Gryll16 Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 (upraveno) Tak a mám problém... Včera večer sedím ako obvykle za PC a snorím po stránkach chronomagu (som tu nový a snažím sa získať prehľad), keď sa pritmolí moja polovička, sadne si vedľa mňa, oprie hlavu o moje plece a tíško sleduje monitor. Odrazu vyskočila, pichla prst do monitoru a vykríkla, že "to sú kráááásne hodinky!!!". To by mi nevadilo, ale ona pokračovala týmto: "také si prosím pod stromček". V tej chvíli boli na monitore tieto hodinky (dodatočne žiadam kibiho o súhlas s uverejnením fotky) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2009 uživatelem Gryll16
Gryll16 Odesláno 7. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2009 A dnes mi od nej prišiel tento mail: -------------------------- Veľmi, veľmi pekné.....ja si prosím také a ešte aj kovový remienok. Ale aj tento, to aby som si ich mohla striedať. Prosím, prosím ja ich chcem..... Vianoce sú čoskoro..... Ja budem veľmi prekvapená keď ich dostanem..............a asi ešte viac ak ich nedostanem. Načo si mi ich ukázal??? -------------------------- Normálne vydieranie... A to pred mesiacom dostala Casio (digi/solar+radio) Prehľadal som takmer celý cz+sk web - a nič.... Neviete niekto, aké je presné označenie a kde by som ich zohnal???? Ak ich ešte vôbec vyrábajú...
bandicoot Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Zeptej se rovnou kibiho... Ale máš to dobrý nebude to aspoň darda... Představ si, že bys tam zrovna měl podobný ale s nápisem Rolex. My jsme o víkendu očumovali Tank Francaise a jen odvedení pozornosti k prstýnkům mě zachránilo.
Horhe Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 něco podobnýho tady ale je na tom podle mě plecháč, to by chtělo vyměnit
ls8ls8 Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 (upraveno) Tohle jsou SNK355. Na tahu za $59.99 plus postovne $9.50. Prodejce pokemonyu muzu jen doporucit, bral jsem od nej uz par kousku. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=280274925684 Upraveno 7. října 2009 uživatelem ls8ls8
Diamondking Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Tohle jsou SNK355. Na tahu za $59.99 plus postovne $9.50. Prodejce pokemonyu muzu jen doporucit, bral jsem od nej uz par kousku. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=280274925684 To nebudou ony..už podle polohy korunky....jinak jsou skoro stejné..řekl bych i zajímavější
ls8ls8 Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Mas pravdu. Tak potom SUA749 nebo SYMD87. I ty jsou podobne, ale ne uplne stejne. Snad Kyblik prozradi, co je to presne za typ.
Diamondking Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Mas pravdu. Tak potom SUA749 nebo SYMD87. I ty jsou podobne, ale ne uplne stejne. Snad Kyblik prozradi, co je to presne za typ. Tadyhle to jsou ony: http://www.hodinky.cz/seiko-5-automat-snx993.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ls8ls8 Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 (upraveno) Jo, to jsou ony Na eBayi $69.99, postovne zdarma. Jsou ale oznacene jako panske, prumer 35mm. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=280404585702 Upraveno 7. října 2009 uživatelem ls8ls8
Hasňa Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 (upraveno) bandicoot: Ty Tanky si nech na pozdejc. My uz prstynky mame, takze mi casem nic jineho nezbyde, nez je hodit do kosiku. Jeste tam mozna jako time out vsuvku vtlacim Trinity privesek na krk, ale pak uz neni kam uhnout... :-) Upraveno 7. října 2009 uživatelem Hasňa
bandicoot Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Hasňa: já to nechtěl rozvádět, ale odcházel jsem s taškou kde byl zvětšený prsten trinity a náušnice trinity. Ještě že paní empaticky viděla, že já sám mám zájem jinde a tak mi dala mj. katalog hodinek :-)
Gryll16 Odesláno 7. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Páni, ďakujem všetkým.... Kibi potvrdil Seiko 5 - SNX993. Len som si myslel (ani sám neviem prečo), že robia aj dámsku veľkosť týchto hodiniek a tá je aj na fotkách... Ale to, že robia zrejme iba pánske je pre mňa veľmi dobrá správa - veľkosť na tej ruke je super (len dúfam, že tá ruka nie je Kibiho ). Moja manželka má totiž radšej pánsku veľkosť hodiniek - pri jej výške 184 cm na nej dámska veľkosť vyzerá tak nejak... čudne?... Tých 35 mm je pre ňu tak akurát... A ešte to vyzerá tak, že sa aj dajú takmer bez problémov zohnať... Tanec radosti... Ešte raz ďakujem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se