Ciferník Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 brett napsal: Noční brouzdání po eBay a posilňování se nápoji pro dospělé občas vede k rychlým výsledkům Noční brouzdání po eBay a posilňování se nápoji pro dospělé bohužel taky někdy vede k tomu, že člověk koupí špatně, protože buď ve svém rozjaření přehlédne nějakou důležitou 'drobnost' v popisu (jako 'watch is not running' napsané úplně na závěr popisu předmětu těmi nejmenšími písmenky), nebo se při přihazování nechá příliš unést. (Ano, mluví ze mě vlastní zkušenosti.) Tak opatrně :-) Tyhle Seamastery každopádně vypadají pěkně, blahopřeju. První bumper ve sbírce?
brett Odesláno 2. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Je to první Bumper a nehledal jsem nic super renovovaného a "přeleštěného. Jinak zmiňovaná rizika jsou známa :-) Ale "no risk no fun!"
Josef01 Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 brett: Koukám jsem na tom stejně, gratuluji ke krásným kouskům Omega
tombed Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 brette zase jsi to neudržel??? gratuluju, už bys nám tu sbírku mohl v kartáči ukázat...
brett Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 V poslední době dost nestíhám, takže se zpožděním přidám pár kousků z rodiny Omega: Kalibr 284, rok 1959, ruční nátah, po renovaci, pořízeny od člena fóra, více o těchto hodinkách někde na tomto fóru ... foto - zdroj: prodávající člen föra Kalibr 351 , rok 1952, nátah - automatický "Bumper", s nepůvodním ciferníkem, už jsem je uváděl v jiném vláknu ... foto: prodejce z eBay Protože mají nepůvodní ciferník, tak jsem narychlo stihl aukci s ciferníkem a strojkem ve výrazně lepší kondici - dorazili tento týden :-) foto: zdroj prodejce z eBay Mezi tím kalibr 266, rok 1952, ruční nátah, ty dorazily z Rakouska , těma jsem se už trochu někde pochlubil ... :-) foto: zdroj prodejce z eBay No a dále: kalibr 354, rok 1953, automatický nátah "Bumper", z těch prostě učůrávám :-) foto: zdroj prodejce eBay .... a pochopitelně něco je ještě na cestě, asi tak dva kousky,... ale o tom až zase příště :-)
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 No ty od Dana jsou hezký Ta renovace se na nich docela povedla 1
brett Odesláno 7. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Přidávám další kousek. Opět "refurbished" ciferník, ale takový, že mě dostal. Ve skutečnosti vypadá mnohem lépe než na fotkách. Kdo bude v úterý ve Stáji může posoudit :-)
brett Odesláno 8. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2010 (upraveno) Něco pro doplnění k těm žluťáskům: OMEGA SEAMASTER 600 Movement : OMEGA signed 17 Jewel Manual Movement Cal.600 Dial : Refurbished 'Yellow' dial with Silver Chromed hour markers & Silver chromed hands Crown : Original 'Omega' signed crown Crystal : Acrylic Plastic Case : Stainless Steel Watch Size: approx. 36mm diameter (including crown) & 39mm lug to lug Year: 1962 Upraveno 8. května 2010 uživatelem brett
brett Odesláno 23. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Ať zbytečně nepřidávám na fórum nové vlákno, dávám to sem: Tyhle omegy - viz níže - mě nenechávají v klidu. Jseou po renovaci a jak sami vidíte, některé indexy nejsou usazeny přesně. Něco co by mě určitě velmi vadilo. JAk složitá by byla oprava - "odloupnout" a znovu připevnit? Tento do taz je spíš orientován na odborníky na renovace a jiné hodinkové machry :-)Pokud by to nebyl velký problém, tak bych do nich šel.Prosím radu - spěchá, aukce končí ráno :-) Předem díky!
a&k Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 jednoduche, krasne. gratulujem a ticho zavidim kolegov
brett Odesláno 29. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2010 No jo, tak jsem to nevydržel......Ale řekněte, že nejsou krásnéééééééééééééé :-) 2
brett Odesláno 5. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Tak to je už jejich "life" foto poté, co dorazily :-)
brett Odesláno 6. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2010 Říkejte si co chcete..... aukce na tyhle překrásné Seamastery končí ráno po šesté a to ještě budu hajat...Nicméně ještě večer ji nastavín na výši "musím je mít!" Bližší až po výsledku akce :-)
brett Odesláno 7. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Virtuálně už mi říkají pane.Dodatečné informace: "OMEGA SEAMASTER Automatic wristwatch in Excellent close to Mint condition. This watch features a caliber 351, 17 jewel movement, new genuine leather strap with yellow buckle, a beautiful Original Two Tone Textured dial in mint condition with beautiful gold tone applied fancy hour markers, original gold tone minute, hour and sweep seconds hands, original crown and brand new original crystal with Omega logo. The Beautiful Classic case is a 14k gold shell top with a complete stainless case, screw in back. The case is in great condition, shows some minimum evidence of use. The 17J Bumper Auto Wind movement runs good, winds and sets properly. The watch measurements are 34.5 mm in diameter excluding the crown by 42.5 mm lug to lug. The watch is 5 times signed: dial, case, crown, crystal and movement." dle čísla strojku r. 1954
brett Odesláno 19. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2010 Tak mám ve výhledu další kousek.rok 1956, strojek 491 Zatím se jen kochám a nechávám je na sebe "působit", cena není z nejmenších, ale do sbírky by zapadly:-)
lib Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Odesláno 19. června 2010 (upraveno) Jestli na té plachetnici, kam pojedeš s hufnorem a ženou, nebude připojení k internetu, tak mám, Brette, pocit, že vlastně na dovolené ještě hóóódně ušetříš. Zlato sice nemusím na ničem, ale ke sbírce moc gratuluju! Jen tak dál! Doplnění: A nejlepší jsou tyto: Upraveno 19. června 2010 uživatelem lib
brett Odesláno 19. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2010 Máš-li na mysli i něco takového (viz níže), tak to jsou mé číslo 10 :-)
Návštěvník Tada Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Odesláno 19. června 2010 No tenhle dyzajn ciferníků a ruček se mi moc líbí, je takový rychle čitelný a jasný Škoda, že teď mám políčeno na jinačí vintage kousek 1
brett Odesláno 19. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2010 Zase se na eBay vyrojilo mnoho zajímavých kousků, kdo to má vydržet !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se