malymarek Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 dneska jsme větrali "jégry"opravdu krásný kousek
VintageLover Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 to máš pravdu, odpovídala současnýmu stavu na trhu, který ale neodpovídá tomu, co z ně chci a mohu dát :-))Bohužel to nejde inverzně - ty se musíš přizpůsobit trhu, ne trh tobě.
bubuking Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Karle, díky moc..ale při našem srazu jsem měl tyto... ať v tom máme pro vždycky pořádekTak ty JLC jsou bomba Libore, to jsou ty, cos měl tenkrát na ruce, že? Až je budeš chtít vyměnit za ty moje Certiny s mým doplatkem, tak se mi ozvi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malymarek Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Bohužel to nejde inverzně - ty se musíš přizpůsobit trhu, ne trh tobě. +1, bohužel jsem nepřizpůsobivý :-)
VintageLover Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Karle, díky moc..ale při našem srazu jsem měl tyto... ať v tom máme pro vždycky pořádekA nechceš Certiny podobného ražení? Na co bys měl taky dvoje JLC... Samozřejmě Ti doplatím.
bubuking Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 A nechceš Certiny podobného ražení? Na co bys měl taky dvoje JLC... Samozřejmě Ti doplatím. v materiálu pouzdra rozdíl je ..žluté vs. růžové zlato..karáty (18) jsou stejné.. říkám si, ve dvou je vždycky veseleji .. vím, že u Tebe by jim bylo fajn..."tak možná až na kozáky přijde bída..."
VintageLover Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 v materiálu pouzdra rozdíl je ..žluté vs. růžové zlato..karáty (18) jsou stejné.. říkám si, ve dvou je vždycky veseleji .. vím, že u Tebe by jim bylo fajn..."tak možná až na kozáky přijde bída..." Pravdu díš. Počkám si.
bubuking Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 jestli chceš pěkný IWC zlatky...tak máš příležitost..pán je ochotný je pustit za ca. EUR 900,-- a jak říkal Béda Trávníček..."..to se vyplatí.. !!!!!http://uhrforum.de/iwc-vintage-cal-89-massiv-18kt-gold-t160842Pravdu díš. Počkám si.
VintageLover Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 jestli chceš pěkný IWC zlatky...tak máš příležitost..pán je ochotný je pustit za ca. EUR 900,-- a jak říkal Béda Trávníček..."..to se vyplatí.. !!!!!http://uhrforum.de/iwc-vintage-cal-89-massiv-18kt-gold-t160842Vypadají dobře, krásná patina cifru - 36mm bez korunky, jedny jsem včera míjel v antiku s cenovkou hrubě přes 30 . Až budou pryč Nivady, tak se po něčem kouknu.
bubuking Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 pána pozoruji delší dobu i jsem ho oťukával.....a příjemně nám měkne ..jestli to půjde takhle dál...tak budou na velikonoce za nůši kraslic Vypadají dobře, krásná patina cifru - 36mm bez korunky, jedny jsem včera míjel v antiku s cenovkou hrubě přes 30 . Až budou pryč Nivady, tak se po něčem kouknu.
malymarek Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 nejhorší fotograf na světě se opět představuje :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bubuking Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 omlouvá Tě, že se hodinky na ruce blbě fotí.....hodinky jsou ale moc pěkný..na GP žeru čistý, jednoduchý linie..a ty nalepený písmena...fullgold to není, viď. ???nejhorší fotograf na světě se opět představuje :-)
malymarek Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 nene Fullgold to není, je to 10 mikronů 18 kale linie jsou opravdu hezký
Jeronimo Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Po dlouhé době quartzky u západu slunce. Při prvním fotu jsem si všiml, že mám zahnojenou korunku, tak na jsem přidal ještě jednu s odhnojenou.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rango Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Tak som dnes aj ja nasadil nejake vintazky...predchadzajuci majitel pravdepodobne zaciernil rucicky kvoli lepsej citatelnosti, takze taky mensi tuning,ale keby nahodou niekto vedel kde su take rucicky v povodnem stave v ponuke... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Škoda těch ruček... Jinak sou parádní...
pepescom Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Dnes tieto Sent from my iPhone using Tapatalk
Chocholusik Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 po ceste do prace ma napadlo toto vlakno, ze dnes to tu dam
kuncák7 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Tohle vlakno bych si mel zakazat,jako par dalsich.Chcholusik:prosim te,jakej maj rozmer a nemas i foto zespodu?dik predem
Jeronimo Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Prosím o více fotek.po ceste do prace ma napadlo toto vlakno, ze dnes to tu dam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se