Ivanhoe34 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 3 hodinami, jaryk66 napsal: Docela jim to sluší s novým strapem tomu ver parada. do tepla su tie nato a perlony ideal
ZH6 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna V 22. 5. 2025 v 20:18, Ivanhoe34 napsal: Ako vidim nie som tu sam s modrymi Preventormi ... ja tie hodinky zboznujem od prvej chvile... identita znacky, inovativna ocel, klasicka sellita (ziadne 70h experimenty), vyborny naramok, dokonale rozmery (strap monster ), uzasna modra... tak uz sa tesim ako spolu prejdeme casom... Nádherné fotky @Ivanhoe34! Včera jsem si je zkoušel v chronoshopu. Asi do nich taky půjdu, i když mám teďka v hledáčku něco jiného 1
Ivanhoe34 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 1 minutou, ZH6 napsal: Nádherné fotky @Ivanhoe34! Včera jsem si je zkoušel v chronoshopu. Asi do nich taky půjdu, i když mám teďka v hledáčku něco jiného tak, hlavne si vyber to co sa ti naozaj paci a co aj realne budes rad nosit aj po dlhsom case. mame len jednu ruku a jednu penazenku vela stastia pri vybere, hlavne nech je tam ta dlhodoba spokojnost 1
KuryrRozkose Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Já osobně musím říct, že nové Hanhart 415 es se mi líbí moc a teda reverse panda je za mě top chronograf, který dneska za tu cenu může člověk koupit
jaryk66 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Originál tah je za pěknou pálku, tak jsem to zkusil za pár korun jinak a celkem to sedí. Jen to nandat to byl porod. 1 1
papun Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Vypadá to dobře. Nicméně pořád mi nehjvíc sedí na kůži. Zítra je beru do práce
gun4 Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Panove,jak je to s tvrdosti materialu?Nejake sramy?
Cynique Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října Můj splněný sen. Pořadové číslo 40, pro mne také důležité 9
Cynique Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Á propos. Všichni víme, že Hanhart nedělá jen hodinky, ale neškodí si to občas připomenout 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se