Karlos Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Máš pravdu. To ta diskuze to takhle rozmazala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Máš pravdu. To ta diskuze to takhle rozmazala. Hlavně že še to vyřešilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikrotom Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Tedy chlapi, jsem rád, že se taškařice z větší míry vysvětlila a nenastane nějaké divení spojené s faktickým znepřístupněním fóra pro Gougyho (když to tedy nebyl banán). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Tedy chlapi, jsem rád, že se taškařice z větší míry vysvětlila a nenastane nějaké divení spojené s faktickým znepřístupněním fóra pro Gougyho (když to tedy nebyl banán). nejsme na WUS, kde se na oficiálních fórech značek občas banán za kritiku dává (tušímž to bylo fórum Ocean7). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Já bych dal banána Safimu a Onionovi, protože jsem si ten závadnej příspěvek nestihl přečíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Já bych dal banána Safimu a Onionovi, protože jsem si ten závadnej příspěvek nestihl přečíst A nechces taky jeden pro sebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Chronomag napadla nějaká divná nemoc. Už tady netrávím tolik času jako dřív. Když sem občas mrknu, mám pocit, že to tu není o hodinkách ale že tu probíhá jakási podivná reality show:). Nechápu diskuze, nechápu souvislosti, jen mám divný pocit, že to tu není úplně normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Vidíš safi, já ti to říkal takhle si někteří polointeligenti přítomní na foru budou myslet, že jsem ochraňoval Elton... a to je pro mně strašlivější obvinění než pederastie :) Jsem zase něco prošvihnul. Onione pederast nic není, já to prošvihnul, protože jsem pedofilní nekrofil. Byl jsem na studený Smíchovský desítce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) Poprosil jsem Gougyho, ať se k dané věci vyjádří sám, tak uvidíme. Můj názor je, že mě osobně to co tady předvádí Safi příjde jako docela fajn fraška. Nejdřív si stanoví nové pravidlo na Chronomagu, přesvědčí zůčastněné že ho porušili i když do té chvíle neexistovalo, udělá nátlak na moderátory aby mazali, pak vše zlehčuje a svádí na technické chyby, chce čekat na vyjádření svého kamaráda Chronomaga aby potvrdil, nebo vyvrátil ban Gougymu, když v tu dobu si pročítají vlákno tři moderátoři co můžou udělat to samé a až později nás umravní moderátor, který sám přizná, že neví o co jde, ale ať se sklidníme a nedovolujeme si špinit vedení. Safi si tu diskuzi odmoderuje, sám se obhájí, vyleští si svatozář, vše zlehčí a zase je pohoda a klid. Upraveno 19. října 2009 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 ... nečetl jsem to celé,ale reakce na první příspěvek .... gougy žádná omezení nemá = to by měl na spodní liště minimálně 10% - viz obrázek co se týká "zápisu" do seznamu tak jsem ten rádoby zápis asi smazal já + dalších 41 příspěvků v onom vlákně ovšem já tohle jako zápis na akci nepovažuji = píše se to trochu jinak ne ? Teda Ty máš odvahu, smekám Jinak už jsem den otevřených dveří oznámil doma a byla mi zabavena peněženka s kreditkami PS: nesnáším, když se mi na obrazovce objeví tohle, dnes alespoň 5x ješte pro spekulanty - veškeré smazané příspěvky se ukládají do odpadkového koše ke kterému mají přístup všichni moderátoři = je to průhledné a ty příspěvky se dají pro kontrolu kdykoli vrátit zpět - takže je zbytečné si cokoli vymýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Tak už se k promázání stejných příspěvků (to jde smazat už jednou smazané) přihlásil i druhý moderátor, Safi máš to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Tak už se k promázání stejných příspěvků (to jde smazat už jednou smazané) přihlásil i druhý moderátor, Safi máš to dobrý. to ti lehce vysvětlím safi mě požádal přes sz o promazání "elton" příspěvků, ale byl jsem mimo tak to udělal asi Onion - já jsem smazal zbylých 41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 to ti lehce vysvětlím safi mě požádal přes sz o promazání "elton" příspěvků, ale byl jsem mimo tak to udělal asi Onion - já jsem smazal zbylých 41 O.K. to beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Teď by to chtělo ještě vyřešit problémy se zakládáním příspěvků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Mně to nějak není jasné, když už "zaměstnanec" ELTONu napsal něco lechtivého, tak to mohl zpětně v rámci editace příspěvku zrušit nebo umravnit, pokud mu to došlo po 30 minutách, tak mohl sám požádat některého z moderátorů, aby inkriminovaný příspěvek odstranili. Nebylo ale nutné smazat valnou část vlákna, celé to ale navíc bylo k ničemu, protože v diskusi se v té samé době angažoval accutron, takže to zaručeně četl. Mimochodem, diskusi jsem sledoval a "zaměstnanec" nenapsal nic takového, aby ho někdo za to vyhodil. Já bych své zaměstnance za něco podobného rozhodně nevyhodil, spíše bych se zamyslel nad tím, jak to oni v mé firmě vidí a cítí a zda náhodou nemají pravdu a bral bych to jako námět na vylepšení firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 ještě se vrátím k těm smazaným X !!! příspěvkům tohle všechno je v koši za včerejší den = smazal jsem gougymu 1 !!! (slovy JEDEN) příspěvek v prodejním vlákně (Laco) = JINAK MU NEBYLO SMAZÁNO VŮBEC NIC ANEB JAK ZE SEBE UDĚLAT OBĚŤ ŠIKANY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Mně to nějak není jasné, když už "zaměstnanec" ELTONu napsal něco lechtivého, tak to mohl zpětně v rámci editace příspěvku zrušit nebo umravnit, pokud mu to došlo po 30 minutách, tak mohl sám požádat některého z moderátorů, aby inkriminovaný příspěvek odstranili. Nebylo ale nutné smazat valnou část vlákna, celé to ale navíc bylo k ničemu, protože v diskusi se v té samé době angažoval accutron, takže to zaručeně četl. Mimochodem, diskusi jsem sledoval a "zaměstnanec" nenapsal nic takového, aby ho někdo za to vyhodil. Já bych své zaměstnance za něco podobného rozhodně nevyhodil, spíše bych se zamyslel nad tím, jak to oni v mé firmě vidí a cítí a zda náhodou nemají pravdu a bral bych to jako námět na vylepšení firmy. Dto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) Blahoslavení budiž chudí duchem, neboť oni nevědí, co činí Tedy děkuji tomu, co psal o Eltonu a pak se bál... Safimu, který za něj loboval... i tomu, kdo to smáznul a dal banána, kterého vlastně Gougy vůbec nemá A jdu si pustit Morbid Angel - Blessed are the Sick Upraveno 19. října 2009 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Dejou se tady hrozny veci, to aby se jeden pomalu bal se sem prihlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 ...Mimochodem, diskusi jsem sledoval a "zaměstnanec" nenapsal nic takového, aby ho někdo za to vyhodil. Já bych své zaměstnance za něco podobného rozhodně nevyhodil, spíše bych se zamyslel nad tím, jak to oni v mé firmě vidí a cítí a zda náhodou nemají pravdu a bral bych to jako námět na vylepšení firmy. Rad bych u tebe jednou pracoval:-) Dnes se vyhazuje i za mensi "prohresky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se