cali Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Poradte mi priatelia nejaky vymakany model volgy GAZ 24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 cali : např.limitka www.peckamodel.cz/produkt/sberatelske-modely/auta/1:43/fox074-volha-gaz-m24-kombi-tai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 siwi : pěkný SS coupe , na těch tvých fotkách jsou i ty modely od Matchbox nádherný A i dnes teda pokračujeme v Mercedes vlně a to sice dvěma generacemi CLS , měřítko 1:43 , bílý je od Norev , zelený od Minichamps . No, díky. Matchvoxy mám nejraději. Však i ty tvoje modely jsou jako živý. Stačí jen nastoupit a otočit klíčkem Přidám další do této vlny. Benz Limousine (1910): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Tak další do Mercedes vlny, MB 500K roadster 1936, 1:20 Bburago Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 (upraveno) Pro tyhle velké modely od Bburaga mám slabost. Na rozdíl od jejich výtvorů v měřítku 1/43. To jsou spíš takové hračky pro děti. Tak také přidám jeden Mercedes. Je to typ SSK z roku 1928, tedy dílo Ferdinanda Porsche, s kompresorem. Měřítko 1/24, stáří rovných 30 let, koupený v Tuzexu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. září 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 3 krasy v jednom - vzpominka, model auta a samozrejme fotky. Parada siwi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 siwi : pěkný fotky,pěkný modely,jako vždy busmil : dobře nafocený Mercedes Další do vlny je Mercedes SLK 230 v měřítku 1:43 od Minichamps . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Taky pekne, Jirko!Dlouho jsem uz nic nepridal, pac jsem dlouho nic neporidil.A to jsem zakladatel vlakna - ostuda!Nejak pro to nemam posledni dobou nadseni. Uprime, nejradsi bych tech 160 kousku prodal, ale pro koho by to mohlo mit alespon nejakou hodnotu? Mam meritko 1:43 tematicky zamereny na Audi, Skoda a VW. Tak mozna nejaky autosalon vsech znacek do vitrinek???Ach jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Teda zrovna od Tebe bych to Martine nečekal ,takovou hezkou sbírku máš.Hodnotu to samozřejmě nějakou má,ale v celku se to vždy špatně prodává(hlavně dost pod cenou) No a prodávat to po kusech je zase na dlouho .A ještě je varianta,že si pronajmeš na burze v Dejvicích stůl . Ale nejlepší varianta je,že nic prodávat nebudeš,protože tahle depka jak přišla,tak zase odejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Necekal bych zadne zazraky a po jednom to prodavat nebudu. Cele to nikdo nekoupi. Depka to asi neni, spise citim, ze uz to pro me nema ten naboj, nesleduji inzerci, aukro, na burze jsem nebyl trictvrte roku....A nemam syna. Asi tak. Ale snad budu mit vnoucka! Jupiiiiiiiii!!!f:-) Upraveno 2. září 2016 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Tak to je dobrá zpráva , vnouček to za 30 let ocení , hlavně nějaký ty limitky . Teda pokud mu to nedáš náhodou na hraní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Chodi k nam casto kamosi s detma a vsichni vi, ze jenom koukat, ale nesahat! Ruka by jim upadla, smradum :-)Takze pokud vnoucek, tak az v dobe, kdy si s tim uz nebude chtit hrat.Dik za terapii, Jirko. Spolecne se ctvrtym pivem mi to docela pomohlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Díky za pochvalu fotek. I mně nezbývá, než opět vyseknout poklonu Minichamps. Tohoto výrobce prostě můžu, i když modýlek jako takový je na mě už moc nový Stále sním o w 123 v olivové nebo banánové barvě. Ale ani já, stejně jako Murphy, jsem pro jeho získání nic neudělal. U mě to tedy není vyhoření nebo deprese, ale psíš nedostatek místa. Prostě ty autíčka nemám kam dávat. Už jsem dokonce uvažoval o tom, že bych část sbírky zapůjčil do muzea hraček, které sídlí v mém rodném městečku. Pak bych zas mohl něco přikoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 siwi : tak to není špatný nápad zapůjčit něco málo ze své sbírky do muzea,pokud by o to muzeum mělo zájem. A jelikož já Minichamps taky můžu , tak dnes přidám jedno veteránské Lamborghini 400 GT 2+2 v měřítku 1:43 . A k tomu dvě fotky z Auto Klasik,kde v prvním čísle letošního roku byl zrovna článek o Lamborghini . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Dlouho jsem nebyl ve FoxToys v Černé Růži a samozřejmě jsem neodešel s prázdnou . Zaujala mě Lancia Delta Integrale cabriolet model.rok 1992 v měřítku 1:43 od PremiumX models . Tuhle Lancii jsem viděl poprvé ve vitríně v Bruselu za poměrně dost peněz , ve FoxToys byla za polovinu . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Jo našel jsem tu fotku z Bruselu, už jsem jí sem dával . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Pekna raritka, Jirko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Krásný model. Do FoxToys nesmím chodit moc často, protože bych musel z důvodu nedostatku místa něco pustit. Takže jen před Vánoci nebo narozeninami - už se to blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 pánové hledám model tohodle busu a nikde nenacházím .... nějaký tip na hezky zpracovaný model ve větší velikosti než je krabička vod sirek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 To je on? link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se