Andreas.ks Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Pánové, potřeboval bych dostat z USA do ČR notebook, lépe řečeno macbook, aniž bych byl nucen platit DpH. Pomůže někdo? Děkuji.
JJ Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Pánové, potřeboval bych dostat z USA do ČR notebook, lépe řečeno macbook, aniž bych byl nucen platit DpH. Pomůže někdo? Děkuji. Jak moc na to spěcháš? V zásadě to není problém, jen termínově je to omezeno tím, kdy tam zase já nebo někdo z kolegů poletí.
decebal Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Vyplatí se to ještě? Když odečteš DPH dostaneš se skoro na stejnou cenu, ne?
Andreas.ks Odesláno 6. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Vyplatí se to ještě? Když odečteš DPH dostaneš se skoro na stejnou cenu, ne? Téměř... Ale odečtu si ho leda tak v kalkulačce, při koupi v ČR/EU jej zaplatím stejně.
decebal Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Téměř... Ale odečtu si ho leda tak v kalkulačce, při koupi v ČR/EU jej zaplatím stejně. SZ
JJ Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Kromě toho U.S. kousky mají lepší klávesnici. Velké oba shifty a dlouhý jednořádkový return.
B.F.G. Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Zneužiju toto vlákno, nedá se v USA koupit Iphone za normálnejší cenu než u nás? Nemusí to být poslední model...
Cyber Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Zneužiju toto vlákno, nedá se v USA koupit Iphone za normálnejší cenu než u nás? Nemusí to být poslední model... Nedá, leda že by jsi uzavřel smlouvu s operátorem.
B.F.G. Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Nedá, leda že by jsi uzavřel smlouvu s operátorem. Hm sakriš, to je teda vychytaný. Myslel jsem že se tam 2G válí někde v obchodě a nikdo ho už nechce. Teď zjišťuju, že Iphone u USA prodávaj ti hadi pouze proti upsání ďáblu na nějakou dobu.
decebal Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Nejvíc vychytaný to má O2 která ho prodává draho a ještě jsem na něj měsíc čekal, protože nebyli schopni mi ho dodat ze skladu a v obchodě mi ho nechtěli jako firemnímu zákazníkovi prodat. Debilnější firmu aby člověk pohledal, jsem u nich jen kvůli 3G :-(.
B.F.G. Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Neboj stejně super je to i u Vodafonu, jsem u nich už bezmála 10 let(2čísla) a jako odměnu beru třeba to, že nový zákazním má telefon za stejné peníze jako já a navíc mi ho na prodejně neprodají, jen jemu.
spiderer Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Neboj stejně super je to i u Vodafonu, jsem u nich už bezmála 10 let(2čísla) a jako odměnu beru třeba to, že nový zákazním má telefon za stejné peníze jako já a navíc mi ho na prodejně neprodají, jen jemu. Jsi uz na prodejne asi dlouho nebyl Prodaji ti ho cca uz rok primo na prodejne
B.F.G. Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Jsi uz na prodejne asi dlouho nebyl Prodaji ti ho cca uz rok primo na prodejne To je fakt, je to bezmála rok, co jsem ho kupoval. A zrovna včera mi ten přístroj žena moje milovaná rozmlátila.
Andreas.ks Odesláno 18. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Přátelé, oživuji, jelikož se problém stal akutnějším - pokud někdo má možnost macbook z usa přivézt, nebo se třeba i chce zbavit svého staršího macbooku (preferably macbook pro) v dobrém stavu, ať nabídne.. Nepotřebuji nejvyšší momentálně dostupný výkon, pouze spolehlivou mašinu na psaní a nějaké to surfování, k tomu sem tam nějaké video a hudba.. Jabko chci, protože win už nemohu vystát a linux mě taky přestal bavit, chci zkusit něco nového. Budget cca 20t. Díky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se