vicomt Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 Pěkně to tu jede čím více fotek ,tím lépe . tommas4 : F1 vypadá dobře, chtělo by to více fotek . Přidám něco málo , co se naježilo pod stromeček . Dnes to bude juniorova osmnáctina od Norev , Mercedes-Benz GT S a na jedné fotce dohromady s mým novým modelem v měřítku 1:43. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 siwi : dík Další krabice pod vánočním stromkem pro juniora byl jeden starší model 1:18 od AUTOart , Mitsubishi Pajero V6 , který jsem objevil v jednom bazaru v komisi, za cenu,že jsem ho tam nemohl nechat . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Jenom nastartovat Já snad přidám něco v sobotu.
klobadysek Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 siwi : dík Další krabice pod vánočním stromkem pro juniora byl jeden starší model 1:18 od AUTOart , Mitsubishi Pajero V6 , který jsem objevil v jednom bazaru v komisi, za cenu,že jsem ho tam nemohl nechat .Jako živý, fakt paráda
Murphy97 Odesláno 5. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Kurna, vybornej kousek. A to zvedaci zadni plato, potahy - fakt dobry!
Duri86 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 BMW Art M3 GT3 by Sandro Chia fotka z netu, model mám nevybalený vo foliach v práci. Vždy keď sa chcem pokochať rozbalím a zabalím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Valderek Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 To pajero to je fakt jak živé Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Valderek Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Cyril Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Nemáte prosím někdo z vás jakýkoliv model BRDM-2 nebo BTR - 60? Kromě slepovacího od Trumpet jsem nikde nic neobjevil. Díky za případné nasměrování.
Murphy97 Odesláno 8. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Tak jste mne, panove, po delsi dobe dokopali take neco cvaknout.Dnes me milovane Schuco a sourozenecka dvojice z Wolfsburgu.VW Passat a VW Passat Variant v provedeni LS. Kolika lidem asi modely prosly rukou, nez jsem je nasel na burze? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 8. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 A kdyz uz jsem na VW vlne, tak tu mam Phaetona Gerharda Schroedera z roku 2002 od vyrobce Minichamps... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Valderek Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Tak jste mne, panove, po delsi dobe dokopali take neco cvaknout.Dnes me milovane Schuco a sourozenecka dvojice z Wolfsburgu.VW Passat a VW Passat Variant v provedeni LS.Kolika lidem asi modely prosly rukou, nez jsem je nasel na burze? Dobré dost dobré máš pěknou sbírku VW Já jsem hlavně škodovkář
Murphy97 Odesláno 8. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Neco z Mlade Boule doma take najdu....Rychlocvak a spatne svetlo - sorry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Valderek Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Neco z Mlade Boule doma take najdu....Rychlocvak a spatne svetlo - sorry pěkné pěkné vidím demontáž ze stojanů Až utřu prach tak taky vyfotím
Murphy97 Odesláno 8. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Ano, modely sundavam ze stojanku kvuli uspore mista. Vsechny prebaly a boxy peclive ukladam do velkych krabic na pudu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 8. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Je to asi 10 let a prvni 4 roky byly hodne intenzivni. Pak to jelo ve vlnach a posledni rok asi jen 2-3 kousky. Ted tomu nechavam volny prubeh. Chleba to nezere a koneckoncu, stejne to nema zadnou, nebo skoro zadnou likviditu. Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem Murphy97
siwi Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Přibylo tady spousta krásných fotek s úžasnými model. Zejména ty VW se mi líbí moc. Přesně můj šálek kávy A teď už je také na čase, abych se pochlubil svými vánočními dárky. Škoda Superb od ABREXu 1/43: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak modýlek, na který jsem dlouho čekal MB 200 D (W114/115) od MINICHAMPS 1/43: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem siwi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se