vojt Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 (upraveno) Utrejch to rozříz!Jeho haiku je odrazem jeho nicku, avataru i titulu Upraveno 19. září 2010 uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Jedno aktuální z naší domácnosti: Rozbitý knoflíkmanželka nastražilajá vůl krvácím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Co se máš co opičit? Mě dneska bolela hlava víc! Vlahy vecer jen hrozne faux pas zpusobil zemdlen, zostuzen 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Vlahy vecer jen hrozne faux pas zpusobil zemdlen, zostuzen Ty vole, utrejch, to je fakt jak fotka! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Ty vole, utrejch, to je fakt jak fotka! :D a tak to prej ma byt. Ultimatni haiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 20. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Pěkná, delší, definice hajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Moje první haiku na české téma. Teda chybí tam toho hodně z definice haiku, ale na nic lepšího jsem zatím nepřišel. Víno, ženy, zpěvnechce se mi více snítzačnu proto pít P.S. Snad jsem tím nezneuctil haiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 (upraveno) Obloha prázdná vlaštovka umřela v mlze pokroku Upraveno 21. září 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 boli me hlava, na jare a na podzim, v lete i v zime Zatím nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Něco od klasika: Já onemocněl na cestě své, sny moje jdou zprahlou stepí. (Bašó) Nepřipomíná vám ten popis něco...? Úžasné...jako fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 na sklonku léta si kocour uvědomil že bylo krátké Za letním sluncem kocour ze sna naříká. Přichází zima. Inspirace: Milis, kocour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Taky přidám jako hrdý otec jedno mé devítileté dcery. Trochu ji ještě ujíždí metrum (ne metro) na Jižním pólu stojí tučnáci hlavama dólu 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Na tučňáky nemam, ale dovolím si jednu vizionářskou: zas vločka padáv Kotvě Mesiášenikdo nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) v mlznem oparuv Praze na prahu, hu hu,strouham strouhanku Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) koukám na rukujako vždy hodinky méBlancpain miluju Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 dážď na streche, jazz, slané tyčinky to asi nebude haiku ale je to pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) venku je hnusněvínko červené v číši méživot je krásný ... taky to není haiku :-) Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Praha je krásná, sraz chronomagu v Gejt, žel tam nemohu. Mrzí mne to moc, hodinky neuvidím, snad příště zas jo. Já vím, je to blbý, ale reflektuje to moje momentální duševní rozpoložení ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Praha je krásná, sraz chronomagu v Gejt, žel tam nemohu. Mrzí mne to moc, hodinky neuvidím, snad příště zas jo. Já vím, je to blbý, ale reflektuje to moje momentální duševní rozpoložení ... OT: 'Gate closed' je jedna z nejblbejsich informaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se