Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tieto Tissoty su nie zle,ale ja by siel do automatu radsej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jednoznačně Seiko Sportura... jen nedokážu pojmenovat ten konkrétní model... byly tam, nikoliv subdialy v jednom velkém číselníku, ale několik menších ciferníků... Tím, že je to Seiko jsem prostě jen řekl.. Bombový hodinky... a dál se jim nevěnoval, ale ten motosport z nich jenom stříkal :)

:) a stály nějakej ranec... zaznamenal jsem je už před pěknou řádkou let...

Odesláno (upraveno)
Jednoznačně Seiko Sportura... jen nedokážu pojmenovat ten konkrétní model... byly tam, nikoliv subdialy v jednom velkém číselníku, ale několik menších ciferníků... Tím, že je to Seiko jsem prostě jen řekl.. Bombový hodinky... a dál se jim nevěnoval, ale ten motosport z nich jenom stříkal :)

:) a stály nějakej ranec... zaznamenal jsem je už před pěknou řádkou let...

To budou asi tyto

Upraveno uživatelem vlasta66
Odesláno
1.Tissot 2.Longines(automaty pro tebe asi ne,ale asi nej) 3. Sinn

Ty Longinesy jsou úžasný, kdyby se prodávaly na kovu, tak je 100% mám. Prosím, prozradíš mi, jakou mají souvislost s motorismem?

Návštěvník YPO
Odesláno
Ty Longinesy jsou úžasný, kdyby se prodávaly na kovu, tak je 100% mám. Prosím, prozradíš mi, jakou mají souvislost s motorismem?

vemeš si je do auta a jedeš

Návštěvník YPO
Odesláno
Nemůžu, rpotože jsem vypil půl flašky rumu.

zejtra ti přivezu antabus

Odesláno
zejtra ti přivezu antabus

OK :D Ale radši až za 3 týdny, teď jsem dostal od brýchy manželky 3 flašky irské whisky a potřeboval to nejdřív vypít.

Ne, výžně, mají ty L. nějakou souvislost s motorismem?

Návštěvník YPO
Odesláno
OK :D Ale radši až za 3 týdny, teď jsem dostal od brýchy manželky 3 flašky irské whisky a potřeboval to nejdřív vypít.

Ne, výžně, mají ty L. nějakou souvislost s motorismem?

jmenují se Longines - Legend Diver - tak asi těžko i když sportovní legenda to je - ale nevím jestli to pochopíš po té chytré vodě :lol2:

Odesláno
jmenují se Longines - Legend Diver - tak asi těžko i když sportovní legenda to je - ale nevím jestli to pochopíš po té chytré vodě :lol2:

No dyť se na to celý večer ptám!

Odesláno

Nejsem žádný znalec hodinek,prostě se mi padly do oka a viděl jsem v nich něco z automobilu,tachťák nebo co? Možná chvilková indispozice,ale hlavně že se líbí ne?

Odesláno
Nejsem žádný znalec hodinek,prostě se mi padly do oka a viděl jsem v nich něco z automobilu,tachťák nebo co? Možná chvilková indispozice,ale hlavně že se líbí ne?

Takže na požadavek na hodinky s quartzovým strojkem a souvislostí s motorismem jsi poradil mechanické potápky, které s motorismem nijak nesouvisí, jen proto, protože se ti líbí. Aha. Hodinky to pěkné jsou, to jo, ale opravdu ne pro Gila.

Odesláno
Takže na požadavek na hodinky s quartzovým strojkem a souvislostí s motorismem jsi poradil mechanické potápky, které s motorismem nijak nesouvisí, jen proto, protože se ti líbí. Aha. Hodinky to pěkné jsou, to jo, ale opravdu ne pro Gila.

Nevěl jsem že to bude až tak někomu vadit,jak už jsem psal nejsem žádný znalec,časem se snad přiučím,ale tady tě hned každej spraží,docela mě to už sere.Docela mě to tady chytlo,čumím na hodinky od rána do večera,manželka nechápe.Baví mě to rád bych poradil,ale pak dopadnu takhle. :crying_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...