Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Bakere, byl bych hodně opatrný na kvalitu !!!

Můj kamarád, také velký sběratel hodinek měl Chopardy jedny, měl s nimi problém. U společenských, pohledných hodinek měl okolo číselníku ožvýkané šroubky, odesláno do servisu druhý den po nákupu. Reklamace neuznána, po dlouhém dopisování poslal hodinky opět do servisu. Výsledekem bylo, že měl šroubky ožvýkané ještě víc. Opět dopisování, odeslání do servisu, výsledkem stejná situace a po posledním apelování dostal slevu 5% na nákup nových hodinek.

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
PhoeniX: díky, ten LUC Lunar One je dost zajímavej kalibr

Jestli je to jak píše Snow, mohl bych se na to za danou cenu vysrat. Ze stejného důvodu (servis) u mě na jakémsi pomyslném žebříčku klesla firma IWC.

Odesláno

TO Snow:

Někde tu visela pyramida prestige a tam byl Chopard tuším v grupě s Omegou, Perrelet ........

hned pod top skupinou PP, VC, IWC atd.

Jak se tam dostal, když to jsou takové sr...y ???

Odesláno

To je těžké. Jedna věc je hodnotit firmu podle produkce - použité kovy, kalibry, zpracování atd... Další věcí, která dotváří image jsou služby - záruční + pozáruční servis, ochota atd...

Odesláno
Další věcí, která dotváří image jsou služby - záruční + pozáruční servis, ochota atd...

Problem je ten, ze hodnotit servis muze byt tezke, protoze zalezi nejvic na lidech kteri ho delaji.. Verim tomu, ze treba nekde v risi ten servis muze byt uplne na jiny urovni nez tady u nas.. a nebo i tady u nas muze nekdy/nekomu fungovat naprosto 100%ne ;) Takhle jednoduse by se podle zkusenosti clenu dal zavrhnout servis na spoustu znacek napric ruznymi obory ;)

Odesláno

neni ten servis taky trochu o tom, jak požadavek zákazníka podpoří lokální AD? si nedovedu představit, že by třeba u Wagnera ve Vídni měli žaludek vrá*** zákazníkovi ožužlaný šrouby s tím, že servismani ve švajcu vadu neshledali

Návštěvník YPO
Odesláno
neni ten servis taky trochu o tom, jak požadavek zákazníka podpoří lokální AD? si nedovedu představit, že by třeba u Wagnera ve Vídni měli žaludek vrá*** zákazníkovi ožužlaný šrouby s tím, že servismani ve švajcu vadu neshledali

ono je taky o tom, že jedna paní povídala --- kolikrát jsem se setkal s tím, že něco nejde,neumíme, oni říkají x kolik jich bylo? = jeden = takhle vznikají fámy a vypisují se kvůli tomu reporty :D

já chopard vnímám jako módní značku, ale to je způsobeno tím, že o nich vůbec nic nevím = když mi někdo řekne chopard tak si nevím proč představím náušnice - he he

Odesláno
Problem je ten, ze hodnotit servis muze byt tezke, protoze zalezi nejvic na lidech kteri ho delaji.. Verim tomu, ze treba nekde v risi ten servis muze byt uplne na jiny urovni nez tady u nas.. a nebo i tady u nas muze nekdy/nekomu fungovat naprosto 100%ne ;) Takhle jednoduse by se podle zkusenosti clenu dal zavrhnout servis na spoustu znacek napric ruznymi obory ;)

Já Ti nevím... Na jednu stranu máš pravdu, ALE...

Návštěvník Snow
Odesláno
 Někde tu visela pyramida prestige a tam byl Chopard tuším v grupě s Omegou, Perrelet ........

hned pod top skupinou PP, VC, IWC atd.

Jak se tam dostal, když to jsou takové sr...y ???

Pyramida mi prestiže, která má hned pod haute horologie umístěnou Omegu mi příjde poněkud úsměvná.

Na Tvou otázku neumím odpovědět neb jsem pyramidu nesestavoval, neznám parametry. 

To, co se stalo mému známému nelze zevšeobecňovat, jsem pevně přesvědčen, že Chopardy používají desetitisíce milovníků hodinek na celém světě bez jakýchkoliv problémů.

Odesláno

TO Snow:

No já se ptal proto, že mě docela straší, jaký je podle některých zkušeností majitelů (fajnových značek) nákup hodinek "loterie".

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
No já se ptal proto, že mě docela straší, jaký je podle některých zkušeností majitelů (fajnových značek) nákup hodinek "loterie".

Loterie to je vždycky ať se jedná o nákup hodinek z obou cenových pólů, vždyť ty krásné věci sestavují jen lidé.  

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno
Je to zajimavy nazor, muzu ze zeptat, o jake modely se jednalo, resp. zda slo o prekopane eta kalibry nebo o LUC ? Diky.

Modely nevím, musím se zeptat, ale byly společenské, kalibr naprosto obyčejný, žádný L.U.C.

Návštěvník Snow
Odesláno

to Baker - nezapomněl jsem. Model zatím nevím, ale za to jsem se dozvěděl nepříjemnou skutečnost. Pravda byla jen o šroubcích, ty jsem viděl na vlastní oči. Ale známý slevu nevyužil, žádné další hodinky si nekoupil a proto slova o strojcích nejsou pravda. Lituji toho, že jsem příspěvek napsal, aniž bych si celou věc ověřil. YPO má pravdu, jedna paní povídala. Proto bych byl rád, kdyby si Viktore mohl část mého příspěvku umazat, aby nedošlo k nedorozumění. Díky.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...