměrně hojně nosím tyhle Vulcain chrona... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepescom Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Máte to veľmi pekné no nenos to Sent from my iPhone using Tapatalk
Rodkopf Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Copak nam to zrejme lidova tvorivost vyobrazila na pekne Paul Buhre?diky
financ Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 oboje jsou hezký, ale ty omega jsou fakt lepší Já zas radši Datejusty, dokonalý oblekovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. obrázek je ilustrativní, z netu
palmone1 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Perfekt, chvalim!! quote name="drew83" post="1070973" timestamp="1388745458"] Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
drew83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 oboje jsou hezký, ale ty omega jsou fakt lepší Já zas radši Datejusty, dokonalý oblekovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. obrázek je ilustrativní, z netu Pro mě jsou Moony stejně oblekové jako Datejusty, když je hodím na kůži (zde na nato, mám malou packu, lépe se mi tak nosí) Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
M-72 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Užívám si posledního přírůstku - vojenské Eterna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malymarek Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Užívám si posledního přírůstku - vojenské Eterna.ty jsou tedy ale parádní
Rodkopf Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Užívám si posledního přírůstku - vojenské Eterna. Nádherné, ten cifr je pořád původní?
M3maniac Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 tak ten ilustrativní obrázek rlx je moc pěknej
M-72 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Nádherné, ten cifr je pořád původní? Ano je, číslice jsou ve skutečnosti nepatrně tmavší, ručky odpovídají. Od 27.12. je mám furt na ruce, až dnes jsem ale vytahnul foťák ...(fotka je trochu přikrášlila ) Jsou moc fajn a pohodlně se nosí. Tvar pouzdra je prostě vymakanej.
M3maniac Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Tak jsem vytáhl mé oblíbené hujerky, na takovéto domácí tikání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cortes1990 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 skoro Bé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malymarek Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Tak jsem vytáhl mé oblíbené hujerky, na takovéto domácí tikání a na moje domácí slintání, ne :-)
malymarek Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 skoro Bé klidně bych snesl i lepší fotku , páč jsem slepej, tak tam nic nevidím :-)
Wanderer Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 M-72: Vážně paráda. Gratuluji k nádhernému kousku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se