Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Karle, díky moc..ale při našem srazu jsem měl tyto... :)   ať v tom máme pro vždycky pořádek

Tak ty JLC jsou bomba Libore, to jsou ty, cos měl tenkrát na ruce, že? :)

Až je budeš chtít vyměnit za ty moje Certiny s mým doplatkem, tak se mi ozvi. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Bohužel to nejde inverzně - ty se musíš přizpůsobit trhu, ne trh tobě. :D

+1, bohužel jsem nepřizpůsobivý :-)

Odesláno

A nechceš Certiny podobného ražení? :)

Na co bys měl taky dvoje JLC... :)

Samozřejmě Ti doplatím. ;)

v materiálu pouzdra rozdíl je ..žluté vs. růžové zlato..karáty (18) jsou stejné.. :)

říkám si, ve dvou je vždycky veseleji .. :)

vím, že u Tebe by jim bylo fajn..."tak možná až na kozáky přijde bída..." :)

Odesláno

v materiálu pouzdra rozdíl je ..žluté vs. růžové zlato..karáty (18) jsou stejné.. :)

říkám si, ve dvou je vždycky veseleji .. :)

vím, že u Tebe by jim bylo fajn..."tak možná až na kozáky přijde bída..." :)

Pravdu díš. :)

Počkám si. :D

Odesláno

jestli chceš pěkný IWC zlatky...tak máš příležitost..pán je ochotný je pustit za ca. EUR 900,-- a jak říkal Béda Trávníček..."..to se vyplatí.. !!!!!

http://uhrforum.de/iwc-vintage-cal-89-massiv-18kt-gold-t160842

Vypadají dobře, krásná patina cifru - 36mm bez korunky, jedny jsem včera míjel v antiku s cenovkou hrubě přes 30 . Až budou pryč Nivady, tak se po něčem kouknu. :)

Odesláno

pána pozoruji delší dobu i jsem ho oťukával.....a příjemně nám měkne ..jestli to půjde takhle dál...tak budou na velikonoce za nůši kraslic  :clap:

Vypadají dobře, krásná patina cifru - 36mm bez korunky, jedny jsem včera míjel v antiku s cenovkou hrubě přes 30 . Až budou pryč Nivady, tak se po něčem kouknu. :)

Odesláno

nejhorší fotograf na světě se opět představuje :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

omlouvá Tě, že se hodinky na ruce  blbě fotí.....hodinky jsou ale moc pěkný..na GP žeru čistý, jednoduchý linie..a ty nalepený písmena...fullgold to není, viď. ???

nejhorší fotograf na světě se opět představuje :-)

Odesláno

Po dlouhé době quartzky u západu slunce. Při prvním fotu jsem si všiml, že mám zahnojenou korunku, tak na jsem přidal ještě jednu s odhnojenou.. :tomato:

Odesláno

Tohle vlakno bych si mel zakazat,jako par dalsich.

Chcholusik:prosim te,jakej maj rozmer a nemas i foto zespodu?dik predem

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...