Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  brett napsal:
Noční brouzdání po eBay a posilňování se nápoji pro dospělé občas vede k rychlým výsledkům

Noční brouzdání po eBay a posilňování se nápoji pro dospělé bohužel taky někdy vede k tomu, že člověk koupí špatně, protože buď ve svém rozjaření přehlédne nějakou důležitou 'drobnost' v popisu (jako 'watch is not running' napsané úplně na závěr popisu předmětu těmi nejmenšími písmenky), nebo se při přihazování nechá příliš unést. (Ano, mluví ze mě vlastní zkušenosti.) Tak opatrně :-) Tyhle Seamastery každopádně vypadají pěkně, blahopřeju. První bumper ve sbírce?

• po 4 týdnech...
Odesláno

V poslední době dost nestíhám, takže se zpožděním přidám pár kousků z rodiny Omega:

Kalibr 284, rok 1959, ruční nátah, po renovaci, pořízeny od člena fóra, více o těchto hodinkách někde na tomto fóru ...

foto - zdroj: prodávající člen föra

post-5108-1272659100.jpg

Kalibr 351 , rok 1952, nátah - automatický "Bumper", s nepůvodním ciferníkem, už jsem je uváděl v jiném vláknu ...

foto: prodejce z eBay

post-5108-1272659699.jpg

Protože mají nepůvodní ciferník, tak jsem narychlo stihl aukci s ciferníkem a strojkem ve výrazně lepší kondici - dorazili tento týden :-)

foto: zdroj prodejce z eBay

post-5108-1272659944.jpg post-5108-1272659954.jpg

Mezi tím

kalibr 266, rok 1952, ruční nátah, ty dorazily z Rakouska , těma jsem se už trochu někde pochlubil ... :-)

foto: zdroj prodejce z eBay

post-5108-1272660162.jpg

post-5108-1272660341.jpg

No a dále:

kalibr 354, rok 1953, automatický nátah "Bumper", z těch prostě učůrávám :-)

foto: zdroj prodejce eBay

post-5108-1272660578.jpg

post-5108-1272660598.jpg

....

a pochopitelně něco je ještě na cestě, asi tak dva kousky,...

ale o tom až zase příště

:-)

Návštěvník Tada
Odesláno

No ty od Dana jsou hezký :) Ta renovace se na nich docela povedla :)

• Dát hlas 1
Odesláno

Přidávám další kousek. Opět "refurbished" ciferník, ale takový, že mě dostal. Ve skutečnosti vypadá mnohem lépe než na fotkách. Kdo bude v úterý ve Stáji může posoudit :-)

post-5108-1273264996.jpg

post-5108-1273264964.jpg

post-5108-1273265020.jpg

post-5108-1273265042.jpg

Odesláno (upraveno)

Něco pro doplnění k těm žluťáskům:

OMEGA SEAMASTER 600

Movement : OMEGA signed 17 Jewel Manual Movement Cal.600

Dial : Refurbished 'Yellow' dial with Silver Chromed hour markers & Silver chromed hands

Crown : Original 'Omega' signed crown

Crystal : Acrylic Plastic

Case : Stainless Steel

Watch Size: approx. 36mm diameter (including crown) & 39mm lug to lug

Year: 1962

Upraveno uživatelem brett
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ať zbytečně nepřidávám na fórum nové vlákno, dávám to sem:

Tyhle omegy - viz níže - mě nenechávají v klidu. Jseou po renovaci a jak sami vidíte, některé indexy nejsou usazeny přesně. Něco co by mě určitě velmi vadilo. JAk složitá by byla oprava - "odloupnout" a znovu připevnit?

Tento do taz je spíš orientován na odborníky na renovace a jiné hodinkové machry :-)

Pokud by to nebyl velký problém, tak bych do nich šel.

Prosím radu - spěchá, aukce končí ráno :-)

Předem díky!

post-5108-1274638386,31.jpg

Odesláno

jednoduche, krasne. gratulujem a ticho zavidim kolegov ;)

Odesláno

Říkejte si co chcete...

.. aukce na tyhle překrásné Seamastery končí ráno po šesté a to ještě budu hajat...

Nicméně ještě večer ji nastavín na výši "musím je mít!"

Bližší až po výsledku akce :-)

post-5108-1275854358,02.jpg

post-5108-1275854391,57.jpg

Odesláno

Virtuálně už mi říkají pane.

Dodatečné informace:

"OMEGA SEAMASTER Automatic wristwatch in Excellent close to Mint condition. This watch features a caliber 351, 17 jewel movement, new genuine leather strap with yellow buckle, a beautiful Original Two Tone Textured dial in mint condition with beautiful gold tone applied fancy hour markers, original gold tone minute, hour and sweep seconds hands, original crown and brand new original crystal with Omega logo. The Beautiful Classic case is a 14k gold shell top with a complete stainless case, screw in back. The case is in great condition, shows some minimum evidence of use. The 17J Bumper Auto Wind movement runs good, winds and sets properly. The watch measurements are 34.5 mm in diameter excluding the crown by 42.5 mm lug to lug. The watch is 5 times signed: dial, case, crown, crystal and movement."

dle čísla strojku r. 1954

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Jestli na té plachetnici, kam pojedeš s hufnorem a ženou, nebude připojení k internetu, tak mám, Brette, pocit, že vlastně na dovolené ještě hóóódně ušetříš.

Zlato sice nemusím na ničem, ale ke sbírce moc gratuluju! Jen tak dál! :lamo:

Doplnění: A nejlepší jsou tyto:Posted Image

Upraveno uživatelem lib
Návštěvník Tada
Odesláno

No tenhle dyzajn ciferníků a ruček se mi moc líbí, je takový rychle čitelný a jasný :) Škoda, že teď mám políčeno na jinačí vintage kousek :)

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...