Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nevěl jsem že to bude až tak někomu vadit,jak už jsem psal nejsem žádný znalec,časem se snad přiučím,ale tady tě hned každej spraží,docela mě to už sere.Docela mě to tady chytlo,čumím na hodinky od rána do večera,manželka nechápe.Baví mě to rád bych poradil,ale pak dopadnu takhle. :crying_anim:

Nebreč a zachovej Chronomagu přízeň, jen to zkrátka asi ještě není na radění, ne?

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Nebreč a zachovej Chronomagu přízeň, jen to zkrátka asi ještě není na radění, ne?

Jak vidím tak asi ne.Bude lepší se stáhnout do ilegality,tiše tu jen pročítat,učit se.

Odesláno
sorry,automaty mne nezajimaji. A byl bych celkem rad,kdyby se tu rady tohohle tipu "automaty radeji" neobjevovali. Pro mne absolutne nezajimave.......

Prepac.

Odesláno (upraveno)

Wenger Alpine Swiss Rallye

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tissot T-Race

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Bulova F1

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

mno.....hujerky gut(ty bych rád,ale na ty asi nedám do kupy fufníky).......Seiko Sportura zatím na špičce. Ty Tissoty jsou spíše k motorkám.......

Hledám nějakej etalon,na kterej bych mohl střádat....pojem....něco ve stylu Autávií,ale ve quartzu(Chopard MM???).......nechci to kupovat teď hned okamžitě........prostě hledám a páč tu maj lidi přehled,tak bude mít někdo třeba dobrý tip.

4 Vraby...nebuď nasranej,jak jsem psal,automaty nezájem a ty Longiny jsou sice fajn,ale jsou to diversky. vezmi to z mého pohledu....já chci quartzky,ale lidi mi nutí mechaniku.Proč?????

Odesláno
mno.....hujerky gut(ty bych rád,ale na ty asi nedám do kupy fufníky).......Seiko Sportura zatím na špičce. Ty Tissoty jsou spíše k motorkám.......

Hledám nějakej etalon,na kterej bych mohl střádat....pojem....něco ve stylu Autávií,ale ve quartzu(Chopard MM???).......nechci to kupovat teď hned okamžitě........prostě hledám a páč tu maj lidi přehled,tak bude mít někdo třeba dobrý tip.

4 Vraby...nebuď nasranej,jak jsem psal,automaty nezájem a ty Longiny jsou sice fajn,ale jsou to diversky. vezmi to z mého pohledu....já chci quartzky,ale lidi mi nutí mechaniku.Proč?????

Psal jsem že ty Longiny asi nebudou pro tebe(automaty),jenže nejsem takový znalec a plesknul jsem je tam něco jsem na nich viděl z motorismu a hned se toho někdo chytil a mě to tu pěkně otrávil.Pár tipů jsem ti sem dával a snažil jsem se hledat quartz.

Odesláno (upraveno)

Měl jsem od Seika Sportury Kinetic SNL035, ale pak jsem je poslal dál. Vzhled dobrý, ale vadil mi dost malý ciferník s hodinama / no a pak mi někdo řekl něco o mrkvi místo rafičky.../. Manželce ty její Sportury zůstaly a je spokojená. snl035-2.jpg

s_3544_SNL035J1_4.jpg

5124.4.med.jpg

Upraveno uživatelem klaucz
Odesláno (upraveno)

Baterková klasika do auta? Jedině Bulova Driver, Honzo!

A pokud nechceš jít do vintage, které chodí v NOS stavu na ebay kolem 600 dolarů, pak mrkni na novodobé kousky, které jsou s těmi vintage v podstatě totožné.

http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...sa%3DN%26um%3D1

A pokud bys chtěl něco moderního, pak byl Onionův tip ta nejlepší volba - Seiko Sportura.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Tohle vypada zajimave, ale nevim co to je :) Nejakej Tissot, na baterku to snad bude.. :)

t0186171703100-tissot-racing-watch.jpg

Ha tak uz to mam, je to tohle: http://watches.infoniac.com/love-high-spee...sot-racing.html a baterka v tom taky je :)

tissot-racing-chronograph-watch.jpg

Je to za cca 300 liber a tady je celej prehled Tissot racing modelu: http://www.creativewatch.co.uk/tissot-t-race-watches.php

A pokud by to mel byt racing v podani Tady, tak jedine tohle:

7ZuS.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...