Dantechno Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Tak ke konci tohoto tydne se s geckama rozloucim. Behem jejich pobytu u me jsem skoro nenosil jine. Samozrejme to preckaly bez ztraty kvetinky - jak jinak Jo a vryp do dynka delat nebudu to je barbarstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Tak ke konci tohoto tydne se s geckama rozloucim. Behem jejich pobytu u me jsem skoro nenosil jine. Samozrejme to preckaly bez ztraty kvetinky - jak jinak Jo a vryp do dynka delat nebudu to je barbarstvi Dane, misto toho je tam ta pruvodka. Vyplnil jsi ji? Posli je pak Apepovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Též bych se rád připojil, takže aktualizované pořadí je: Skalis Dantechno Apep Juraj11 honny kibi skik Onion little_w Elda76 Filipes klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Není na čase vypustit další kus(y) do oběhu? Učinil bych tak sám, ale žádná géčka nevlastním. Mimochodem, co tuhle hru trochu upgradovat? Třeba se inspirovat geocachingem tak, že by si případný zájemce musel ty hodinky najít a vyzvednout v "mrtvé schránce," o jejímž umístění by byl informován pouze užší okruh zájemců třeba formou SZ, (aby nám to nevybral někdo cizí mimo fórum), takže by se do toho mohl přimísit i prvek určitého dobrodružství ve smyslu "kdo dřív najde..." Je to dobrej nápad, nebo blbej nápad, nebo jakej je to vlastně nápad...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Není na čase vypustit další kus(y) do oběhu? Učinil bych tak sám, ale žádná géčka nevlastním. Mimochodem, co tuhle hru trochu upgradovat? Třeba se inspirovat geocachingem tak, že by si případný zájemce musel ty hodinky najít a vyzvednout v "mrtvé schránce," o jejímž umístění by byl informován pouze užší okruh zájemců třeba formou SZ, (aby nám to nevybral někdo cizí mimo fórum), takže by se do toho mohl přimísit i prvek určitého dobrodružství ve smyslu "kdo dřív najde..." Je to dobrej nápad, nebo blbej nápad, nebo jakej je to vlastně nápad...? No já ti nevím-už vidím někoho od Ostravy jak jede někam do Prahy jen proto aby si vyzvedl Gčka a ještě si nebude jistej,že tam vůbec sou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 No já ti nevím-už vidím někoho od Ostravy jak jede někam do Prahy jen proto aby si vyzvedl Gčka a ještě si nebude jistej,že tam vůbec sou Nemusí se to nutně vázat na tuhle putovní akci. Vlastně by bylo lepší to udělat nezávisle. Až pojedu někam na výlet, na nějaké zajímavé místo, tak to zkusím rozjet. A bylo by fajn, kdyby se toho chytlo víc lidí a pak by se takové mrtvé schránky mohly zakládat po celé republice. Jako základní pravidlo bych stanovil, že každý, kdo schránku vybere, tam zase zanechá něco svého, takže by teoreticky schránka neměla být nikdy prázdná, ale zároveň by nikdo přesně nevěděl, co tam najde. Prostě takové permanentní "malé Vánoce." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Tak to by nemuselo býti špatné-jen bych to omezil jen na věci které mají něco společného s hodinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 (upraveno) No to je jasné Upraveno 24. listopadu 2009 uživatelem Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 (upraveno) Dane, misto toho je tam ta pruvodka. Vyplnil jsi ji? Posli je pak Apepovi. Jasny , vyplnil. Jeste ji samozrejme doplnim nez pujdou k Apepovi. Budu se s nimy loucit nerad, jsou to hodny hodinky. Upraveno 24. listopadu 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 To je dobré, to se mi líbí. S dovolením bych se přidal. Skalis Apep Dantechno Juraj11 honny kibi skik Onion little_w Elda76 Filipes klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 To je dobré, to se mi líbí. S dovolením bych se přidal. Jsi mne vystrnadil, tak já se holt přidám znovu Skalis Dantechno Apep Juraj11 honny kibi skik Onion little_w Elda76 Filipes klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Jsi mne vystrnadil, tak já se holt přidám znovu Jejda, promiň! Já jsem přehlédl ten poslední seznam a pridal jsem se do předposledního... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Jejda, promiň! Já jsem přehlédl ten poslední seznam a pridal jsem se do předposledního... Nic se přece neděje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 (upraveno) Nemusí se to nutně vázat na tuhle putovní akci. Vlastně by bylo lepší to udělat nezávisle. Až pojedu někam na výlet, na nějaké zajímavé místo, tak to zkusím rozjet. A bylo by fajn, kdyby se toho chytlo víc lidí a pak by se takové mrtvé schránky mohly zakládat po celé republice. Jako základní pravidlo bych stanovil, že každý, kdo schránku vybere, tam zase zanechá něco svého, takže by teoreticky schránka neměla být nikdy prázdná, ale zároveň by nikdo přesně nevěděl, co tam najde. Prostě takové permanentní "malé Vánoce." Takhle to za minulého režimu probíhalo s autama, jeden můj kamarád mě do toho tehdy lákal, ta skupina lidí měla společně klíčky ke všem svým autům, atd., já ale tenkrát jezdil autem našich, tak jsem to radši neriskoval Edit: Při čtení dalších příspěvků tohoto vlákna jsem si teprve uvědomil, že jsem byl silně OT ale to pod dojmem té vzpomínky .. Jinak - zítra se dostanu konečně na naši poštu si vyzvednout Mudmany, už se těším , teď jsem si už vytiskl dokonce i manuál (i když manuály, příbalové letáky léků a pod. většinou nikdy nečtu ) Upraveno 11. prosince 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 Takhle to za minulého režimu probíhalo s autama, jeden můj kamarád mě do toho tehdy lákal, ta skupina lidí měla společně klíčky ke všem svým autům, atd., já ale tenkrát jezdil autem našich, tak jsem to radši neriskoval Ja zil v domneni ze ses mladsi Na rocnik x-1971 bych te netipoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 Apepe, uz sis ty gecka vyzvedl na poste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 Apepe, uz sis ty gecka vyzvedl na poste? Jinak - zítra se dostanu konečně na naši poštu si vyzvednout Mudmany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 Mrtvý schránky jo? No to by mohla být docela sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2009 (upraveno) Jo, jo, už jsem si je vyzvedl, přátelé Zvykáme si (všichni tři) na sebe, je to velká změna, ale jsou pěkný . Na Silvestra bych je vyvezl do Berghotelu Bastei, jestli by neměl další v pořadí (Juraj11 ) námitky? Tam bych je provětral na těch skalách 200-220 m nad Labem (snad mi tam někam nespadnou ) 2 spiderer: Všechno je relativní Já nejsem starej, jen toho už dost pamatuju Až začnu zapomínat, co si pamatuju, tak pak to bude horší .. Upraveno 12. prosince 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2009 Apep - me uz to doslo, ja si te spletl s abbotem a vlastne ani nevim proc, takze beru zpet Ale vysvetlil jsi to kulantne :lo2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se