Přejít na obsah

Co si myslíte o CITIZEN Promaster ???

Doporučené příspěvky

Odesláno

to flax: AV0020-55H ty sou parádni a chtel sem je, ale na živo sou hezčí ty AS2031-57 a pak sem chtěl víc ještě to rádio.... A ty SEIKA sou fakt hustý ale ta cena je ještě vií hustá :-) tak asi až příště.....

• Odpovědi 232
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Japezz: Mne totiz na tech Promastrech trosicku znervoznuje jedna vec a to je ta luneta umoznujici letecke vypocty, ktera zabira podstatnou cast hodinek. Priznejme si, ze je to naprosta blbost, kterou nikdy nikdo z nas nevyuzije podobne jako na beznych hodinkach Tachymeter. Co se tyce rizeni radiem je to sice fajn vec, ale u quartzoveho strojku celkem nepodstatna, je to jen pocitova zalezitost. To uz ten alarm ma 10x vyssi vyuzitelnost. Navic ten drazssi model ma automaticky prechod na zimni a letni cas, takze tu podstatnou vyhodu co maji radiem rizene hodinky nejakym zpusobem kompenzuje. Co se tyce designu tak mne samozrejme prijdou hezci ty prvni Promastery, nemaji tak "komercni" design, maji uzssi kovovou lunetku, az na to zbytecne otocne pocitadlo. :)
Odesláno

Pokud jde o otočnou lunetu - kdysi jsem se o ni zajímal u Breitlingů a myslím, že se s ní dají dělat i "jednoduché" výpočty jako násobení a dělení dvou dvouciferných čísel - obdoba logaritmického pravítka.

Odesláno
P.S. Nevite jake cviky jsou vhodne na zcetseni objemu zapesti?

Pokud si dotaz myslel jen krapet vážně, tak ti mohu říct, že s tím asi moc nehneš. Já mám zápěstí a předloktí vůbec taky hubené.

Chodím 2x-3x týdně asi rok a půl cvičit (ne primárně kvůli zápěstí :) spíš kondice) a z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že předloktí je jedna z částí těla, se kterými je takřka nemožné cokoli co do objemu dělat. V podstatě jí zesiluje nepřímo díky ostatním smysluplným cvikům na ruce a přilehlé partie...(biceps, triceps, prsa). Jedinými cviky zaměřenými převážně na zmiňované oblasti jsou : takový ten nejčastěji modrý gumový posilovací kroužek co se mačká a také položení předloktí na podpůrnou plochu s otevřenou dlaní nahoru (třeba doma konec stolu) a pozvedání činky nahoru v rozsahu daném zápěstím. Ale vzhledem k tomu, že na předloktí je velice málo svalové hmoty, asi nebudeš s výsledky stejně spokojen a to už nemluvím o skladbě samotného zápěstí...

Odesláno

Co bych za to dal abych mnel uzke zapesti :) Alespon by na mne vsechny hodinky vypadaly velke. Mne by se stejne nejvice libilo koupit nejake nastenne, pridelat na ne opasek z kalhot a natahnout na ruku :-D

Airshow.jpg

Odesláno
steel: Tak to by jsi se divil! :) Zkus nekde sehnat hodinky co by byly 45 nebo 47mm velke, a byla by s nimi moznost plavat, tedy sroubovaci korunka a 10ATM. Zatim vim jen o techto Poljotech: http://www.poljot24.de/en/pd1217699910.htm...L}&categoryId=7 Ale ty nemaji chronograf a zdaji se mi designove takove nevyrazne. Nemam vsak na mysli nejake brutalni potapecske hodinky s sirokymi lunetami jako napr tento citizen: http://www.network54.com/Forum/246576/thre...co+Zilla+Review Chtelo by to proste neco v designu Meistersinger s 10ATM a kovovym tahem.
Odesláno

Jsou uplne dokonale! Ale zase ten problem a zde dokonce podstatny - nemaji ani 5ATM bohuzel jen 3 a to je malo i na prach.

Odesláno

Kampmann z Mnichova mne porad lame na tento 45x12mm model Poljot :) Udajne ted stoji 150? a za 14dni bude o 20? drazssi. Ma k nemu navic 22mm matny kovovy tah Poljot za 35?, tak jsem ted na vazkach. Potreboval bych to videt dohromady a na ruce. Velikost je to vice nez lakava akorat nevim co si myslet o kalibru SU 3105.

c3105_6973560.jpg

metallband.jpg

Odesláno
Japezz: Hmm tak to si jeste pockas, to jim tak nejdrive dnes dorazi penize na ucet a nez se jim to ukaze na vypisu prijatych plateb... Podle mne v pondeli odeslou a jestli to je z Madridu ve stredu, nejpozdeji ve ctvrtek pristi tyden budou u tebe.
Odesláno

Tak jsem se na ty tve byl podivat dnes do shoppingparku kde je prodavali za 26.000,- :-D a vyapadaji vazne kouzelne, akorat se mi zdaly nejak moc male. ;) Na obrazcich vypadaji vetsi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...