Dantechno Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 gougy - zaloz vlakno kde budou fota od aktualniho majitele techto gecek. Urcite uz nejakou vlastni fotku s nima mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 gougy - zaloz vlakno kde budou fota od aktualniho majitele techto gecek. Urcite uz nejakou vlastni fotku s nima mas. Ta první je moje, akorát moc neukazuje, kde je focená Dnes v noci dorazím domů, tak snad stihnu ještě nějaké fotky u balení a chci udělat do dýnka zářez č. 1 (asi jehlou) a poslat dál fotky budu házet sem, alespoň bude jasné o co jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Dobrý nápad, takový hravý a trochu bláznivý. Držím palce, věřím ve spoustu zajímavých fotek...škoda, že těch příspěvků nemám víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 pokud bude nekdo ochotny je poslat do Anglie, tak si je na par tydnu rad pujcim a vyfotim vam je treba u Severniho more takze prosim zapsat do seznamu (geograficka vzdalenost nebyla limitujici podminkou, takze ten v rade prede mnou ma proste smolika a bude mit drazsi postovne ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 kua ...byl jsem včera v práci a než jsem se stihnul,jako první,přihlásit,musel jsem odjet. A dnes koukám,kolik lidí do toho jde....takže třeba potom.......jsem chtěl bejt pjervoj,poeticky,když už jsem sem tu G-infenkci zasel........nu što...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Konečně pořádně praštěný nápad. Jdu do toho. Skalis Apep Dantechno Juraj11 honny kibi skik Onion little_w Elda76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 heh to je dobrý a když se teď připíšu vychází na mě cca srpen 2010 - akorát dovolenka Skalis Apep Dantechno Juraj11 honny kibi skik Onion little_w Elda76 Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Stavím se do řady,teda pokud nebudou ještě po smrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Nemyslite ze pri mnozstvi clenu a ozivovani vlakna by se hodinky predavaly casteji? Nez dojde na tritisiceho clena tak ja uz budu Kdyz tak to cvaknu u Atlantiku. Skalis Apep Dantechno Juraj11 honny kibi skik Onion little_w Elda76 Filipes klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Nemyslite ze pri mnozstvi clenu a ozivovani vlakna by se hodinky predavaly casteji? Nez dojde na tritisiceho clena tak ja uz budu Kdyz tak to cvaknu u Atlantiku. Skalis Apep Dantechno Juraj11 honny kibi skik Onion little_w Elda76 Filipes klobadysek falkkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Že bych přihodil nějaké svoje, aby se mohla výměna uskutečňovat častěji? Co třeba ty prostřední MWC? Stejně je vůbec nenosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Že bych přihodil nějaké svoje, aby se mohla výměna uskutečňovat častěji? Pokud to budou Orlíky tak bych za to i platil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Že bych přihodil nějaké svoje, aby se mohla výměna uskutečňovat častěji? Tady se hlasim ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 ja myslim, ze to je dobry pocin. velice inspirativni a rozhodne poucny - hodinky se provetraji a uvidi se, co vsechno vydrzi - i kdyz myslim, ze zdaleka nejvetsi zatezova zkouska bude cihat v podobe starostlive pece Ceske Posty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Dnes v poledne odeslány do první destinace;) fotoreport uploaduju večer, po návratu z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 ja se hlasim na ty puvodni orliky. Kamile smele do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 ja se hlasim na ty puvodni orliky. Kamile smele do toho Původní ne, ale ty nový bych mohl. Že bychom zprovoznili půjčovnu hodinek? V Německu jsem našel půjčovnu spíš levných designových a quartzových kousků a půjčují za mírný poplatek každému. Ve státech mají půjčovnu i s dražšími hodinkami, fuguje na klubové bázi, nejdřív musíš dát nějaký registrační polatek a pak se ještě platí za půjčení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Což se tu řešilo už kdysi dávno.......vykašlat se na nákupy a hodinky si mezi sebou půjčovat. Pro některé promiskuitní členy by to určitě bylo výhodnější....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Pro některé promiskuitní členy by to určitě bylo výhodnější... Ja jsem urcite pro, treba konecne najdu ty definitvni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Tak "krtek Mudík" (zatím se nenašlo lepší jméno) se vydal na první cestu do Brna:) BON VOYAGE!! komentář k fotkám 1. slavnostnější snídaně v práci 2. hledání vhodného obalu 3. poslední "wristshot" aneb digi ke košili a saku? 4. zatím neoznačeno-krtek panic 5. prvni vryp (není to moc vidět, použil jsem nůžky, budu rád, když každý udělá čáru na víčko, ať víme, kolikrát byl u někoho na výletě, pokud se dostane na sraz, tak se mohou dělat větší) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se