Baker Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Limitka 3 kusy, moc pekne. 42mm ocel, NOS manual Valjoux 5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 co dodat - hustý, kochal jsem se cifrem a když jsem odskroloval o fotku níž, tak jsem zapomněl dejchat - úžasně obnaženej stroj ale protože jsem hovado, tak tam vidim "monopisoár" a blbě se tu uchechtávam
Helex Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Překrásný ručky, úchvatnej stroj, nádhera. Jednoknoflíkový řešení se mi teda líbí.. P.S.To by člověk v pisoáru nečekal
Helex Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 co dodat - hustý, kochal jsem se cifrem a když jsem odskroloval o fotku níž, tak jsem zapomněl dejchat - úžasně obnaženej stroj ale protože jsem hovado, tak tam vidim "monopisoár" a blbě se tu uchechtávam Jsem asi dvě minuty hledal, co ti na tom strojku připomíná mušli...pak jsem si všiml nápisu
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Povedené http://www.henriduvoisin.com/pages_en/henriduvoisin_collection.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sery.vlk Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Málo platné, ty klasické chronografové konstrukce jsou krása pro oko i pro duši...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Fakt dobré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se