spiderer Odesláno 15. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 to nemáš pravdu momentálně počítá hlasy u omegy a ono to mazat po jednom je nezábavný Mazat po jednom je to na hovno, navic pracuju tak na to nemam moc casu..
PhoeniX Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Je to jeste nekde? Na chvíli vše OK. Ale že toho bylo...
Gilius Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 jsem Ti trochu helfnul,babouku.......
KFL Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Slušná práce, pánové, klobouk dolů!
Heky Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Pánové a tenhle spam je OK? http://forum.chronomag.cz/index.php?act=Se...sult_type=posts Nevím jak ostatní, ale mě docela ruší, když projíždím vlákna s novýma příspěvkama a místo zajímavých informací tam jsou jen takovýhle bláboly...
Gilius Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 V klidu..... Pán už byl upozorněn.
Heky Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 V klidu..... Pán už byl upozorněn. OK. Ale za smazání by to stálo...když se neumí chovat
Biges Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Hele, dostal jsem tuhle bezva SZ: "Ahoj Jmenuji se Moreen Viděla jsem váš profil dnes v chronomag a becameintrested ve vás, budu také rád, že jste víc, a já chci, abys anemail poslat na můj e-mailovou adresu, takže mohu dát můj obrázek, abyste věděli, komu i am.Here je moje e-mailová adresa (moreenmabou@yahoo.com) Věřím, že můžeme přejít od tady! Čekám na vaše zprávy na můj e-mailovou adresu výše. Moreen (Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alotin života. (Moreenmabou@yahoo.com)." No není to lákavé?
tarmi Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 založ si nějakej fake mail a rozjeď to. Počteš si nějakou story, uvidíš pěknou babu na fotce a hádám od třetího mailu z tebe budou tahat prachy :-D Já si takhle psal s jednou černoškou, co, chudák, přišla o rodiče. :-)
Diamondking Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Hele, dostal jsem tuhle bezva SZ: "Ahoj Jmenuji se Moreen Viděla jsem váš profil dnes v chronomag a becameintrested ve vás, budu také rád, že jste víc, a já chci, abys anemail poslat na můj e-mailovou adresu, takže mohu dát můj obrázek, abyste věděli, komu i am.Here je moje e-mailová adresa (moreenmabou@yahoo.com) Věřím, že můžeme přejít od tady! Čekám na vaše zprávy na můj e-mailovou adresu výše. Moreen (Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alotin života. (Moreenmabou@yahoo.com)." No není to lákavé? Mě to přišlo taky..nějaká promiskuitní ne?
twinsfather Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 (upraveno) Hele, dostal jsem tuhle bezva SZ: "Ahoj Jmenuji se Moreen Viděla jsem váš profil dnes v chronomag a becameintrested ve vás, budu také rád, že jste víc, a já chci, abys anemail poslat na můj e-mailovou adresu, takže mohu dát můj obrázek, abyste věděli, komu i am.Here je moje e-mailová adresa (moreenmabou@yahoo.com) Věřím, že můžeme přejít od tady! Čekám na vaše zprávy na můj e-mailovou adresu výše. Moreen (Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alotin života. (Moreenmabou@yahoo.com)." No není to lákavé? Ty jo! Ona Moreen vidět tvá krásná aristokratická avatar a zamilovat se! Takový pozvání k seznámení přijde jednou, maximálně dvakrát za život! Neváhej...vzpomeň si na dálku a barva není záležitost! Povedený spam! EDIT: Tak Diamondkingovi psala taky? To je ale ku*va! Upraveno 25. listopadu 2009 uživatelem twinsfather
grakij Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 (upraveno) kdo by neznal skaming edit: pro poradek netvrdim ze tohle je skaming, ale jenom jsem si vzpomel Upraveno 25. listopadu 2009 uživatelem grakij
horal Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Ty jo! Ona Moreen vidět tvá krásná aristokratická avatar a zamilovat se! Takový pozvání k seznámení přijde jednou, maximálně dvakrát za život! Neváhej...vzpomeň si na dálku a barva není záležitost! Povedený spam! EDIT: Tak Diamondkingovi psala taky? To je ale ku*va! Sice mi napsala později, ale já dokážu čekat, stavím se do řady
Hugo14 Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Kua Moreen a já ti tolik věřil. A ty se mi tu bezostyšně ještě ten samý den kdys nabídla svou barvu a lásku mě už cumláš s jinými...
Helex Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Mě psala taky Asi si přečetla jak přestanu kouřit a úplně ji to vzalo
Helex Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Nene! Na vás pánové scammuje, miluje mě!
grakij Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 (upraveno) jo? tak si ji nech...! jaky ma hodinky? Podle toho jak je uspesna, ale tak nekde u Omegy by to mohlo zacinat Upraveno 25. listopadu 2009 uživatelem grakij
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se