Přejít na obsah

Oprava Tissot v Praze


Doporučené příspěvky

Diky za odpoved, zkusim.

 

Nemate s nimi nekdo osobni zkusenosti?

 

Dik.

 

Z Hibernie jsem si cca před měsícem vyzvedl po celkové revizi Longines osazené obyčejnou etou s rotorem a datem.

 

1. Celá oprava trvala přes 3 měsíce.

2. Ani na výslovnou žádost jsem k hodinkám nedostal výtisk z vibrografu; variabilita denní odchylky je malá, tak snad je udělali dobře...

3. Ale zregulovali je tak, že denní odchylka je -10 s a horší (což už je myslím mimo normu Longines).

4. Pouzdro nepřeleštili, jen vyčistili ultrazvukem.

5. Vešli se pod Kč 2.500 (vyměněné součástky počítají zvlášť).

 

Celkově mírné zklamání, čekal bych, že hodinky v rámci celkové revize před předáním zákazníkovi aspoň trochu slušně zregulují... Až budou na revizi zralé Longines chronografy, budu nervózní, co tam s nimi udělají...

 

Tož tak. Je to oficiální servis, moc si nevybereš.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Jelikož jsem tu odpovídal ohledně dotazů na antiradary a když už mám tady registraci, tak se zase zkusím poptat na něco, co bych zas potřeboval já. Před pár lety mě přestalo bavit neustálé vytahovaní mobilu abych podíval na to kolik je hodin a rozhodl jsem se pořídit si pořádné hodinky. Protože jsem v budoucnu nechtěl řešit výměnu batérie, rozhodl jsem se zakoupit nějaký automat střední třídy. Koupil jsem si hodinkyTissot 1953 PR50 Automatic, které se mi v obchodě líbily nejvíce. Celkem mě zklamala jejích přesnost, odchylka za 24 hod. byla 30 sekund, což mi přišlo celkem dost, ale v obchodě mě ujišťovali, že u automatu to je běžné a odpovídá normě.

 

Kromě přesnosti jsem byl s nimi celkem spokojený, ale jednou mi spadly přesně na nastavovací kolečko, které od té doby začalo fungovat jenom po směru hodinových ručiček a do opačné strany se vždy odšroubuje. Rovněž automatické natahování přestalo fungovat jak má, dokud je mám na ruce, tak jdou, po pár hodinách v klidu se zastaví. Nevydrží ani celou noc.

 

Nevíte někdo, kdo v Praze by uměl tuto závadu opravit a kolik by to asi stálo? Teď jsem je asi rok vůbec nepoužíval, ale jak tu čtu různé příspěvky, tak jsem si na ně vzpomněl a pokud by to šlo za nějakou rozumnou částku pravit a třeba i zlepšit přesnost chodu, tak bych do toho asi šel.

 

 

 

Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za tipy. Raději bych asi dal vydělat zdejšímu členu fóra, na kterého jsou skvělé ohlasy než někomu úplně cizímu: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42494-knespl-majzlik/. Je to sice pro mě přes celou Prahu, ale v centru je zase blbé parkování, doufám, že na Praze 6 to bude lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...