Přejít na obsah

G to GO

Doporučené příspěvky

Není na čase vypustit další kus(y) do oběhu? Učinil bych tak sám, ale žádná géčka nevlastním.

Mimochodem, co tuhle hru trochu upgradovat? Třeba se inspirovat geocachingem tak, že by si případný zájemce musel ty hodinky najít a vyzvednout v "mrtvé schránce," o jejímž umístění by byl informován pouze užší okruh zájemců třeba formou SZ, (aby nám to nevybral někdo cizí mimo fórum), takže by se do toho mohl přimísit i prvek určitého dobrodružství ve smyslu "kdo dřív najde..." Je to dobrej nápad, nebo blbej nápad, nebo jakej je to vlastně nápad...? :cool02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není na čase vypustit další kus(y) do oběhu? Učinil bych tak sám, ale žádná géčka nevlastním.

Mimochodem, co tuhle hru trochu upgradovat? Třeba se inspirovat geocachingem tak, že by si případný zájemce musel ty hodinky najít a vyzvednout v "mrtvé schránce," o jejímž umístění by byl informován pouze užší okruh zájemců třeba formou SZ, (aby nám to nevybral někdo cizí mimo fórum), takže by se do toho mohl přimísit i prvek určitého dobrodružství ve smyslu "kdo dřív najde..." Je to dobrej nápad, nebo blbej nápad, nebo jakej je to vlastně nápad...? :cool02:

No já ti nevím-už vidím někoho od Ostravy jak jede někam do Prahy jen proto aby si vyzvedl Gčka a ještě si nebude jistej,že tam vůbec sou :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

No já ti nevím-už vidím někoho od Ostravy jak jede někam do Prahy jen proto aby si vyzvedl Gčka a ještě si nebude jistej,že tam vůbec sou :thumbsdown_anim:

Nemusí se to nutně vázat na tuhle putovní akci. Vlastně by bylo lepší to udělat nezávisle. Až pojedu někam na výlet, na nějaké zajímavé místo, tak to zkusím rozjet. A bylo by fajn, kdyby se toho chytlo víc lidí a pak by se takové mrtvé schránky mohly zakládat po celé republice. Jako základní pravidlo bych stanovil, že každý, kdo schránku vybere, tam zase zanechá něco svého, takže by teoreticky schránka neměla být nikdy prázdná, ale zároveň by nikdo přesně nevěděl, co tam najde. Prostě takové permanentní "malé Vánoce."

Odkaz ke komentáři

Dane, misto toho je tam ta pruvodka. Vyplnil jsi ji? Posli je pak Apepovi.

Jasny , vyplnil. Jeste ji samozrejme doplnim nez pujdou k Apepovi. Budu se s nimy loucit nerad, jsou to hodny hodinky.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

To je dobré, to se mi líbí. S dovolením bych se přidal.

Jsi mne vystrnadil, tak já se holt přidám znovu ;)

Skalis

Dantechno

Apep

Juraj11

honny

kibi

skik

Onion

little_w

Elda76

Filipes

klobadysek

falkkon

1Lachtan

Jiřina

filo-boxer

Ruda

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Nemusí se to nutně vázat na tuhle putovní akci. Vlastně by bylo lepší to udělat nezávisle. Až pojedu někam na výlet, na nějaké zajímavé místo, tak to zkusím rozjet. A bylo by fajn, kdyby se toho chytlo víc lidí a pak by se takové mrtvé schránky mohly zakládat po celé republice. Jako základní pravidlo bych stanovil, že každý, kdo schránku vybere, tam zase zanechá něco svého, takže by teoreticky schránka neměla být nikdy prázdná, ale zároveň by nikdo přesně nevěděl, co tam najde. Prostě takové permanentní "malé Vánoce."

Takhle to za minulého režimu probíhalo s autama, jeden můj kamarád mě do toho tehdy lákal, ta skupina lidí měla společně klíčky ke všem svým autům, atd., já ale tenkrát jezdil autem našich, tak jsem to radši neriskoval :)

Edit: Při čtení dalších příspěvků tohoto vlákna jsem si teprve uvědomil, že jsem byl silně OT :) ale to pod dojmem té vzpomínky ..

Jinak - zítra se dostanu konečně na naši poštu si vyzvednout Mudmany, už se těším :), teď jsem si už vytiskl dokonce i manuál (i když manuály, příbalové letáky léků a pod. většinou nikdy nečtu :))

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Takhle to za minulého režimu probíhalo s autama, jeden můj kamarád mě do toho tehdy lákal, ta skupina lidí měla společně klíčky ke všem svým autům, atd., já ale tenkrát jezdil autem našich, tak jsem to radši neriskoval :)

Ja zil v domneni ze ses mladsi :) Na rocnik x-1971 bych te netipoval :)

Odkaz ke komentáři

Jo, jo, už jsem si je vyzvedl, přátelé :) Zvykáme si (všichni tři) na sebe, je to velká změna, ale jsou pěkný :). Na Silvestra bych je vyvezl do Berghotelu Bastei, jestli by neměl další v pořadí (Juraj11 :)) námitky? Tam bych je provětral na těch skalách 200-220 m nad Labem (snad mi tam někam nespadnou :))

2 spiderer: Všechno je relativní :) Já nejsem starej, jen toho už dost pamatuju :) Až začnu zapomínat, co si pamatuju, tak pak to bude horší ..

post-3657-1260659070.jpg

post-3657-1260659089.jpg

post-3657-1260659100.jpg

post-3657-1260659115.jpg

post-3657-1260659134.jpg

post-3657-1260659401.jpg

post-3657-1260659414.jpg

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...