tombed Odesláno 20. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 náhle pominutí mysli a... užij si je, opatruj je, vím, že jsou v dobrých rukou... a moc jim to sluší na tom řemenu...
ANT Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 parada tieto sinny, zaujimave su aj na kozi ale ta ocel im sadne ako uliata!
PhoeniX Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 náhle pominutí mysli a... užij si je, opatruj je, vím, že jsou v dobrých rukou... a moc jim to sluší na tom řemenu... Pěkně ses rozjel, jen co je pravda.
Hasňa Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Roman I.: Co je to za pasek? Ta kombinace cernych Sinnek a hnedeho pilotpasku je kulervouci.
Návštěvník Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Roman I.: Co je to za pasek? Ta kombinace cernych Sinnek a hnedeho pilotpasku je kulervouci. hnědé Tornado Di-Modell. Blbec jsem je prodal a dodnes se mrzím
Hasňa Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Diky. Jestli do nich nekdy pujdu, tak jedine na tomhle remenu. Vyzaduje si ten Argon nejaky specialni servis? A konecne, nechce je nekdo prodat? Skoda, ze nemaj 45 v pase.
Tomak Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Jedny z nejhezčích hodinek vůbec, taky o nich uvažuju.
tombed Odesláno 31. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2011 jo, tak dodnes mě mrzí, že jsem se nechal ukecat Romanem, ale co už, musít to v sobě rozleštit, jdeme dál a hodinek co jsem neponosil jsou mraky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se