Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty ale cena tam fakt dobra, vacsinou je cena nad 1600?, ide ale o standardnu limitku 3000 ks a nema zlato v tahu .

To je celkem pracne a narocne na presnost komponent, ale u hodinarskych firem se to jaksi predpoklada :)).

Par podobnych se nabizi na ebayi ale zadne tam nejsou hezci ... :goof:

Vsiml jsem si, ze to zlato je jen v horni casti pouzdra, neprochazi celym telem az k dynku.

(napr. http://www.ebay.co.uk/itm/Omega-Seamaster-Gold-Chronograph-Chrono-Watch-Uhr-90-s-Quartz-Men-s-Black-Dial-/261509115787?&_trksid=p2056016.l4276)

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Musel jsem si počkat na opravu, ale mistr Valis odvedl dobrou práci. A když jsem dneska vytáhl oblek, tak jsem je aspoň na chvilku provětral.

post-24539-0-47186100-1403348973_thumb.jpg

Odesláno

jsou nadherny. dej jim jeste pstrosa v champaing barve a bude to absolutni bomba...

Musel jsem si počkat na opravu, ale mistr Valis odvedl dobrou práci. A když jsem dneska vytáhl oblek, tak jsem je aspoň na chvilku provětral.

Odesláno

Proč zrovna pštrosa?

Protože z kuřete by se dělal docela blbě ;-). Také netuším proč zrovna pštrosa, mě se moc kresba jeho kuže nelíbí... Jsou v 18ti karátovém zlatě? Vypadají fakt výborně. 

Odesláno

Fakt moc pěkný!!

Můj názor - jsou tak jak se prodávali, nebo??

Asi bych je nechal na tahu.

Odesláno

Vzhledem k tomu, ze nosit je budu minimalne a tah byl k nim, tak zustanou na tahu. Jeden remen k nim je, ale castym prehazovanim se to zlato muze poskrabat. Navic ten tah je skvely.

Odesláno (upraveno)

Odkedy su na tahu tak 4ty den v kuse...

a6uga6u5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Chocholusik
Odesláno (upraveno)

strojcek je AS 2066

resp jeho nazov podla vyrobcu je 11volaco...ale diely pasuju z AS 2066
(strojcek bol zgeneralkovany a vymeneny kolicek prehadzujuci datum)

Upraveno uživatelem Chocholusik
Odesláno

Odkedy su na tahu tak 4ty den v kuse...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moc hezký kousek, jen bych měl strach z toho "Ďábelského" čísla na cifru  :tomato:  :punk:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...