abbot Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Moc hezký... kupoval si je v upscaletimu na ty deal of day ? Docela mě svrbyla ruka na tlačítku buy ...
bandicoot Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 čim dál víc si řikam, že bych nějaký jetý fortisy na tahu ale chrono unosil :-)
spiderer Odesláno 28. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Diky chlapi abbot - jsou od clearinghousesales ebay prodejce.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Hodinky mi nic neříkají a ten svetr od babičky k Vánocům už jsi taky někde fotil. Fortis moc nemusím, vypadají jako kopie levných Seiko 5. Měl by ses vrá*** k Omegám.
Kalifx Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Pěkný jsou Michale... Pro mě je trochu problém těch 40 mm, ale s ohledem na absenci masivní lunety bych řek, že budou působit o něco větší...
abbot Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Díky, celaringhousesales je ebay účet upscaletimu ... každej den maji dvě nabídky v obchodě a jednu na ebayi ve slevě ...
gas Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 začínám přicházet na to, že těch 40mm je na denní nošení pro mou hubenou ruku naprosto ideální model
Kalifx Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 gas napsal: začínám přicházet na to, že těch 40mm je na denní nošení pro mou hubenou ruku naprosto ideální model Já právě hubenou ruku zrovna nemám... ale tyhle by asi fakt byly OK...
Návštěvník YPO Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 ještě tam má jedny - za 16500 včetně pošty a eventuálních celních poplatků to je za tenhle kalibr dost dobrý - akorát mám pocit že nemají antireflex a dřívější modely byly s minerálním sklem
spiderer Odesláno 28. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Kamil - no jo no, ke me ten Fortis moc nejde, ale chtel jsem to zkusit a ted nevim jestli mam cekat a domlouvat si se simonem remen nebo je prodat gas - zkusim, az bude zase trochu svetla Kalifx - pusobi docela maly i tak, ale je mozny ze je to i tim, ze ted nosim porad jenom Herculesy
spiderer Odesláno 28. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Kamil napsal: Měl by ses vrá*** k Omegám. OK, zkusim to, dal jsem na tebe
Návštěvník Snow Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 (upraveno) spiderer napsal: Jen par rychlych cvaku.. Do chválení fotek se nehrnu, většinou mi nic neříkají, ale ta poslední je zajímavá, vynikla struktura pouzdra. bandicoot napsal: čim dál víc si řikam, že bych nějaký jetý fortisy na tahu ale chrono unosil :-) Mám úplně stejný pocit. Upraveno 28. října 2009 uživatelem Snow
ANT Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 vcelku pekne hodinky, chcelo by to akurat zaujimavejsi remienok, velkost 40mm je na hodinky uplne dostatocna to je len o zvyku
spiderer Odesláno 28. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2009 ANT napsal: vcelku pekne hodinky, chcelo by to akurat zaujimavejsi remienok, velkost 40mm je na hodinky uplne dostatocna to je len o zvyku Pokud si je necham, tak reminek bude urcite od mistra simona, nic jinyho nosit nemuzu
adamo Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Tohle je horký kandidát na moje první "dospělé" hodinky... až si takové někdy budu pořizovat :-)
lupinus Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 adamjursa napsal: Tohle je horký kandidát na moje první "dospělé" hodinky... až si takové někdy budu pořizovat :-) mám je na ruce a nemůžu než doporučit!
frkin Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 spiderer napsal: Jen par rychlych cvaku.. pekny kousek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se