Gilius Odesláno 17. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Kdo ví,jak to všechno nakonec dopadne....jestli vůbec ????
gerhard Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Tieto Tissoty su nie zle,ale ja by siel do automatu radsej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 17. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2009 sorry,automaty mne nezajimaji. A byl bych celkem rad,kdyby se tu rady tohohle tipu "automaty radeji" neobjevovali. Pro mne absolutne nezajimave.......
Onisan Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Jednoznačně Seiko Sportura... jen nedokážu pojmenovat ten konkrétní model... byly tam, nikoliv subdialy v jednom velkém číselníku, ale několik menších ciferníků... Tím, že je to Seiko jsem prostě jen řekl.. Bombový hodinky... a dál se jim nevěnoval, ale ten motosport z nich jenom stříkal a stály nějakej ranec... zaznamenal jsem je už před pěknou řádkou let...
vlasta66 Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 (upraveno) Jednoznačně Seiko Sportura... jen nedokážu pojmenovat ten konkrétní model... byly tam, nikoliv subdialy v jednom velkém číselníku, ale několik menších ciferníků... Tím, že je to Seiko jsem prostě jen řekl.. Bombový hodinky... a dál se jim nevěnoval, ale ten motosport z nich jenom stříkal a stály nějakej ranec... zaznamenal jsem je už před pěknou řádkou let... To budou asi tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. října 2009 uživatelem vlasta66
Onisan Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Jsou jim dost blízko... ale celá plochy mimo číselnky byla kovová, broušená... nejblíže jim jsou ty pravo
vraby Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 1.Tissot 2.Longines(automaty pro tebe asi ne,ale asi nej) 3. Sinn
lolohh Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 1.Tissot 2.Longines(automaty pro tebe asi ne,ale asi nej) 3. Sinn Ty Longinesy jsou úžasný, kdyby se prodávaly na kovu, tak je 100% mám. Prosím, prozradíš mi, jakou mají souvislost s motorismem?
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Ty Longinesy jsou úžasný, kdyby se prodávaly na kovu, tak je 100% mám. Prosím, prozradíš mi, jakou mají souvislost s motorismem? vemeš si je do auta a jedeš
lolohh Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 vemeš si je do auta a jedeš Nemůžu, rpotože jsem vypil půl flašky rumu.
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Nemůžu, rpotože jsem vypil půl flašky rumu. zejtra ti přivezu antabus
lolohh Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 zejtra ti přivezu antabus OK Ale radši až za 3 týdny, teď jsem dostal od brýchy manželky 3 flašky irské whisky a potřeboval to nejdřív vypít. Ne, výžně, mají ty L. nějakou souvislost s motorismem?
New Milis Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 1.Tissot 2.Longines(automaty pro tebe asi ne,ale asi nej) 3. Sinn Moc nevím, co maj potápky společnýho se sportem nebo s Giliovým zadáním, ale jsou hezký.
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 OK Ale radši až za 3 týdny, teď jsem dostal od brýchy manželky 3 flašky irské whisky a potřeboval to nejdřív vypít. Ne, výžně, mají ty L. nějakou souvislost s motorismem? jmenují se Longines - Legend Diver - tak asi těžko i když sportovní legenda to je - ale nevím jestli to pochopíš po té chytré vodě
lolohh Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 jmenují se Longines - Legend Diver - tak asi těžko i když sportovní legenda to je - ale nevím jestli to pochopíš po té chytré vodě No dyť se na to celý večer ptám!
People Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 ono DIVER a DRIVER je velmi podobne. Navyse maju aj tvar kolesa
emte Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Niečo špeciálne pre teba TH Monaco 69 ana/digi flip:
vraby Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Ty Longinesy jsou úžasný, kdyby se prodávaly na kovu, tak je 100% mám. Prosím, prozradíš mi, jakou mají souvislost s motorismem? Nejsem žádný znalec hodinek,prostě se mi padly do oka a viděl jsem v nich něco z automobilu,tachťák nebo co? Možná chvilková indispozice,ale hlavně že se líbí ne?
lolohh Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Nejsem žádný znalec hodinek,prostě se mi padly do oka a viděl jsem v nich něco z automobilu,tachťák nebo co? Možná chvilková indispozice,ale hlavně že se líbí ne? Takže na požadavek na hodinky s quartzovým strojkem a souvislostí s motorismem jsi poradil mechanické potápky, které s motorismem nijak nesouvisí, jen proto, protože se ti líbí. Aha. Hodinky to pěkné jsou, to jo, ale opravdu ne pro Gila.
vraby Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Takže na požadavek na hodinky s quartzovým strojkem a souvislostí s motorismem jsi poradil mechanické potápky, které s motorismem nijak nesouvisí, jen proto, protože se ti líbí. Aha. Hodinky to pěkné jsou, to jo, ale opravdu ne pro Gila. Nevěl jsem že to bude až tak někomu vadit,jak už jsem psal nejsem žádný znalec,časem se snad přiučím,ale tady tě hned každej spraží,docela mě to už sere.Docela mě to tady chytlo,čumím na hodinky od rána do večera,manželka nechápe.Baví mě to rád bych poradil,ale pak dopadnu takhle.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se