Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V klidu..... ;) Pán už byl upozorněn.

OK. Ale za smazání by to stálo...když se neumí chovat ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hele, dostal jsem tuhle bezva SZ:

"Ahoj

Jmenuji se Moreen Viděla jsem váš profil dnes v chronomag a becameintrested ve vás, budu také rád, že jste víc, a já chci, abys anemail poslat na můj e-mailovou adresu, takže mohu dát můj obrázek, abyste věděli, komu i am.Here je moje e-mailová adresa (moreenmabou@yahoo.com) Věřím, že můžeme přejít od tady! Čekám na vaše zprávy na můj e-mailovou adresu výše. Moreen (Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alotin života. (Moreenmabou@yahoo.com)."

No není to lákavé? :D

Odesláno

založ si nějakej fake mail a rozjeď to. Počteš si nějakou story, uvidíš pěknou babu na fotce a hádám od třetího mailu z tebe budou tahat prachy :-D Já si takhle psal s jednou černoškou, co, chudák, přišla o rodiče. :-)

Odesláno

"Ahoj

Jmenuji se Moreen Viděla jsem váš profil dnes v chronomag a becameintrested ve vás, budu také rád, že jste víc, a já chci, abys anemail poslat na můj e-mailovou adresu, takže mohu dát můj obrázek, abyste věděli, komu i am.Here je moje e-mailová adresa (moreenmabou@yahoo.com) Věřím, že můžeme přejít od tady! Čekám na vaše zprávy na můj e-mailovou adresu výše. Moreen (Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alotin života. (Moreenmabou@yahoo.com)."

Mě to přišlo taky..nějaká promiskuitní ne? :eek:

Odesláno (upraveno)

"Ahoj

Ty jo! Ona Moreen vidět tvá krásná aristokratická avatar a zamilovat se! Takový pozvání k seznámení přijde jednou, maximálně dvakrát za život! Neváhej...vzpomeň si na dálku a barva není záležitost! :thumbsup_anim: Povedený spam!

EDIT: Tak Diamondkingovi psala taky? To je ale ku*va! :gun_bandana:

Upraveno uživatelem twinsfather
Odesláno
Ty jo! Ona Moreen vidět tvá krásná aristokratická avatar a zamilovat se! Takový pozvání k seznámení přijde jednou, maximálně dvakrát za život! Neváhej...vzpomeň si na dálku a barva není záležitost! :thumbsup_anim: Povedený spam!

EDIT: Tak Diamondkingovi psala taky? To je ale ku*va! :gun_bandana:

Sice mi napsala později, ale já dokážu čekat, stavím se do řady :angry: :cigar:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...