Návštěvník Snow Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Bakere, byl bych hodně opatrný na kvalitu !!! Můj kamarád, také velký sběratel hodinek měl Chopardy jedny, měl s nimi problém. U společenských, pohledných hodinek měl okolo číselníku ožvýkané šroubky, odesláno do servisu druhý den po nákupu. Reklamace neuznána, po dlouhém dopisování poslal hodinky opět do servisu. Výsledekem bylo, že měl šroubky ožvýkané ještě víc. Opět dopisování, odeslání do servisu, výsledkem stejná situace a po posledním apelování dostal slevu 5% na nákup nových hodinek.
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Nechci kazit iluze, ale retail cena u GMT modelu je někde kolem 10.200 USD.
bandicoot Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 PhoeniX: díky, ten LUC Lunar One je dost zajímavej kalibr
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 PhoeniX: díky, ten LUC Lunar One je dost zajímavej kalibr Jestli je to jak píše Snow, mohl bych se na to za danou cenu vysrat. Ze stejného důvodu (servis) u mě na jakémsi pomyslném žebříčku klesla firma IWC.
honza71 Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 TO Snow: Někde tu visela pyramida prestige a tam byl Chopard tuším v grupě s Omegou, Perrelet ........ hned pod top skupinou PP, VC, IWC atd. Jak se tam dostal, když to jsou takové sr...y ???
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 To je těžké. Jedna věc je hodnotit firmu podle produkce - použité kovy, kalibry, zpracování atd... Další věcí, která dotváří image jsou služby - záruční + pozáruční servis, ochota atd...
spiderer Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Další věcí, která dotváří image jsou služby - záruční + pozáruční servis, ochota atd... Problem je ten, ze hodnotit servis muze byt tezke, protoze zalezi nejvic na lidech kteri ho delaji.. Verim tomu, ze treba nekde v risi ten servis muze byt uplne na jiny urovni nez tady u nas.. a nebo i tady u nas muze nekdy/nekomu fungovat naprosto 100%ne Takhle jednoduse by se podle zkusenosti clenu dal zavrhnout servis na spoustu znacek napric ruznymi obory
bandicoot Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 neni ten servis taky trochu o tom, jak požadavek zákazníka podpoří lokální AD? si nedovedu představit, že by třeba u Wagnera ve Vídni měli žaludek vrá*** zákazníkovi ožužlaný šrouby s tím, že servismani ve švajcu vadu neshledali
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 neni ten servis taky trochu o tom, jak požadavek zákazníka podpoří lokální AD? si nedovedu představit, že by třeba u Wagnera ve Vídni měli žaludek vrá*** zákazníkovi ožužlaný šrouby s tím, že servismani ve švajcu vadu neshledali ono je taky o tom, že jedna paní povídala --- kolikrát jsem se setkal s tím, že něco nejde,neumíme, oni říkají x kolik jich bylo? = jeden = takhle vznikají fámy a vypisují se kvůli tomu reporty já chopard vnímám jako módní značku, ale to je způsobeno tím, že o nich vůbec nic nevím = když mi někdo řekne chopard tak si nevím proč představím náušnice - he he
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 když mi někdo řekne chopard tak si nevím proč představím náušnice - he he Nebo ňákou selebritku, kterak to vystavuje na pařátce.
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Problem je ten, ze hodnotit servis muze byt tezke, protoze zalezi nejvic na lidech kteri ho delaji.. Verim tomu, ze treba nekde v risi ten servis muze byt uplne na jiny urovni nez tady u nas.. a nebo i tady u nas muze nekdy/nekomu fungovat naprosto 100%ne Takhle jednoduse by se podle zkusenosti clenu dal zavrhnout servis na spoustu znacek napric ruznymi obory Já Ti nevím... Na jednu stranu máš pravdu, ALE...
Návštěvník Snow Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Někde tu visela pyramida prestige a tam byl Chopard tuším v grupě s Omegou, Perrelet ........ hned pod top skupinou PP, VC, IWC atd. Jak se tam dostal, když to jsou takové sr...y ??? Pyramida mi prestiže, která má hned pod haute horologie umístěnou Omegu mi příjde poněkud úsměvná. Na Tvou otázku neumím odpovědět neb jsem pyramidu nesestavoval, neznám parametry. To, co se stalo mému známému nelze zevšeobecňovat, jsem pevně přesvědčen, že Chopardy používají desetitisíce milovníků hodinek na celém světě bez jakýchkoliv problémů.
honza71 Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 TO Snow: No já se ptal proto, že mě docela straší, jaký je podle některých zkušeností majitelů (fajnových značek) nákup hodinek "loterie".
Návštěvník Snow Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 (upraveno) No já se ptal proto, že mě docela straší, jaký je podle některých zkušeností majitelů (fajnových značek) nákup hodinek "loterie". Loterie to je vždycky ať se jedná o nákup hodinek z obou cenových pólů, vždyť ty krásné věci sestavují jen lidé. Upraveno 31. října 2009 uživatelem Snow
Baker Odesláno 31. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Bakere, byl bych hodně opatrný na kvalitu !!! Je to zajimavy nazor, muzu ze zeptat, o jake modely se jednalo, resp. zda slo o prekopane eta kalibry nebo o LUC ? Diky.
Návštěvník Snow Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Je to zajimavy nazor, muzu ze zeptat, o jake modely se jednalo, resp. zda slo o prekopane eta kalibry nebo o LUC ? Diky. Modely nevím, musím se zeptat, ale byly společenské, kalibr naprosto obyčejný, žádný L.U.C.
Baker Odesláno 31. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2009 OK, R. pokud si vzpomenes, dej mi vedet do SZ, zajima me kazdy detail tech problemu. Diky.
Návštěvník Snow Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 to Baker - nezapomněl jsem. Model zatím nevím, ale za to jsem se dozvěděl nepříjemnou skutečnost. Pravda byla jen o šroubcích, ty jsem viděl na vlastní oči. Ale známý slevu nevyužil, žádné další hodinky si nekoupil a proto slova o strojcích nejsou pravda. Lituji toho, že jsem příspěvek napsal, aniž bych si celou věc ověřil. YPO má pravdu, jedna paní povídala. Proto bych byl rád, kdyby si Viktore mohl část mého příspěvku umazat, aby nedošlo k nedorozumění. Díky.
Baker Odesláno 31. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Proto bych byl rád, kdyby si Viktore mohl část mého příspěvku umazat, aby nedošlo k nedorozumění. Díky. Je to pryc, jinak dik za informace.
Baker Odesláno 9. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 No a dost mudrování, tady máš další TIP. Kvůli nákupu Chopard(ů) asi prodáš ty ''B'' s big date, tak si to pak vynahraď takhle: JACKY ICKX Honzo vypadaji fakt dobre, jedna "ziva fotka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se