financ Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Model k velkýmu autu mám už jen Alfu GTV6, ty velký auta jsou docela neskladný a není to už skoro kam dávat. S modýlkama je to trochu jednodušší. Efko na fotce neni moje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Irwinek Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Jo, pod postelí je kromě cca 200 aut i pár lokomotiv a 737 boeing alfík je super, to bude svezeníčko, ale i práce to dotáhnout do stavu, aby dělala radost. Pěkné kousky, hlavně ta šestka
financ Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna A neni škoda to mit v krabici pod postelí? Žraloka jsem chtěl dlouho, viděl jsem mraky aut a teď v prosinci jsem dostal hodne zajímavou nabídku. Bohužel, už byl doma Caterham a místo mám už jen na jedno velký auto.
Irwinek Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna před 7 hodinami, financ napsal: A neni škoda to mit v krabici pod postelí? Žraloka jsem chtěl dlouho, viděl jsem mraky aut a teď v prosinci jsem dostal hodne zajímavou nabídku. Bohužel, už byl doma Caterham a místo mám už jen na jedno velký auto. Tak nejsou tam všechny Osumnáctiny jsou na poličkách, ale ta drobotina ( 1:220, 1:160, 1:76, 1:43, 1:86 a teď nově 1:64 ) jsou před kocourem v uzavřené krabici v bezpečí ( a co si budem, i před prachem ) 1
Pačes Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna eště kousek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Irwinek Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna před 4 hodinami, Pačes napsal: eště kousek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou nádherný, ale na mě moc starý já tak od 1955 výš Ale zpracování vypadá dost dobře, kdo je původcem?
FantasticFabio Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna V 1. 1. 2026 v 21:10, financ napsal: Model k velkýmu autu mám už jen Alfu GTV6, ty velký auta jsou docela neskladný a není to už skoro kam dávat. S modýlkama je to trochu jednodušší. Efko na fotce neni moje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No ale ty rumíčky jsou moooc fajn
financ Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna před 3 hodinami, FantasticFabio napsal: No ale ty rumíčky jsou moooc fajn Diiiiky, taková normální moravská zásoba, aby bylo co dávat do buchet a do čaje. Ještě jsem našel jedno autíčko, kupoval jsem ho loni v akci a dneska objevil nerozbalenou krabici. Žena má podobný ve větším, skoro standardní eSko, JCW paket, catback Remus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Pačes Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna před 5 hodinami, Irwinek napsal: Jsou nádherný, ale na mě moc starý já tak od 1955 výš Ale zpracování vypadá dost dobře, kdo je původcem? CMC. Já zas 1930-1950.
Irwinek Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna před 18 hodinami, Pačes napsal: CMC. Já zas 1930-1950. Slušný oddíl od nich nemám nic. Za těmi se rád otočím, ale jízda už mne neláká
Jackie Treehorn Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Nejnovější přírůstky. Citrón by mohl být o něco propracovanější, ale i tak mě udělal radost a Poršák je teda parádní . Jen mi možná přijde v porovnání s ostatními osumnáctinama, že je nějákej větší. Taková spíš šestnáctina. Je to možný že by někteří výrobci na to měřítko až tak nehleděli? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Murphy97 Odesláno 13. ledna Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna Hezke modely. To s tim meritkem je zajimavy. Co je to za vyrobce? A mas nejake porovnani s jinou 911 ve sbirce?
Jackie Treehorn Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna před 16 hodinami, Murphy97 napsal: Hezke modely. To s tim meritkem je zajimavy. Co je to za vyrobce? A mas nejake porovnani s jinou 911 ve sbirce? To měřítko bude s největší pravděpodobnosti v pořádku, dobu jsem na to ještě čuměl a došel jsem k závěru že toho Poršáka opticky neuvěřitelně zvětšuje ten brutální body kit a kola. Kdyby to byla sériovka tak je to určitě o dost subtilnější. Jinou 911 pro srovnání nemám, tak aspoň fotka s myšákem a krabicí od bot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Murphy97 Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna Diky, joo, to bude osmnactka. Pekny modely, fakt!
Irwinek Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna V 14. 1. 2026 v 15:42, Jackie Treehorn napsal: To měřítko bude s největší pravděpodobnosti v pořádku, dobu jsem na to ještě čuměl a došel jsem k závěru že toho Poršáka opticky neuvěřitelně zvětšuje ten brutální body kit a kola. Kdyby to byla sériovka tak je to určitě o dost subtilnější. Jinou 911 pro srovnání nemám, tak aspoň fotka s myšákem a krabicí od bot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky Porsche a krabice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Včera dorazil balíček, takže garáž plná a já můžu přemýšlet ad další Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Lucky Lucaso Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Mate to moc pekny panove, obzvlast ta garaz je super. Jak je to velky? Mimochodem, tohle znate? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna před 54 minutami, Lucky Lucaso napsal: Mate to moc pekny panove, obzvlast ta garaz je super. Jak je to velky? Mimochodem, tohle znate? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Garáž je malinká 30 x 13 x 10 cm - 1:64, ale je suprově osvětlená jen jsem měl vzít rovnou třípatrovou, ale tenkrát nebyla v nabídce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Irwinek Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna před 2 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Paráda. Budu muset pohledat... Začni na svět autíček , auta pro fajnšmekry, :-) 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se